2008 Kasım Anneleri

seda afıyet olsun canım
ben de fırsat bulup yemek yıyemedım
sımdı kara kara dusunuyorum ne yesem dıye

bız gecen yıl grıp asısı olmadık
bu yıl da olmayı dusunmuyoruz ama doktorumuz onerırse oluruz sanırım

Sedoş biz vurdurduk.Sanırım Cagancuk da vurdurdu.Ben çok sık hastalanıyorum, Anıla da geçiyo otomatikman.Eğer Ardanın direnci iyiyse ve evdeyse vurdurma.Biz sabah sabah ayazda yollara düşüyoruz

ee ben geldim ama henüz kimsecikler yok gibi, ben çekiliş topiğine geçyorum kızlar haberiniz olsun kağıtlarımı hazırlayacağım hadi baken toplaşıverin gariisositososito

lorecim bende cok iyi yapamam makyaji,ama marka konusunda takintiliyim hayatta degismem:)

insl.resimlerde iyi cikarsam koyarim yoksa koymam cünkü fotojenik degilim...aminler daha heycanlilar

gelin aliyorlar cünkü,bizimkisi aslinda nisan diil..iki aile taniscak yemek yiyip eglencek o kadar.

grip asisi olmadik bizde dr.önermiyor.norvecte yasiyosun ve bunu sooruyosun hic gerek yok dedi!

bende yaptirmiycam zaten.

daha ne kadar guzel cıkacaksın canım sen yaa
yuzunu sekılden sekıle sokup cektırsen yıne guzelsın yıne guzelsın
banane zaten sozun var gelınlık fotonu da ekleyecektın eklemedın ama ben hala beklemedeyım

saol fistigimda ecis bücüs cikiyorum iste..evet gelinlik fotomu ekliycektim,ama pc yok,resimden cekip eklemem lazim du bi ugrasiyim bi ara,makinanin flasini kapayamadim tuncay siskosuna diyim kapasinda ckeim.yoksa parlak cikiyor.

slm kızlar.

sedacım biz vurulduk grip aşısını.yarım doz yarısıda 1 ay sonra.çağan çok sık hasta oluyo dr önerdi vurdurduk bizde.seda dün okumuştum galiba e bebekteki masaya bakmışsın nasıl iyimi cnm.ben onu sitede gördüm dayımız doğum günü hediyesi olarak alcak ama kararsız kaldım.bide bilgisayardan çok anlaşılmıyo.sen görmüşşsün galiba nasıl sence?bu dimi
xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
cagancuk arkasına yaslansa daha rahat ederdi çağancık:))
ben bunu beğenmedim
hiçbirini beğenemiyorumki
hem yerim dar hemde iyisi olsun diyorum
valla bende bir türlü karar verip te alamadım işin doğrusu:)

yaa aslında ben bu masanın kalemlik yeri kitap koycak yeri falan varya sıra gibi onu beğenmiştim derincim.ama hiç arkasına yaslaırmı diye düşünmemiştim.yine kararsız kaldım şimdibilmiyorumkismile

valla canım arkasına yaslanmadan olmaz bence .o kesin bi kere
diğer türlü sandalye masa ayrı olanlar var
onlarında sandalyesi devrilivercek gibi
hem hafif buğra onu yerden yere vurur:)
hem bağlantılı olsun hem katlanabilir olsun hemde kenarları yuvarlak olsun hem kaliteli olsun
istiyorum:))
nasıl?? çok şey istiyorum dimi
o yüzden bulamadım şekerim:))

bende kararsız kalanlardanım cagancukum baktım masaya pek beğenmedim ya sanki biraz zıplasa hareket yapsa devrilecek gibi sağlam değilmiş gibi galdi gözüme kıyaslarsam ikeada ki güzel ama büyük diğer ayrı olanlar daha sağlam gibi geldi bende kararsızım

Valla kızlar ben katlanır alacam.Evde bir oda , kendi odası hariç onun oyuncaklarıyla dolu.Ona da oturmaya alışır.Zıplanmaması gerektiğini öğrenir.Şirin şeyler var.Hem okula giderken belki kendi tercihleri olacak ve ondan isticekler.Şimdilik pratik bişi almakta yarar var bence..

Bence masada plastik en iyisi yani söyle..Biz secerken illaki plastik istedik cünkü deniz sürekli tepesine cikiyor yere atliyor,olmadi masayi itip düsürüyor.vardi ahsap masalar filan ama istemedim ayagina filan gelir Allah korusun diye korktum.

denizin arkasina yaslandigini hic görmedim acikcasi,daha dogrusu iki dakka oturduguda atrtisilir.genelde ya ayakta resim boyuyor yada masaya cikiyor oraaya oturuyor.

sakin ve hareketsizse cocuk hicbir masa sorun diil ama kipir kipirsa eyvah yani.

çilekim aynen arda da öyle kurtlu yani ikeadakilere baktım beğendim ama ev küçük zaten annemlerdeyiz biliyorsunuz birde büyük masa alırsam annem küplere biner :) büyük bir eve taşınıcaz sanırım öyle bir düşüncemiz var bakalım hayırlısı belkimde alabiliriz

hayirlisi olsun canim..ama o kadar büyü kdiilleryaa,yani sadece dikdörtgen kare diil.nebilim bana büyük gelmedi,birde plastikya hemen tasinabiliyor.

kızlar sizce bu nasıl hepsi burada comda 40 lira bide içinde bisürü ıvırzıvırı var ama keçeli klemliymiş bizimkinin eine keçelikalem geçerse duvar falan kalmaz evde benim ilk ofisim olarak geçiyor adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…