2008 Kasım Anneleri

günaydın hilalimm...
ne var ne çok güzeller..
benim boğazım acıyo..bademciklerim şişmiş herhalde..
eylül yeni işin hayırlı olsun canım..
bebelerde iyice dilendi artık.ama eylül daha cümle kuramıyo..kendi çapında bişiler diyor..bende yaaa öylemi olmuş diyomm..çok hoşuna gidip kıkır kıkır gülüyoo...

gulızım kendını sıldırecek kadar ne ettı bu enıste

benım koca da benı sınır ettı
cocuk gıbı resmen algılarında sorun var sanırım
dun ortalıgı bırbırıne kattı sırf yanlıs anlaması yuzunden
tam 5 kısı sınırden catlayacaktık
ama o aaaa yanlıs anlamısım kusura bakmayın demekle yetındı
eve geldıgımde yaptıklarımdan hıc bahsetmeyeyım tabıı

Gülizim hoşgeldinnn datlımmm geçmiş olsun valla havalar soğudu işimiz zor hem çocuklardan yana hemde bizim için
Kocişi de salla gitsin sende öle pasinimmm ben öle yapıom artıkın yani şimdiki modum bu hahahaa
:):):)

Valla Ahretim sen kocayı sildiysen, akşam gidince ben de öldürüyüm benimkini:)))
dokunma şeker enişteme :)))

aman hepsi aynı bunların canım yaa...
esasında bizimde öyle büyük bişi değill..kavga edesimiz gelmişmiş herhalde...:))
işte dün sabah ben öğleye kadar işe gelmiyecektim.dediğim çocuğu sen götür..oda bana sen götür sen boşsun diyerektennn...burdan çıktı..geç kalmışta falanda filandaa..
neyse uzatmadım..giyindim dedim çarşıdada işlerim var..hallederim dedimm..neyse dışarı bi çıktık kii..benim kızın süveteri yolun ortasında balık gibi yatıyoo..üstünden arabalar gelmiş geçmişş..
bi önceki aklşam arkadaşlara gitmiştik..gece dönünce .eylülü ben kucakladım oda eşyaları topladı..işte düşürmüş çocuğun süveterini..hani süveter falan önemli değil..onun düşürmesini..falan kızdım artıkın açtım ağzımı yumdum gözümü..senin yaptığın iş bu kadar diye......işte küstüm..oda bana küss..kimse barışayım diye bi çaba harcamadıı..

hoşbulduk canımmm..aman bencede sallayalım kocalarııı:))

[SIZE=""] [/SIZE]

Kızlar eşim aradı şimdi dışarda dolu yağıyor dedi şok oldum bulunduğum yerde cam yok gidip baktım göz gözü görmüyorr allahtan sımsıkı giyindim bugün

günaydın kızlar,
hayırlı cumalar..
gülizim geçmiş olsun ...
sedoş evet şimdi mügedede yağmurun sesinden program yapamıyorlardı o kadar şiddetli yağıyordu maşallah...
kış gelidiiii..

ya kızlar biz eskiyemi dönüyoruz neee... benim kuzlar ne güzel alıştılar derken 2 gündür gece çoşuyorlar ya ikide bir kalkıp anne anne süt felan yada başka bişey için değil korkuyorlarmış.. kerem zaten bizim yataktan çıkmıyor çıkartamıyorummm, onun vızırtısınamı uyanıyor kaanda ne bileyim 2 gecedir gözüme uyku girmedi leyla gibiyimmmm..
ay gece çok felaktti kuzular vızırdar bir yandan biri babasında biri bende sonra yattırdık şükür bana kramp girdi hadfi onu atlattım sinirimden dişimi çokmu sıktım nedir dişim ağrıdı zaten hafif ağrı her zaman var korkuyorum gitmeye birde aylık misafir var onun sıkıntısı yani uyku muyku yoktu bana..((

slm güzeller..

dün çağanı yine dr götürdük.kış gelmeden dr taşınmaya başladık bile.kulağını tutuyodu sürekli.bide çok keyifsizdi.sürekli ağlama modunda.ama hiç bişeyi yokmuş sıpamın.çok sağlıklı dedi dr.sadece soğuk algınlığı için bi şurup verdi.eğer çok keyifsiz olursa verirsin dedi.dr işi bize yaradı bütün gün gezmiş olduk oğluma ciciler aldım oyuncaklara falan bindirdik keyfi yerine geldi biraz.sabah uyandı süt içti ve uyudu hala uyuyo kahvaltı hazırladım bekliyorum bende.

sedacım bizimkilerde konuşck elbet.benimki daha arda kadar bile konuşmuyo.

Nazlım kötü bir geceymiş.Ben de hep ikiz çocuğum olsun, bir taşla iki kuş derdim ama tek bebeğin bile nasıl zor olduğunu gördüm.Birini sustursan öbürü ağlar, biri uyuyorsa öbürü onu uyandırır vs.Çok zor işin canım.Allah sağlık versin ve sana da sabır canım.Dişlerini de sıkma canım yaa, yazık kırılır falan.Dişçiye gitmek yürek ister(((

Çaganum sana da geçmiş olsun dicem ama bişi yokmuş yaramazın..Derdi ilgidir belki:))

nazlıcan bizde de oldu öyle ,2-3 gece ard arda gece 3 gibi uyanıp ayçaa ayçaa diye bana sesleniyodu ,gidiyorm yanına beni al diyo ,ne istiyosun diyorum upsy daisy diyo :)) gece 3 te cd takıyoruz salıncağa bindiriyoruz hanımı ,çizgi filmini izleyerek tekrar uyuyordu ,sonra unuttu onu ,şimdi de hasta ,öksürükten uyuyamıyo ,gece 5 -10 dakikalık aralıklarla habire uyanıyorum ,allahtan biraz hafifledi de bu gece uyanmadık ..

yasminim sağollll..
aslında güzel yanlarıda var çok seviyorum hergün ikisini
birden bir mıncıklama seansı yapıyoruz ..:)) ama gerçekten annelik zor birde ikiz dahada zormuş... şimdiye kadar çooook zorlandığım zamanlar oldu güzel zamanlarda ama hiç birinde neden ikiz oldular demedim.. şükrediyorum onları fazla aratmadan verdi diye..
ne diyim Allah olmayanlara versin isteyenlere versin aratmasın..

Son düzenleme:
yasminim zaten ilgi hep onun üzerinde.evde iş bile yapmam o uyumadan.hep beraber oynuyoruz.annanesinin tek torunu.babannesininde en küçük diğerleri okula gidiyo.kayınvalidem eltilerim falan aynı apartmanda oturuyoruz.yengesi amcası her gün alıp oynatırlar.ailenin tek ilgi merkezi canavar.benimkisi fazla ilgiden sıkıldı galiba:)

eylülüm sizede geçmiş olsun..
şu 2 yaş sendromumu nedir çabuk geçsin yahuuuuu...gerçi geçip ne olacak başka yaş sendromları başlayacak..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…