- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #87.501
selam kızlar ;
artık eski hayatıma yavaş yavaş dönüş yapma zamanım geldi ,dün pat diye bir iş görüşmesine çağırıldım ,kaçırılmayacak gibiydi gittim bende ,tabi görüştüğüm kişi yine benim iş sektörümden ve tanıdığım biri ,bana diyorki sen 3 yıl nasıl ara verdin ,senin gibi aktif iş hayatı olan biri nasıl piyasadan uzak kalır ,büyük eksiklik bu dedi ,ayrıca hemen gel çalışalım dedi ama evime çok uzak ayrıca şartları pek uygun değil gibi geldi ,ama aşarız bunları dedi ,bakalım kısmet ,yakın biryerlere taşınmayı düşünüyorum ..
geçmişe bakamadım ,hasta bebişlere geçmiş olsun ,malesef uzuuuun bir aradan sonra benim kızımda hasta ,1 yaşından beri hasta olmamıştı ,onca kar kış gördük ,yazın dondurma bile yiyordu hiç bişey olmadı ,şimdi durup dururken başladı bi öksürük ,neyse 2 gün oldu şuruba başlayalı ,biraz iyi gibi ,gece çok zorlanıyoruz oda öksürük gelince uyanıyor yavrum uykusu bölünüyor ..neyse buda geçer ,ALLAH daha büyük dert vermesin ..
agzımda yıne aft cıktı yaa
ne oluyor benım bunyeme anlamıyorum
nzlımelek ne guzel az kalmıs yaa
cekırdek aıle olarak emınım cok keyıflı gececektır dogum gunlerınız
eylul sevındım canım ıs gorusmenın olumlu gecmesıne
ınsa allah hakkında hayırlısı olur
kuzuya kım bakacak calısmaya basladıgında
herkeze merhaba eylül sana şimdiden kolay gelsin bende 2.5 yıllık aradan sonra geçen hafta kendi ofisimizde çalışmaya başladım ardada kreşe başladı çok kolay olmayacak belli oldu sabah ları babasından ayrılmak istemiyor aklına düştükçe meme diyomuş aslında o kadar düşkünde değildi ama kreşe başladığından beri beni biberon yaptı senağlama
artık kitaplar hiç dikkatini çekmiyor efenin. yazın kitaplarını elinden düşürmezdi. yapa yayınlarının "bu dizisi" var. 10 lu set. 2-3 yaş için. yazın onları ezberlemişti, konuşamıyor ama mesela "aaa kelebek suya düşmüş derken binimle aynı anda aaaa diyordu" ya da "hiç arkadaşı yoook" demeden hemen önce elleriyle yok yapardı. hepsini ezberlemişti. şimdi yüzlerine bakmıyor. başka bi dolu kitap aldım, hikayeyi okuyanlar, kulakçıklı kitaplar, hayvan sesleri, çocuk şarkıları çalanlardan falan. ama kitap sevdası bitti. bizimkinin şu aralar araba sevdası arttı. araba ve top başka hiçbirşey dikkatini çekmiyor.
kağıt kalemle oynamayı hiç sevmedi bile.
canım geçmiş olsun anıla inşallah çabucak düzelirGünaydın cicişler... Anılın gözünde arpacık çıkmış.Doktor damla ve pomat vermiş.Pomatı uyuyunca sürüyorum ama damla zorluyo biraz.Bi şekilde gözüne damlatıyorum ama ağladığı için ne kadar etkili olur bilemem.Deneyimleri olanlar var mı?
Günaydın şekerlerimmmm
Yasom geçmiş olsun ben ilaç verirken bile hala zorlanıyorum arda hiç sevmiyor kıyameti kopartıyor resmen
Kızlar bişey sorucam ya arda istediği birşey olmayınca yada siirlendiğinde bana vurmasına izin vermediğimde acayip çığlıklar atıp kendini yerden yere atıyor
Buaralar çığlık olayı çok fena inanılmaz bir sinirililik var acaba bütün çocuklarda mı var yoksa arda ile ilgilimi sanırım 2 yaş sendromuna girdik çok fena çok
Birde bişey daha sorucam bu oyun hamurunun tek rengini açtım şekillerle pek ilgilenmedi sadece hamuru sıkıyor ve top yapınca bayılıyor onun dışında faaliyet yok birde kitap aldım demiştim ya kitaptan da hemen sıkılıyor pek ilgilenmiyor
Günaydın Sedoş..
Benim yavrum maşallah sakin, bağırıp çağırmaz, bazen istediği olmadığında iştiyom diye ağlar ama kendini atmaz.Bi şekilde dikkatini dağıtıyorum.Kitap işine gelince ilk kayınvalidemle incelemeye başladılar, şimdi severek bakıyo.Mutlaka Ardanın da dikkatini çekecek renkli bişiler vardır.Şu kabartmalı masal kitaplarını falan dene istersen..
