- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #87.661
Ne o Çileğim ayran içtik ayrı mı düştük((
derincim kendi işim canım ,gıda teknisyenliği ,bir firmanın tse ve gıda güvence sistemleri takibini yapacağım ,ayrıca işim sefaköyde ,şimdiki evime uzak ama 15-20 güne b.düzüne taşınıcam kısmetse ,kolay olacak o zaman ..
çilekcim sende bilgilenmiş oldun böylece yavrummmmmmm..
sen gelcende ,benim çorbamı içcen ,rüya görme cilek ,sen buralara uğramassın hacı..:gitme:
eylülüm yeni işin hayırlı olsun canım..taşınma işide kolay geçer inş. fazla soğuklara bırakmayın işinizi zorlanırsınız yav...derincim kendi işim canım ,gıda teknisyenliği ,bir firmanın tse ve gıda güvence sistemleri takibini yapacağım ,ayrıca işim sefaköyde ,şimdiki evime uzak ama 15-20 güne b.düzüne taşınıcam kısmetse ,kolay olacak o zaman ..
çilekcim sende bilgilenmiş oldun böylece yavrummmmmmm..
maşallah deniz paşaya... bebelerin içinde deniz paşa ile kaan önde gidiyorlar sanırım çileğim.. benim kaanda 4-5 ay önce 15 küsürdü 16yı çoktan görmüştür zor taşıyorum artık.. boyuda 93 cm di.. kerem beyde 10,500 çıktı geçen dr.da boyuda 92 kaanla aynılar boyda hemen hemen..bu gittiğimiz drda kilosu düşük diye üzülme çok değil boyu uzun olacak demişti kerem için...heyoooooooooooooooooooooooooooo napiyonuz ,misafiri mgitti aksamada k.valide görümce gelcek..
bende netttee fink atiyorum pasamda uyudu:)
boyunu bilmiyorum kuzumun daha gitmedik iki yas kontrolüne biz,giden varmi?
enson 90 küsürdü tam hatirlamiyorum ama uzadi u ara cünkü yine zayif görünmeye basladi
cünkü kilosu iyi 16 enson.birde Deniz dogdugunda dr bana demisdi bu uzun olcak diye..esim sordu
simdiden beli olurmu diye adamda evet;cünkü diz kapagi ile ayak bilegi arasi normalden uzun demisti.
ne kadar dogrudur bilemem saglikli olsunda gerisi hic önemli diil.
bende bugün okudum bu kış çetin geçecekmiş... burada kışlar istanbul gibi olurmuş çok soğuk olmazmış ama bakalım biz geldik soğukta olurmu.. şimdilik akşamları serin ama gündüzleri sıcak hala burası.. ama eskisi gibi değil kavrulduk bir ara resmen..şimdi bile balkonum açık... ama serin hoş bir hava var..evt bu kış soğuk olacakmış
ne zamandır kar görmedik ama yaa
eskiden ne yağardı mübarek
bu sene bol bol oynarık gibime geliyo karla
benim oğlanda hergün teyzesine gidecek sanırım
sabah götürme işi buz gibi havalarda çok fena
gerçi çok yakın ama olsun
sabah sabah hava değişimi çocuğumu çarpmaz inş.
1-2 ay kayınvalidemi çağırcam sanırım
kriko izmirde mi aynı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?