2008 Kasım Anneleri

Günaydın tostoslarım..Dün oyun hamuru geldi net.ten aldığım.Sayılarla ilgiliydi.Akşam Anılla oynadık biraz. Uykusu gelmesine rağmen bırakmak istemedi."Şikacam, yümuşacık" diyo:)) Sonra yattık bir saat vıdı vıdı konuştu.Zeynep uyudu, Berk uyudu biz de uyucaş.Gece olmuş, karanlık oldu.Zeynebin saçını çekmedim, çekilmeş, o beni şeviyo:)))))))Ayyy bir de aylık mesleki bir dergi geldi bu ne bu ne, herşeyi soruyo:)))) Yaw aşığım ya bu küçük adama...

Nazlım güle güle kullanın cicilerinizi.Valla ben bile heyecanlanıyorum doğum gününüz yaklaştıkça..Heyecanla bekliyoruz hediyelerinizi de:))

Saphişim yerinde kalsaydı be topiğimiz(

günaydın arkadaşlar..
herkesler iyidir inşallah..
garip rüyalar gördüm bütün gece..uyutmadıya kuzu arada işte..
babasına saat 4 te baba bana masal anlat diye tutturuyor..
babası 4 ten tam 6 ya kadar anlattı..
durunca durmmaaa anlaaat diyor..sıkılıp başka bişey anlatınca babası " o güzel değil ayşegülle murat abiyi anlat, tamircide olsun diyor"
ayşegülle murat hayal arkadaşı ama bayıldık artık ayşegülden murattan:))
antaıyo zavallı eşim işte muratın arabası çukura girmiş diye bizimki bi fırlıyo yataktan baba çukur ne çukuur"
ay çok tatlı ama zor bi çocuk benim kuzu ya..
evliya gibi yemez içmez uyumaz..

yasminim senin kuzuyla benimki bi araya gelse ne muhabbet ederler ya:))
maşallah çok tatlı anılımda ya..
dün bi arkadaşımın düğünü vardı..yolda bana diyorki "gelinle damadı görmek lazım" bak bak bak..

çıkıncada yağmur başlamıştı"bana şemsiye lazım" diyor..babamda diyorki bu şaka mı ya..

gunaydın
hava yagıyor ıyıce sogudu
bugun mutluyum zıra hafta sonuna gırıyoruz
hafta sonu ınsa allah evımde kedı gıbı mıskınlık yapmayı planlıyorum
pek bır evcı oldum bu sıralar gezentılıgı bırakıyorum gıbı sankı

dun aksam gec yattım
annem ve teyzem kıslık domates ısını hallettıler
tabıı kuzu da sureklı onların yanında durmak ıstedıgı ıcın dıkkatını cekıp uzaklastırma gorevı bana dustu
ama ıyı oldu bır suru domates kavanozum oldu
agız tadıyla yemek nasıp olur ınsa allah

Amincim ne güzel bişi bunlar yaa.Sarılıp yatmaktan daha zevkli bişi yok benim için:))

Lorem güle güle yeyin mamalarınızı.Yarasın tontişlerime:)

saol yasmınım

amıncım seda ıkı kez sordu ama gozunden kactı sanırım
neden cekılıse katılmak ıstemedın
ben ısterdım sahsen katılmanı karsılıklı hedıyelesmek guzeldır

geçmişe bakamadım hiç hep son sayfadan yarım yamalak okudum afedersin seda..

lore aslında geçen çekilişte çok imrendim istedim ancak şu an zamanım hiç yok ..bişeyi alelade yapmayıda hiç sevmiyorum..özene bezene hazırlamak isterim..

mesela birazdan yine çıkıcam dışarı halledilmemiş bikaç işim kaldı..malum büyük gün yarın..

krikitosum ben yeni değilim arkadaşımhamilelik sırasında çalışıyordum günlük sizlede konuşuyordum sende vardın hatırladığım kadarıyla ama 8.ayımda işten ayrıldım bu zamana kadarda evdeydim evdede net yoktu arada anneme gidince sizleri okusamda yazmaya pek fırsatım olmuyordu.konya ovasının en hızlı annelerindenim 167 boyunda 55 kilo 27 yaşındayım(sigortası ve evi olan eş adaylarıma duyrulur)Bide bu topikteki herkez benden önce doğum yaptığından mütevellit aslında ben bir kasım değil aralık annesiyim