Lorem konuşması çok ilerledi.Dün oyuncaklarıyla çay yaptı bana, renkli fincanlar var..Anne çay yaptım, hangisini istersin diyo:) Bir de sakinliği çok dikkat çekiyo.Misafirliğe gittiğimizde falan hep sakin, uslu diyolar.Bazıları maşallah demiyo ama((((((
mrb kızlar
h.sonu bizde çok yoğunduk,c.tesi annem geldi piroşa bakmak için bizde konsere gittik
az kalsın yetişemiyorduk ama felaket trafik vardı
sonrasındada yok içeri girmek için bekle,konseri bekle yoruldum
ama değdi adamlar müthiştiiiiiiii bayıldık 50-60 yaşındalar ama bitmek bilmeyen bir enerjiyle felaket coşturdular zıplamaktan kafa sallamaktan yorulduk:) çok iyi geldi bana bu konser...
hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun
dileğim sanada hayırlı doğumlar cnm
kızlar günaydın
cuma günü eve gittim buğrişin keyfi yerinde ama azıcık ateşi vardı
eşime sabah gidiyoruz doktora dedim
randevusuz biraz bekliyoruz falan ama bakıyo sonuçta doktor
eşimde diştendir hemen gitmeyeleim dedi
dişten ateş olmayacağını öğrenmiştim daha önce allahtan da aklıma geldi
hayır gidilecek diye ısrarcı oldumki zaten gece ateşi hiç düşmedi
şurupla bile ancak hafifledi
sabah erkenden gttik boğaz enfesiyonu olmuş
agumentine başladık ciğerlerine inmesin diye ilaçlar da verdi
uykusuz geçti haftasonum
saat başı oğlana baktım
annem beni hep korkutur ateşten ben küçükken çok havale geçirmişim
allah korusun
şimdi iyi ama çok şükür ilaçlara erken başladık fazla ilerlemedi galiba
buluşmaya kadar tamamen düzelcezz inş.:)
Slm kızlar herkeseee iyi haftalar
Buhaftasonu acayip yoğun geçti oğluşumu oyun parkına götürdüm sonra ona playdoh oyun hamuru aldım hayvanlı olan setten tam avm den çıkarken haribo şekerlere daldı hepsinden yemek sitiyor böcek en son şekerlerimizi de alıp efimize döndük hamurları sadece elleriyle yoğurdu daha bilincinde değil tabii kimseye de dokundurtmadı kendi oynayacakmış dokununca yeni tepkimiz çığlık avazı kadar çığlık attı ertesi gün güzel bir Pazar kahvaltısından sonra ikea ya gidelim dedim mamut masalara bakmak için ilk önce istanbul foruma uğradık arda uyuduğu için rahat rahat dolaştık e bebekte masa sandalye beğendim hani şu sandalye masa birleşik olan ama kararsız kaldım biraz hafif gibi geldi arda bey uyandı bikaç şeye bindirip ikeaya gittik mamutlara bakmak için ama felaket bir kalabalık bunaldık bektım masalara büyük geldi bana yer yok onu koymak için araştırmalara devam yani saat 6 gibi eve döndük yumurtalı çiğköfte yaptık yedikten sonra bize yakın bi avm var oraya gittik çocukları oyun parkına soktuk bir saat falan dolaşıp eve geldik ama çılkım çıkmıştı yoğun ama güzel bir haftasonu geçirdik
Hasta bebişlere geçmiş olsun
selm kızlar....
bi bakayım dedim...pek vaktim olmuyor artık yaa..son günlerim de..hazırlık falan...babaannemiz dedemiz burada..yarında anneanne dede gelecek..öbür gün nasip olursa doğum olacak...
faceden bildireceğim inşallah..fotomuzu ekleriz..buraya yazamam sanırım..telden şifre giremedim ..denerim yine..ne olur dua edin de sağlıklı bir bebek dünyaya getireyim..yarında girerim belki canlarım..bugün dr kontrolüm var..hazırlanacağım..öptüm ..
kimseye bakamadım bana kızmayın umarım hepiniz iyisinizdir..herkesi çok çok öptümmm
makyaj kaç dakika kaç saat tutarki canım ya, yarım saat bir saate bitirirler gibi geliyor bana seramik nasıl olur hiç bilmiyorum hiç denemedim fazlada bilmiyorum nasıl olur
bende kendimi dinlememeye karar verdim stres altında olduğu için hiç olumlu şeyler düşünmüyorum saçma sapan takıntılar kalıyor geriye
dün gee kaç defa oğlumu ölmüş düşündüm ağladım kaç saat öyle geçti hatırlamıyorum, gerginlikler sıkıntılar o taraftan çıkıyor ortaya, bir de eymenin birkaç gündür hasta olması iyileşmemesi daha da yıpratınca ortaYA bu sonuç çıkıyor
en iyisi hiç kasmamak, rahat olmaya gayret ediyorum normalde de rahatımdır aslında stres vardır ama hakim olmaya çalıırım bu sefer hepsi üst üste gelince noluyoruz dedim erkekseniz teker teker gelin :roflol:
günaydın
herkeze harika bir hafta dilerim ama ben keyifsizim grip olacam heryerim agrıyor kızımında burnu tıkalıydı
hasta olan herkezede acil şifalar
hiç keyfim yok ama sizden enerji almaya çalışacagım
selam ay dün akşam yatağa yattım bir mide ağrısı bulantısı vs dedim herhal mide kanaması geçiriyom ben sabaha kadar çok kötü geçirdim sabah daha da kötüleştim elimi bile kaldırmıyordum allahtan pazar oldu kocam evdeyken teşim 40 buldu çok fena üşüttüm sanırım ben çok terliyen bir yapya sahbim dışarda falan rüzgarı yedik dün teli terli yiğit çocuklara baktı sağolsun bir ara dışarı çıktım ki ev berbat herşey yer değiştirmiş mutfağı talan alanı yapmış kocam birde üstüne ikisi birden durmayınca adamın gözlerinde görüdüm çaresizliği annemi aradım şimdi onlar var çok miğdem bulanıyor ya bide kızartma yapmışlar ölecem burda ben yine yatıyım otururken baş dönmesi ve miğde bulantısı artıyor çok
slm kızlar.çok kötü bi pazar geçiriyoruz.eşim hasta çağanındas hiç keyfi yok.dün akşam hiç uyumadı bende çok uykusuzum.ama bütün gün eşime oğluşuma hasta bakıcılık yaptım.şimdide kendime çay yapıcam ayılmam lazım çok uykum geldiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?