2008 Kasım Anneleri

Hımm, dün Çitosla MSN de görüşürken yarın doğum günüm demişti.Ben de bu yorgun kafayla dün doğum günü olduğunu ve kutlamadığımı düşündüm.Bugünmüş doğum günü:)))

"Çitom doğum günün kutlu olsun tontişim.Batuşla, kocişle, ailenle sağlıklı, mutlu nice yıllar, güzel bir ömür diliyorum"

Sedoşum günaydın..

Lorem günaydın.Face de senin kutlamayı görünce atladık mı d.gününü dedim.Yanılttın yavrum beni yaaaw:))

Son düzenleme:
günaydın fıstıklar masalar konuşuluyo herkez aynı şeyin derdine düşmüş bende bir türlü karar veremiyorum
bide arkadaşlar malum yakın zamanda tuvalet alışkanlıgınada başlıycaz internette şöyle bişey gördüm acaba faydası olurmu benimki klozetten nefret ediyo kesinlikle oturmuyo kendi çıkarsa filan hoşuna gidermi acaba sizce

Uploaded with ImageShack.us

herkeze günaydın doğum günü bebişlerinede annelerinede nice sağlıklı mutlu yıllar olsun inşallah
minecim arda hazirandan beri bez bağlamıyor ben klasik vcde alııştırdım başta malum yazdı çeşemesiyle falan oynuyordu.şimdi kreşte küçük klozetleri var orayıda çok sevmiş bende eve bi klozet kapağı alabilirsem klozete geçiş yapıcaz.ardada ilk başta klozete hiç oturmamıştı benden tavsiye klasik vcde alıştır sonra klozete geç.arkadaşımın çocuğuda klozete oturmadı oda klasik tuvalette alıştırdı biraz etrafı batırıyor ama napalım olcak o kadar

h.mıne ben bu urunu burada ınceledım
cok guvenılır gelmedı bana
ben klozet adaptoru ıle kendı ıstedıgı zaman alıstırmayı dusunuyorum
korkmadan oturacagı zamana kadar bekleme taraftarıyım

sagolun arkadaşlar sanki zeynep ceylin yavaş yavaş belirti vermeye başladı gibime geliyo normal tuvalete denemedim hiç sürekli benim gözetimimde güvenli olur gibime geldi merdiven çıkmaya bayılıyo ilgisini çekermi ki diye düşündüm bende zorlamayı düşünmüyorum ama bi baştanda yavaş yavaş denesemmi diyorum çünkü bazen anne eeeehhh diyo kızım kakanmı var diyorum kafa sallıyo sonra klozete götürüyorum aglıyo oturmuyo bezini baglıyoruz hemen yapıyo biliyo yani ama korkuyo bende lazımlık taraftarı degilim belki ona yapar ama direk tuvalete yapsın istiyorum sonuçta heryerde lazımlık nerden bulayım

canım benım kuzuda perdenın arkasına saklanarak yapıyor
bıtınce de anne eh yaptım bıttı dıyor
ama oturmak ıstemıyor
ben de oturmasını ogretmeye calısırken korkutmak ıstemıyorum
onun ıcın beklemedeyım

Annemlerde alıştıralım diyor ama ben bahar gibi alıştırma taraftarıyım malum kış altına kaçırır o an farkedilmez üşütür die biraz elhamlanıyorum bahar en iyisi bnm için
h.minecim bende pek beğenmedim merdivenli gereksiz gibi geldi ama tabii sen bebeişinin analizini yapmışsın her çocuk farklı merdiven çıkmayı seviyor die düşünmüşsün mantıklı ama sen bilirsin arkadaşım

günaydın tontişlerim bebişlerim herkesler iyi mi

çitosum bebeğim doğum günün kutlu olsun nice nice senelere seni çok seviyoruz opuyorumnanaktan

lorem baya baya yorulmuşsun sen canım yaa

yasminim bugün burası da serin ben evde t-shirtle oturuyorum şimdi ama dışarısı bulutlu ince bir hırka gerekiyor