Günaydın kızlar okudum heğpsini ama aklımda kalmadı fazla
Mellacım yasom siz böle anlattıkça bazen diorum ki acaba arda geç mi konuşacak sorun etmiyorum da tabii hani cümleler kuruyorlar neredeyse herşeyi anlatıyorlar arda da kelime kelime anlatmaya çalışıyor daha cümle kuramadık yani anlayacağınız biraz geçikmeli konuşucaz galiba neysem yasom demek geldi hamurlar şekillerle oynadı mı bare arda şekillerle ilgilenmedi falzla genelde hamuru mıncıklamakla geçirdi zamanını daha zaman var sanırım anlaması için

Derinim valla dün ben çok fena oldum babet giymiştim birde şemsiye almadan çıktım evden ölecene neyseki şirkette yedek şemsiye varmış zincirlikuyuya kadar servisle geçtim ordan cevizlibağa ordan fındıkzadeye ömrümüz yollarda geçicek anlaşılan ama Allahtan ki işimden çok memnunum o yüzden bu kadar da olur diyerek kendimi teselli ediyorum

Eylül kafalı bu kış bizim için zor olucağı kesin

anlıyorum tıtızlıgını amıncım
bızde yogun ıs temposu arasında ozenerek hazırlamaya calısıyoruz yavrularımızın hedıyelerını
ben senınde katılmanı ısterdım dogrusu ama kısmet degılmıs

su meshur nısanınızın fotolarını beklıyorum merakla

polipe ben hatırlıyorum canım senı
ama nedense hep kızın vardı sankı dıye hatırlıyorum

seda cok zor karda kısta vesaıtle gıdıp gelmek
allah yardımcınız olsun valla
ısten cok yoruyor ınsanı yol sorunu

günaydın güzeller..
haftanın son iş gününde yine yoğun olacağa benziyorum..henüz işlere başlamadan bi merhaba deyim dedim:))
akşam aysuyu tulumla yatırmak zorunda kaldım..kutu kadar ve çok sıcak olan evim dün anlam veremediğim şekilde buzdolabı gibiydi..kombiyi bile yaktık..aysu hanım hiç üstünü örttürmediğinden üşüme riskini göze almadım ve giydirdim tulumu..
aysuda üç kelimelik cümleler kuruyor ve hemen hemen her derdini anlatıyor..
dün beşiğinden anne yayına geliyim diyor..bende gel kızım dedim..kucağıma alacağım sırada yok yok baba yatay buya diyor..
iki sene sonunda beşiğini o kadar çok sevdiki bi başkası yatacak diye korkuyor..
allahım hiçbir evladımızın acılarını göstermesin..çok tatlılar çoookkkkk:))

normal nişan işte yani çok uçuk bişey değil ama aynı anda bohçaları hazırlayınca ve 4 genç bayanın kıyafet konbinasyonunu hazırlamaya çalışınca çook uzun iş oluyor..
özelikle bohçalara çok titizlendik baya süslü şık oldu..
çiçek çikolata onların kapları derken dışardan bakıldığı gibi durmuyormuş yani zormuş baya..ama allahta gelinimizi çok seviyoruz..yorgunluk olmuyor bunlar..

fotoğraf işini gelip dışardan halledecekler biz çekmekle uğraşmak istemiyoruz ama çekebilirsem eklerim..

Mellacım sorun değil sadece sorularıma cvp alamadım hala merak etmekteyim :) buluşmalarımıza neden katılmıyorsun cnm ?
Pasinim sağol bu kış zorlayacak yazın kolaydı ama sanırım kış zor olucak bnm içinde
Polipçim bende hatırlıyorum seni hatta işten çıktığın için giremeyeceğinide söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam

cinsiyet için ilk kız gibi demişti drsempatiksalakcinniondan olabilirmi diycemde ikinci kontrolde erkek demiştikaydirigubbakcemile3ama ne yalan sölüyüm çoğu kızdan daha güzel yüz hatları var oğluşumun kız gibi oğlan Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…