2008 Kasım Anneleri

Kızlar bende 3-4 aydır boyunun uzadığını düşünmüyorum.Acaba bi süre duruyo mu? Bir de dip not; şu an çocuklarımızın boy ve kiloları ilerde ne kadar uzun yada zayıf olacaklarını göstermez.Bunu ancak ergen olduklarında görürüz.Amcamın oğlu gibi.Millet bıdık diye dalga geçerdi.Şimdi çok uzun ve göbekliiiii:)))

benim oglumda fazla yemeyen bi çocuk bizimkinin boyuda 88cm kilosuda 12.5 kilo fazla kilo almıyor sıpa dogru düzgün yemiyor hiç ya benim ömrümü tüketiyor yemek yerken..

bızım aılede kılolu da yoktur zaten
ama esımın aılesıne baskul aılesı dıyebılırız
aman ne olursa olsun
saglıklı ıyı bır bırey olsun yeter

bızım kucuk beyımız babası ona yedırırken benı kıskanırsa yıyor
mesela babası hadı ac oglum agzını dıyor
ben de "ben actım hadı bana ver" dıyorum
o zaman kosarak gelıp agzını acıyor bana vermesın dıye
ne ıstır anlamadım

bizimki öyle oyunla falan yemez, kaşıkla yemeyi hele hiç sevmez. anlatmakla bitmez neyse.

kış sezonu için aldığım her şey 2 yaş grubuna giriyor. ama efe onların içinde kayboluyor. eşofmanlar bellleri lastikli olduğu için oluyor da, bi kaç pantolon almıştım belinden düşüyor, gittim sonra kemer de aldım, kemer de tutmuyor. zaten hepsinin paçalarını kıvırıp giydiriyordum boyları uzun geliyordu ama şimdi belleri de bol geliyor.

tünaydınn kızlarr..
çitosummm nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllara canımcımm..
sabah sabah kocayla kavga ettik hiç keyfim yokk..her işimde tersinden gidiyooo..
solumdan kalkmışım gibi...((
eylülün boyu 2-3 ay önce 86 cm şimdi bilmiyom..kilosu 11..sıfır beden :))

yasminim inşallah dediğin gibi olur. efe 6,5 aylıkken 10 kiloydu farklı bir doktora götürmüştüm, öyle denk gelmişti, doktor diyet yaptırın demişti. şimdi gülesim geliyor. o zamanki dombiğin yerinde yeller esiyor.

aynı benim oğlan gibi 10 aylıkken 11 kiloydu hala 11 kilo hatta bi ara zayıfladı sonra pedia sure ile aldı yine yarım kilo o zma bizim doktorda bu gidişle obez olcak die anne sütü saolsun dobişkoydu ne zman memeyi bıraktı kilosuda durdu boyuda durdu gelişimide durdu keşke emseydi hep

ilerde nasılsa yiyecek sevmediği şeyler bile olsa hamburgeri patatesi makarnayı sever gene alır kilo önemli olan şimdi sağlıklı yemesi ama yemiyor hiç kilo kafama takılmıyorda gelişim geriliği olmasından korkuyorum

Eylül ben akşam yakacam.Haftaya herkes yakacak, çok soğuk olacakmış.İstanbul kar yağışlı diyolar.. Hem Anılı da banyo yaptırıcam.Gece sıcaklık 9a falan iniyo burda.Dün evdeki sıcaklık max.22 oldu(

ben dünden itibaren yakıyorum
dün oğlanın gündüz bile ayakları totosu ısınmadı
dün gece de mis gibi oturdum sıcacık
çok soğuk yaw

heyoooooooooooooooooooooooooooo napiyonuz ,misafiri mgitti aksamada k.valide görümce gelcek..

bende netttee fink atiyorum pasamda uyudu:)

boyunu bilmiyorum kuzumun daha gitmedik iki yas kontrolüne biz,giden varmi?

enson 90 küsürdü tam hatirlamiyorum ama uzadi u ara cünkü yine zayif görünmeye basladi

cünkü kilosu iyi 16 enson.birde Deniz dogdugunda dr bana demisdi bu uzun olcak diye..esim sordu

simdiden beli olurmu diye adamda evet;cünkü diz kapagi ile ayak bilegi arasi normalden uzun demisti.

ne kadar dogrudur bilemem saglikli olsunda gerisi hic önemli diil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…