2008 Kasım Anneleri

cok calısmam lazım cooookkk

ay ne guzel ıyıce yakınlasıyorsunuz bırbırınıze
bahsettıgınız yerlerı hıc bılmesemde emınım cok guzeldır
artık daha bol bulusursunuz ne ala

beyazmelek ve gulızı gormuyorum 2 gundur
bır sey mı kacırdım ne ola

yasmın cabuk hallet ısını don kuzum
sen olmayınca herkesler kacısıyor
hos benımde bu hafta ısım yogun yaa

aksama da gec gıdıcem eve
ıs ıcın dısarıda olmam lazım
ama kuzumu sımdıden ozledım

selamlar güzellerim yine bi selam verip kaçıcam malesef ama napayım koşuşturmaca hiç bitmiyor yaaa
bende hastayım sıra bana geldi ama ilaçlarla ayakta atlatmaya çalışıyorum kafam salak gibi o ayrı mesele

eymenim iyileşti şükür biraz huysuzluğu var oda dişlerle alakalı diye düşünüyorum ama eskiye oranla çok çok iyi

çekiliş topiğine de yazdım buradan da yazayım yarın yapalım diyorum bu saatlerde eymeni uyutunca ne dersiniz uygun mu herkese

beyazım meleğim çok geçmiş olsun canım.çalışmaların nasıl gidiyo?ben hiç çalışamıyorum canım istemiyo hiç.nolcak bilmiyorum.

cagancuk slmm cnm sanırım2 yaş sendromu bütün çocuklarda olmazmış zaten bizimkilerde var sanırım arda da saçıma bir asılıyo tutamla gidiyor valla cnm çok acıyor napalım geçici
beyazım hade yapalım heyecanlanıyorummm

merhaba kızlar
nasılsınız bakalım hasta olanlar var anlaşılan
daha geçmişe bakamadım
gardolap yaptırıyorduk ya o hafta sonu takılacakmış gardolabı boşaltmak kışlıkları çıkarmakla seçip ayıklamakla uğraşıyorum her yer her yerde
ev böyle olunca da ben çk sıkılıyorum bunalıyorum
okuldan geldim
ortalığı topladım
yemek yapıp işe devam edecem
ama sizi özledim bi uğrayayım dedim
biraz geçmişe bakayım
gelirim

canım şimdiden hayırlı olsun inşallah senin için en iyisi olur güzel kızınada geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir malesef havalar çok değişken ve birden bire çok sğudu tüm bebişler hasta inşallah en kısa zamanda düzelir gözlerinden öperim güzel kızının

geçmiş olsun demekki bünyen çok zayıflamış çünkü bildiğim kadarıyla aft bağışıklık sistemi zayıfladığında çıkar çok acırama geçmiş olsun canım tekrardan

polipecim benim oğlumda kreşe gidiyor ve ben emzirmeyi bıraktırdım çünkü benimkide sürekli meme arayıp ağlıyordu ama memeden kestiğim günden beri çok mutlu bayram tatili bana ilaç gibi gelmişti sen de en kısa zamanda bıraktırırsan çok çabuk alışacaktır yoksa sürekli mızırdanabilir sende çok üzülürsün 1 hafta biraz sıkıntı yaşayabilirsin ama ondan sonra çok mutlu olacaktır üzülme sakın

canım daha çok küçükler dikkatlerinin ve ilgilerinin çok çabuk değişmesi çok normal neyi ne zaman yapmak istiyorsa o zaman yapsın

canım geçmiş olsun anıla inşallah çabucak düzelir

canım bazı çocuklarda bu çok olur canını sıkma benim oğlumda ara ara istediği bir şey olmadığında bağırır ağlar ama ben izin vermediğimiz bir şeyse hemen dikkatini başka tarafa çekiyorum bazen zorlandığım oluyor ama en etkili yöntem bu gibi
oyun hamuruna gelince ver eline kendi ne yapmak istiyorsa onu yapsın şekiller dediğin kalıplar mı bırak ne istiyorsa onu yapsın daha çok küçükler ne yapmasını bekliyorsun ki...

