2008 Kasım Anneleri

derincim kendi işim canım ,gıda teknisyenliği ,bir firmanın tse ve gıda güvence sistemleri takibini yapacağım ,ayrıca işim sefaköyde ,şimdiki evime uzak ama 15-20 güne b.düzüne taşınıcam kısmetse ,kolay olacak o zaman ..
çilekcim sende bilgilenmiş oldun böylece yavrummmmmmm..

sedosun saooll bebegim..oo hayirli olsun kuzu,yandan bilginlensekte anladim olayi,simdi herseye vakifim :) insl.hayirli olur,paranin hepsini yeme bizleride düsün...hani gelirsem bi corbani icerim-tatlicadiarzu-

eylülcüm hayırlı olsun canım
bu tarafa gelmen de süper olmuş:))
inş.daha sık görüşebilcezz:))

Son düzenleme:
çilek ,derin sağolun kızlar ,hayırlısı bakalım 3 yıl aradan sonra iş hayatı nasıl olaacak ,gelişmeleri burdan bildiririm..gerçi işyerimde de net var ,ordan da takılırız ..

ayrıca bu kış çok çetin geçecekmiş yahu ,tam ben yollarda sürünmeye başlıcam kar kıyamet ,bu bana yapılırmı (

evt bu kış soğuk olacakmış
ne zamandır kar görmedik ama yaa
eskiden ne yağardı mübarek
bu sene bol bol oynarık gibime geliyo karla
benim oğlanda hergün teyzesine gidecek sanırım
sabah götürme işi buz gibi havalarda çok fena
gerçi çok yakın ama olsun
sabah sabah hava değişimi çocuğumu çarpmaz inş.
1-2 ay kayınvalidemi çağırcam sanırım

Eylül hayırlı olsun canım, söylemeyi unuttum, biraz yoğunum:))

Çileğim hadi iyi süslenmeler..

Herkese iyi akşamlar.Dikkat edin çok soğuk

sağol yasmincim ,

evet derin kartopu oynayacağız bu kış ,ama çok soğuk olmasın ya ,işe girdim diye ev değiştiriyorum ,orasıda burdan büyük ,ısınıcaz diye maaşı oraya yatırmayalım sonra :))

eylülüm yeni işin hayırlı olsun canım..taşınma işide kolay geçer inş. fazla soğuklara bırakmayın işinizi zorlanırsınız yav...
maşallah deniz paşaya... bebelerin içinde deniz paşa ile kaan önde gidiyorlar sanırım çileğim.. benim kaanda 4-5 ay önce 15 küsürdü 16yı çoktan görmüştür zor taşıyorum artık.. boyuda 93 cm di.. kerem beyde 10,500 çıktı geçen dr.da boyuda 92 kaanla aynılar boyda hemen hemen..bu gittiğimiz drda kilosu düşük diye üzülme çok değil boyu uzun olacak demişti kerem için...
bende bugün okudum bu kış çetin geçecekmiş... burada kışlar istanbul gibi olurmuş çok soğuk olmazmış ama bakalım biz geldik soğukta olurmu.. şimdilik akşamları serin ama gündüzleri sıcak hala burası.. ama eskisi gibi değil kavrulduk bir ara resmen..şimdi bile balkonum açık... ama serin hoş bir hava var..

kızlar şimdi alışverişten geldik bizde kuzularıma doğum günü hediyesi ayakakbılarını aldı babası.. ben ten'li spor ayakkabı yine ışıklı çok hoşuma gitti.. laciverti vardı ben beyaz aldım seviyorum beyazı..resimlerini çekerim bir ara doğum günü resimlerimizle birlikte koyarım...az kaldı ya geri sayım başladı son 3 günnnn..

kriko izmirde mi aynı ?

evet tatlım bu aralar izmir bi acayip yaw gündüz sıcak oluyor pencere açıyoz yazlık giyiyoz akşam uzun kollular her yer kapalı polar battaniye örtünüyoz oda son 1 haftadır böle ondan öncesinde çok sıcaktı mertle arda atletle yatıyordu bizim izmirde kasımda anca soba klima vs çalışır ama bu sene çok soğuk olcak diyolar bakalım izmiri bulcak mı bu soğuklar

selam kızlar
biliyorsunuz yakın bir zaman önce edit butonu kaldırılmıştı.bunun sebebi amacına uygun kullanılmamasıydı.edit tuşunun kullanım amacı imla vb. hataları düzeltmektir.mesaj silmek,içeriğini boşaltmak yasaktır.Yapanların üyeliğinin silineceği kesin bir dille adminimiz curly tarafından bildirilmiştir.mutlu paylaşımlar.hepinizi seviyorum öpüyorum a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…