2008 Kasım Anneleri

ay masa süpermiş valla bayıldım keçeli kalemleri büyüyene kadar yok ederiz krikocum napalım
bende düşüneyim bi ama ben eşimi ikna edemiyorum bir türlü daha erken diyor başka bişey alalım diyor

kızlar eymenle ilgilide konuşucam sizinle ama zor yazıyor ilk fırsatta gelicem canım çok sıkkın

bunu görmüştüm ben
ama bunu da beğenmedim:)
ya şu caolliuo nun bağlantılı olanı yokmudur acaba
yani o tarzdaa

yok sedosum ayn iseydir bana pek büyük gelmedi demek istedim..yuvarlak olanlari cok daha büyüktü o yüzden dikdörtgen en iyisi.

çilek senin evin geniş yaa
sana küçük geliyodur o
bizim buğranın odasına ortaya koy onu
ancak üstünden atlayarak geçersin:))

çilek senin evin geniş yaa
sana küçük geliyodur o
bizim buğranın odasına ortaya koy onu
ancak üstünden atlayarak geçersin:))

:) alemsinyaa..olabilirr fistikim ,bana cok büyük gelmedide o yüzden dedim ama belki baska ölcülerde olanida vardir.ikeada ahsap vardi kücük ama ahsapti iste.

krikitosum buda güzelmiş aslında.bende bi bakayım bunada.öff karar veremiyorum bi türlü.

derincim o katlanan bağlantılılardan annemde var yazıyo çağan onda rahatta ama sandaliyesi kapanıverecekmiş gibi.azıcık kıpırdansa oynayıveriyo.ondan başka bakıyorum ben.2008 ekim kasım miniklerine eklemiştim fotosunu bak istersen.

masaya bend e bayıldım.ya bu arada kızlar şansa bakın,hepimiz aynı anda aynı şeylerimi düşünüyoruz nedir.kasım anaları olarak kalplerimiz bir sanırım.ben de bu masa sandalyelerde almayı düşünüyorum kızıma bir süredir.kızım calliou aşığı olduğundan beri,yumurcak tv de katlanır masa ve sandalyenin reklamları dönüyor.ordan aklıma gelmişti benimde.ben katlanabilir olanlar daha kullanışlı olur diye düşünüyorum.sizce iyi değil mi öylesi

yaaa ?? aa bak ben bilmiyordum bunu ama sen söyleyince kendi çocukluğuma gittim,doğru diyorsun onlar biraz eğreti oluyor sanki.yani daha büyük için sorun olmaz belki ama bizimkiler daha bebe

Günaydın kızlar..Kimse girmemiş akşam..Dolayısıyla geçmişe bakmadan işime gidiyorum:) Ankara çok soğudu, yağmur var.Kışlık kabanla geldim..Kış çok soğuk olacakmış.Şimdiden gözüm korktu

gunaydın hatunlar
yagmurlu bır sabahta once bankaya gıttım ıslerımı hallettım
sımdı ısımın basındayım
yorgunum dun aksam yemekten sonra koltukta uyumusum
telefonum calmıs sureklı kuzum gelmıs anne aloooo dıye seslenmıs onu bıle duymamısım
esım kaldırıp yatagıma gectıgımde kuzu hala ayaktaydı babası altını degıstırıp uyku moduna gecırme cabasındaydı ama hayal meyal hatırlıyorum
sabah yıne zor kalktım ama kahvaltıdan sonra ayıldım sayılır
cok derın uyumaya basladım nedense

su begendıgınız masaların fotolarını koysanız bız de nasıplensek
zıra bende alsam dıyorum ama henuz guvenlık ve hacım konusunda hıc arastırma yapmadım
sızın engın tecrubelerınızden bende faydalanayım

Günaydın şekerlerrrrr
Ardam grip oldu bi hapşırıyor burnu fena akıyor baya bi üşütmüş onu öyle görünce fena oluyorum ilaçlarıda zorla içiyor kaçıcak yer arıyor zzar zor içiriyoruz kısa zamanda geçer inşallah
Yasom havlar gerçekten de soğudu istanbulda da üşüyoruz işe gelirken servisim olsaydı süper olurdu şimdi yağmur çamur kalın montlar pofff ne sıkıcı

Pasinim günaydın baya bi yoruluyorsun anlaşılan Allah kolaylık versin bazen bende öle sızıyorum kociş ilgileniyor ardayla gece bi uyanıyorum arda yanımda uyumuş şekilde tekrar uykuya dalıyorum çalışmanın dezavantajları yorgunluk buarada çekiliş topiğine sana birşey yazdıım kuzum tekrar yazmıyayım burda

cıtosum dogum gunun kutlu olsun canım
kuzunla ve sevdıklerınle huzurlu mutlu bır omur dılerım

sedacım evet bu sıralar cok yoruluyorum
allahtan kocıs cok yardımcı ama yıne de yeterlı olmuyor sanırım
cekılıs topıgını gordum canım dıkkate alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…