2008 Kasım Anneleri

Polipe maşallah canım.En iyi yazın alışır diyolar.Denemekten başka yapılacak bişi yok.Hoş 4 paket maxi boy bez de aldık.Yeri gelmişken kızlar 5 numara Anıla küçük geliyo, 6 aldım 2 paketini.Kullanan var mı?

günaydın kızlar
bizim derdimiz emzik şimdi
ayrılamıyor yavrum
dün annem doktorla güya telde konuşmuş
doktora çöpe atsın demiş falan filan
bu da gitmiş atmış
akşama kadar durmuş öyle neyse
akşam ben geldim başka bi emzik var ağzında
bende kapıya koy onu doktor amca gelip alcakmış dedim
açtı kapıyı koydu
sonra onu yokettik
gitti baktı gelmiş almış dedi
neyse ama gece çoook ağladı verdik maalesef:...((((

maşallah polipe bizde akşam hadi artık çişini tuvalete yap tamammı diyoz ıhh ıhhh diyo hadi sana bebek almaya gidelim diyoz tamammmmm diyo hemen eşşek yaa:)

çocuklar baya iri sanırım 5 6 numara dan bahsedildiğine göre maşallah.hele öyle koca adamlara bez hiç yakışmaz sırnaşık şey

çocuklar baya iri sanırım 5 6 numara dan bahsedildiğine göre maşallah.hele öyle koca adamlara bez hiç yakışmaz sırnaşık şey

Annesi gibi dötü sağlam oğlumun:)) 14,5-15 kg Anıl..Yalnız dün akşama kadar bişi yememiş. Akşam yedi benimle.Diş çıkarıyo sanırım.17. diş(((((((

selam kızlar,
son sayfadan baktıklarım, polipe maşallah kuzuna..
kızlar bizde 2 gün önce karşı komşuya geçmiştik onun 3 yaşındaki oğlu çiş yapıyor tuvalette benim kaan geldi ille çıkar bende yapıcam diye oğlum olmaz fealn unu8tturdumorda olduğumuz için dünde evde çiş dedi tuvaleti gösterdi çıkar diyor daha yapamaz diye önemsemedim acaba başlasammıki rahatsız oluyor 15 gündür bezden..o zaman yavaş yavaş başlasammıki soğuklarda başladı ya..
bu arada bizde 5 numara prima kullanıyoruz rahat oluyor ikisinede..
kaan 15 kiloyu geçmiş olabilir baya var keremde geçen drda 10,500 çıktı zayıf birtaz ama dr çok düşük değil uzun boylu olacak senin oğlan dedi..
bu arada bugün kuzulara ayakkabıya bakıcaz en son sandaletlerini kerem 25 kaana 27 numara aldım ayakları çok totoş kaanın etli butlu yanii:))
ama keremle ayak boyları aynı sadece biri uzun ince diğeri etli butlu tontiş...
sizin kuzular kaç numara giyiyor..
ayrıca çitosum bugün doğumgününmüş nice mutlu yıllara canım ailenle sevdiklerinle...

göbekten biraz sıkıyo gibi dimi seda
bende kararsız kaldım aslında ama
tam da çook fena sıkıyor denemez
6 numaranın da ağı uzun aşağı doğru

maşallah polipe bizde akşam hadi artık çişini tuvalete yap tamammı diyoz ıhh ıhhh diyo hadi sana bebek almaya gidelim diyoz tamammmmm diyo hemen eşşek yaa:)

Yazıda ilk önce küçüğü alıştırın diyor kaslarının farkına varması için daha sonra büyük
Bende myseverin tavsiyesi üzerine baby star almıştım memnunum ama 6 numarası varmı bilmiyorum olmadı bende primanınkini alırım
Yaso 14-15 kilo maşallah resimlerde öle iri durmuyor fazla arda bey de 14 kiloya yakın yada 14 41 kere maşallah

Sedoş 2 gün önce tarttım 15i gösterdi evdeki tartı.Bi ara yazın yemedi ama.Anılın boyu 90 cm.Sanki boy uzamıyo gibi.Resimlere gelince tepeden çekiyorum, yada oturarak ve genelde yüzünü çekerim.Koca göbüşü , dötü var.İri kemiklidir Anıl..

Polipe yemek yemeyi seviyo.Yani diş ve hastalık hariç iştahlı maşallah.O yüzden.Çok da zıplamaz.Ağır abi biraz, ondan alıyo herhalde:))

Son düzenleme:
ardanında iştahı iyidir maşallah seçmez yemek ama metabolizma ve dötündeki kurtlardan sanırım daha 11,5 kilo tabi genetik de önemli ben 167 cm 55 kiloyum babada 178 cm 70 kilo maşallah manken gibiyizsırnaşık şey oğlanada minyatür behlül diyolar

Polipe ben 160 cm ama baba 181 cm.Ben de baba da iri kemikli.Dayılarda uzun, genetik herhalde.Ama seninki de iri olur bence.Ergenlikde belli olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…