sedoşum Arda paşaya da çok geçmiş olsun canım benim

bizde uyandık bezimizi değiştik, üstümüzü değiştik, yavrum antibiyotiğin etkisiyle baya pişik olmuş popo 3 gündür çekiyor resmen derisi yüzülmüş diyebilirim, allahtan ilaçları vardı sürüyoruz her seferinde etki göstermeye başlamış sabah sanki daha az geldi
şimdi babasıyla pazara gittiler bende bu arada kahvaltı hazırlayacağım çocuğun çamaşırlarını makinaya atacağım ama size yazmadan başlamak istemedim
bugün iki dershanemde yok, kendimi ev işlerine adayacağım bi aksilik olmazsa zemuszemus
eşim şimdi pazardan kışlık buzluğa atmak içinde bişeyler getirecek ucuz bulabilirse bakalım bamya atmıştık sadece, barbunya, taze fasulye, kırmızı biber dedim yeşil biberde atılıyormu kızlar yaa onu hiç duymadım :uhm:

ay h.minemi unutmuşum canım klozet adaptörü çok güzelmiş bende alıcam bişeyler ama bakalım ne zaman, eymen hazır değil henüz evet söylemesine söylüyor ama ne lazımlığa ne de tuvalete yapmak istemiyor bende zorlamıyorum beklemedeyim

Bu hazır olma durumu bizde farklı gelişti arda hiç giyinmez bi bez takıyoduk yazları bide atlet zbu yaz malum ortalık kavruldu bezini çıkarmayıda öğrendi cırtlarını açıp çamaşır sepetine çamaşır makinasına saklıyodu yanıma bi geliyo suadiye sapığı sallaya sallaya geziniyo e malum don yok bez yok yer çekimi diyede bişey var heryere çıçacak biz burada görüyoz hacetimizi dedik bir iki eve yaptı sonrada vc nin yolunu tuttu

Ayy polipe alemsin :) ben bir site de okumuştum çabuk ıslanan ona rahatsızlık verici bir bez alın kelimeleri öğretin kendiliğinden rahatsız olup çıkarttıracaktır daha sonra da wc ye alıştırın die yazıyordu mantıklı

polipecim evin birkaç kez batmasını göze alacaksınız diyorsun yani dimi haklısın valla başka türlü zor, şu doğum günü bi geçsin o günlerde kaloriferlerde yanmaya başlıyor bizde o zaman bende açayım gezsin evin içinde napalım başa gelen çekilir kaydirigubbakcemile3

ay sedoşum sağol söyleyeyimde yeşil biberde alsın bari onu da atayım kışın yeriz doğrarım yemeklere menemene falan

Beyazmelek evi pisletiyolarda evcil hayvanınız oldumu bilmiyorum onlar gibi bi yere ya saklanıyo yada parke taş üstünü tercih ediyolar kakayı hiç kaçırmıyolar nerdeyse e onun gelmesi ıkınması bir süre alıyo sadece küçük çişi tutması zaman alıyor yaptığındada aa annecim çişmi yaptın çiş buuu aaa falan gibi artistikler yapın sonra bunu o yapmaya başlıyo hem işiyo hemde aaa çişşş diyo bikaç gün sonrada yaparken tutup bırakmaya başlıyo nihayetinde kasları farkediyo çiş gelince koşup geliyo çiş diyor. maşallah sonra koca bi herif gibi babası sal gitsin oğlum ben arabayı yıkatırım desede yolda falan çiş gelirse eve kadar sıkıyo

geçen gün banyo yaptırıyorum çiş yapmaya başladı aa oğlum çiş mi yapıyorsun aferin sana ama buraya yapma gel şuraya yap orası pis olmasın dedim su giderinin olduğu yeri gösterdim tuttu çişini geldi oraya yaptı hayret ettim demekki biraz uğraşsam olacak kas gelişimi tamam gibi yani, ama tuvaleti istemiyor işte o ayrı

yasmin yatmadan evvel yaptırıyorum gece hiç kalkmıyo daha hazirandan beri 2 kere yatağını ıslatttı o zamanda dışarda uyumuş kalmıştı bende uykusunu bölmedim şimdi yatağının pedi var bende seriyom 2 kat kundak önlem almak için.arda 22:30 gibi uyur sabah 6:30-7 gibi kalkar sabah doğduğundan beri biz hala emdiğimiz için olurda gelirse çişi memeye kalkınca söylüyor

benim erkeklerim geldi kızlar şimdilik huzurlarınızdan ayrılıyorum bir kahvaltı falan yapalım sonra iş başı
yavrulara aldıklarımıza birkaç foto yükleyecektim ama çekme işlemini bitirdim geldiler en kısa zamanda yüklerim artık
öpüldünüz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…