2008 Kasım Anneleri

selam kızlar siz böle konuşunca çok şaşıdım benim oğlum tamam minyonda bu kadar fark olacağını hiç düşünmemiştim

benim oğlan 11.300 86cm 18 aylık kıyafetler hala tam geliyor 2 yaş büyükçe kalıyor ayakları 21 numero bezide 4 numare kullanıyoz biz inanırmısınız ardada 4 numara kullanıyor mert te kaydirigubbakcemile3 ardanın bacakları geniş diğerleri lastik izi yaptı 3ten 4e geçtik yeni abisini yakalıcak benim küçük sıpa

kilomuzun yarısınıda ayakları basıyor herhalde çocuğum pek kibar 11.5 kilo 89 cm ama ayaklar 25-26 numara ayakları durmadan büyüyor

Krikom ne farkı yaa.90 cm ve 86 cm aradaki fark çok mu?Bence oğlun iyi, hiç konuşma öyle..Ayak numarasına gelince tipik bişi sanırım.Ben 38,5 giyerim babası 43-44.Bu karakteristik bişidir.Mert bence akranlarıyla aynı..

benim oğlumda 14,5 kilo
boyu 89 cm ama biraz kısa gibi
daha fazla olmaz ama galiba
çünkü ben 166 babası 176 falandır
hepsine maşallah

çilek hoşgeldin sabahtan beri çişe alıştırma boy kilo ayak numaraları ve genetik etkenler üstüne çok yoğun görüşülüyorsırnaşık şey

çilek bez firmalarıyla ortakmısın kız çıkar gitsin yiğidin malı meydanda olur o 2 yaş bence ortalam bi yaş ardanın dr u da bazı çocuklar farklı gelişim gösteriyor eğer çişini söylüyor bir şek,ilde rahatsızlık duyuyorsa vakit gelmiştir demişti hakkatten gelmiş arkadaşımın ardadan 8ay büyük oğlunun bigün bezini değiştirirken burnunu tıkıyor ıyy çekiyordu tabi teyzeden yedi zılgıtı daha düne kadar sende çıçıyodun altına herif kesildin başımıza şimdi diyekaydirigubbakcemile3

Kızlar ablamın evi 2.katta camlar korumalıklı arda da bir cam sevdasıdır başladı cama çıkıyor birde üzerine pencereleri kapatıcakmışız öyle istiyor ablamda battaniye serip koymuş onu oraya gelen geçene laf atıyormuş birde eskiciiiii diye bağırıyormuş maymun yaaa :)

seda nerde zarar ziyan bu sıpalar çok seviyor sen aman dikkatli ol bu tr de yeni binalarda artık camlar ve prizler yere çok yakın beni çok ürkütüyor

polipçim valla sürekli tembihlerle doldum hayatım çalışan annelerin derdi
ama onlar bizden daha tedirgin bakıyorlar çocuklara eminim ama yine de anne yüreği işte hergün tembih ediyorum biz 5.kattayız cama dikkat dış kapıyı kitleyin yerde küçük şeyler bırakmayın vs vs

yasminim sen benim oğalanı bi gör hiç fotolardaki gibi değil tatlım fotoda yüz daha iri çıkıyor ama normalde kaşık kadar yüzü

Krikom ben yüze göre demedim.Boy kiloya göre dedim.Çok fark yok boyda kiloda.Yemeyen, zahmetli bir çocuğa göre iyi toparlamış.Kibar erkek:)

çok baby face cnm benimki o başka minyoncuk ilerde bardak kadar boyuyla tarkan a rakip çıkçak o şimdiden iziyo onun gibi dans etmeye çalışıyo öp öp öp diyo kaydirigubbakcemile3

polipe cnm pardon biri gene nikini mi değiştirdi sen bana özelden kim olduğunu bebeğinin kim olduğu yazıversen bacım arda yazmıssında ben sedaninkemden başka arda bilemedim pek bu topikte demek oğluma bi adaş daha gelmiş

ben de geldım
basım donuyor artık ıs ıs
benım kuzu da mınyon tıplı
babası dev adam ama dayısı ve annesı mınyon tıplı oldugundan bıze cekmıs sanırım
boyunu hatırlamıyorum ama 11,5 ıle 12 arası gıdıp gelen bır kılosu var
ayrıca meyve harıc hıcbır sey yemeyı sevmıyor annesı kılıklı
halbu kı babası hıc yemek secmez ne vardı azıcık ona cekseydı

lorecim efeyi tarif ediyosun sandım bi an. yememesi ve kilosu aynı. ben de hep derim keşke babasına çekeydi diye. bizim tarafta minyondur ama eşimin tarafta minyon kimse yok ve kimsenin yememe problemi de yok. bizimkinin boyu 85 cm di en son. iki aydır baktırmadım hiç uzamış gibi de gelmiyor zaten. yine 85 cm derlerse hakkaten sinirlerim bozulcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…