- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
- 681
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #87.701
Mellacım sorun değil sadece sorularıma cvp alamadım hala merak etmekteyim :) buluşmalarımıza neden katılmıyorsun cnm ?
Pasinim sağol bu kış zorlayacak yazın kolaydı ama sanırım kış zor olucak bnm içinde
Polipçim bende hatırlıyorum seni hatta işten çıktığın için giremeyeceğinide söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam
cinsiyet için ilk kız gibi demişti drsempatiksalakcinniondan olabilirmi diycemde ikinci kontrolde erkek demiştikaydirigubbakcemile3ama ne yalan sölüyüm çoğu kızdan daha güzel yüz hatları var oğluşumun kız gibi oğlan Şeniz
Mellacım sorun değil sadece sorularıma cvp alamadım hala merak etmekteyim :) buluşmalarımıza neden katılmıyorsun cnm ?
Pasinim sağol bu kış zorlayacak yazın kolaydı ama sanırım kış zor olucak bnm içinde
Polipçim bende hatırlıyorum seni hatta işten çıktığın için giremeyeceğinide söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam
Sedoşum kalıpları birkaç kere hamura bastı ama en çok hamuru sıkıyo, yumuşacık diyo..Konuşma meselesine gelince bence çocuğun ağzından ses çıktıktan sonra problem yok.Dilsiz değiller şükür, zamanla konuşacaklar.Her çocuk farklı canım.Sakın öyle düşünme..
Hilalim ben 3 gündür tulumla yatırıyorum.Kombiyi çalıştırmadan önce suyu boşaltın ve sonra 1,5-2 bar arasına getirin basıncı , öyle çalıştırın.Yavrumu üşütme.Bana da anne diyecek mi Aysu acaba:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?