2008 Kasım Anneleri

hafıza süper valla maşallahkaydirigubbakcemile5

Hilalcim günaydın cnm sana şimdiden kolay gelsin
Arda mesela yedin mi yedim özledin mi özledim toplara gidelim mi toplaraaa kardeşşş zıp zıp yani toplara gidelim orda kardeş ve zıp zıp var demek sitiyor sanırım ama net olarak anlatmıyor :)

eee o kadar methettın
artık foto ısterız ınanmam yoksa banane kaydirigubbakcemile3
benım oglum daha yakısıklı bır kerem hıhhh zemuszemus

buluşmalar kısmını yazmamış canım lore ben hediyeleşmeyi sordun sandım..
ben çok yazdım ama bu tarafta bi buluşma olursa muhakak katılmak isterim diye..
karşıya gelmem baya zor olur benim için yanlız başıma..babasıyla zor başaçıkıyoruz yolda durmuyor..
ama bu tarafta hiç buluşma olmadı daha sanırım..

Sedoşum kalıpları birkaç kere hamura bastı ama en çok hamuru sıkıyo, yumuşacık diyo..Konuşma meselesine gelince bence çocuğun ağzından ses çıktıktan sonra problem yok.Dilsiz değiller şükür, zamanla konuşacaklar.Her çocuk farklı canım.Sakın öyle düşünme..

Hilalim ben 3 gündür tulumla yatırıyorum.Kombiyi çalıştırmadan önce suyu boşaltın ve sonra 1,5-2 bar arasına getirin basıncı , öyle çalıştırın.Yavrumu üşütme.Bana da anne diyecek mi Aysu acaba:))))))

Doğru hatırlamışım değil mi süper bak polipim unutulmamışsın aradan zaman geçtiği için bazı arkidişler hatırlayamamıştır
face adresin varmıydı cnm _?

Yok be yasommm promlem etmiyorum eninde sonunda konuşacak sonuçta az çok derdini anlatıyor kakaaaa çişşş veya yemeekkk parkk zıp zıp
Kelime kelime anlıyorum sadece hoşuma gidiyor siz böyle anlattıkça bıcır bıcır maşallah
Mellacım anladım cnm haklısın karşıdan gelmek zor ama mesela bakırköyde buluştuğumuzda gelemezmisin deniz otobüsüyle falan ortak noktamız çünkü biliyorsun ayça çatalcadan derinde leventten katılıyor ama tabii çok zor oluyor dersende saygı duyarım

akşam evi su basıyordu yasminim:))
kocacığım kombiyi çalıştırmadan suyu boşaltmış tekrar su almış..peteklerin havasını almış..bi süre sonra ben mutfağa geldim aaa ayağım ıslandı bi baktım kombiden su damlıyor damlamayı bırak baya baya akıyor diyebilirim..sevgili eşimi çağırdım ben pek anlamam..daha gelmeden odadan suyu fazla doldurmuşumdur diyor..3 e kadar gelmiş su ayarı..neyse biraz boşalttıda normale döndü..
anne konusuna gelince bilmiyorumkismile..allah kısmet ederse der be yasminim..hayırlı yazılar yazsın allahım:)))

yasminim yaaaa...bilmiyorumkismile
birgün sana gelmeyi çok istiyorum..
ben ayarlayıpta gelemiyorum bi türlü..
sen çağırsana beni..(yüzsüzlüğünde bu kadarı yani peessss)kaydirigubbakcemile3

Hilalim geçmiş olsun.Ben de akşam eşimi çekinerek aradım.Ben gelene kadar kombiyi çalıştır diye.O da bu konularda beceriksizdir biraz.Neyseki ben demeden kazasız belasız halletmiş:)

Hilalim ben hep çağırıyorum.Aşkolsun..Ama artık çağırıpda karşılık bulamamaktan bıktım.O yüzden sustum artık.Her zaman beklerim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…