maşallah kuzuna çenesi kapanmaz onun biraz daha büyüyünce allah esirgesin
o maşallah demeyenlere ben de çok kızıyorum ve maşallah deyin diyorum sen de de canım

lorecim sanada grçmiş olsun tatlım zor oluyor ya eşimde çok yaşar o durumu..
bu arada güzel dileklerin için sağol inş. herkesinki güzel geçer bizimki sade ve keyifli olacak gibi görünüyor şimdiden..

oh ne güzel olmuş pirayecim ankaraya geldiğimizden beri her şeyden uzak kaldık iyi stres atmışsındır

geçmiş olsun oğluşuna inşallah hemen düzelir biz de macrol kullanıyoruz ateşten bende çok korkarım allahtan bizim ateşimiz yok ta öksürük çok inşallah hemen düzelirler

sedacım okurken ben yoruldum gezseydim ne hale gelirdim düşünemiyorum bile...

canım benim hayırlı doğumlar olsun allah eli ayağı düzgün aklı fikri yerinde sağlıklı bir bebiş nasip etsin güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz canım

canım stresli zor bir dönemdesin kendini yıpratma üzme boş yere kafanada hiç bir şeyi takma
eymenimizede geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir

sanada güzel kızınada acil şifalar canım

geçmiş olsun canım dinlen inşallah düzelmişsindie iki küçükle işin zor tabi...

cagancuk eşinede oğluşunada geçmiş olsun inşallah hemen düzelirler

ecemim umarım öyle olur garip bi duygu bu Allah herkezin yardımcısı olsun kurban bayramında bende kesmeyi düşünüyorum artık yoruldum bende bu meme işinden

Canlar ben de iyi akşamlar diliyorum.Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.Bir de hatırlatma ; hediye çekilişi yarın.Vay haberimiz yoktu, vay biz olmadan yaptınız olmasın:)))) Öptüm, Byyyy...

iyi geceler fistiklar,bu aralar cok yogunuz görümcemin nisan gibi bisiyi olcak cumartesi günü.habire alisveris falan fenalik geldi.babamiza,kuzuya ciciler aldik.ben almistim tr den..

gecmise bakamadim nolur kizmayin,cok uykum var..

Günaydın kızlar.Havalar iyice soğudu.Dün gece Anılı uyku tulumuyla yatırdım.Üzerinde hiçbişi bırakmıyo gece.Dolayısıyla ben de uyuyamıyorum.Yazlık tulum almıştım geçen sene, onu giydirdim Bugün yine yoğunum.Ara ara girerim.Görüşürüz..

gunaydınnn
gece cok gec yattım
fecı uykum var
ıslerım yogun
dun aksam ıs ıcın bır yemekteydık
gec geldım eve kuzum ozlemıs benı
gece de aglayarak uyandı
o kadar kotuydum kı babası gıttı yanına yattı
uyumus orada
sabah ben kalktıgımda baba ogul sarılmıs yatıyorlardı
ben hazırlanıp ıse geldım esneyerek onlar mıs gıbı sıcacık yatakta uyuyorlar hala

günaydın fıstıklar..
herkesler iyidir inşallah...
çilekçim seni en iyi ben anlarım canım allah yardımcın olsun..bende hergün sokaklardayım hatta birazdan giyinip yine vınlıycam ama bugün eşim yok(ne güzel şöförlük yapıp tontişimle oynuyordu biz gezerken..

dün çok iş hallettik ama..
saat ve makyaj malzemelerimiz eksikti..onları hallettik ama annemin yüreğine iniyordu:))
makyaj malzemeleri yerine bi bilezik alırdık kıza diyor:))
annem alıyorken chanelden bende arada aldım bişeyler ama bana yaradı birsürü tester verdiler:)
makyajımızıda sevilde yaptırmaya karar verdik..benim kuaföörüm lancome kullanıyor burda chanel kullandırtıcam..oh üzerimden yük kalktı..
uzuun araştırmalar sonucu nişan çiçeğimizide aldık..
günü kuzumun masasını alarak kapatmak istiyordukki herşeyini beğendiğim pilsanın, masaını hiç beğenmedim..ikeadan çileğimin aldıklarından alıcaz bugün..

işte bugün kuaför işlerimiz ve bohçanın süslenmesi kaldı..
hayırlısıyla tamamlansada nişanımıza gitsek artık..
dün gelinimiz camdan elbisesini gösterdi off peri kızı gibi olmuştu..
bizde yanına yakışalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…