2008 Kasım Anneleri

eee o kadar methettın
artık foto ısterız ınanmam yoksa banane kaydirigubbakcemile3
benım oglum daha yakısıklı bır kerem hıhhh zemuszemus

fotoya babamız kızarrohaoldumsmileeminim seninkide yakışıklıdır ben bazı kızlarla karşılaştırınca dedim zatikaydirigubbakcemile3ama hayal et behlülün kara gözlü 89 cm 12 kilo olduğunu öle bişiy işte
ne yazıkki facebook un kapısından girmişliğim yok sedacım

Polipeciğim herkesin çocuğu kendine güzel.Burda başkalarının resimlerine bakıyosun ama kendi çocuğunun resmini koymuyosun.Hepimiz anneyiz, kem gözle bakmayız.Facebook kullanmayabilirsin ama görmek isteriz seni ve çocuğunu da..Bi süre sonra silersin..

ben geldım
fecı yagmur yagıyor
bızde yakmaya basladık annemın evınde dogalgazı korkuyorum kuzum hasta olur dıye
annem kısın bende kalın kıyor gıt gel hasta olur cok olacakmıs dıyor
ben evımı ozluyorum
neyse bakıcaz caresıne artık

ayrıca canım kumpır ıstedı
h.mıne alacagın olsun

evt biz bi aile gibi olduk
yazışırken karşımdakinin tipini çocuğunu bilmeden pek samimi olunabileceğini sanmıyorum:)
sedamın dediği gibi empati kuramıyoruz:)
eşin görmeden silersin bencede
hem niye görsün burdaki bi resmi

herkezinki banada güzel emin ol fotolardanda asla yorum yapmıyorum yanlış anlama ben koklamadan konuşmadan bi yorum yapamam ama burda anlatıyorsunuz ya o vakit kafamda canlanıyorlar şöle dedi böle dedi deyince.Benim yakışıklılık iddiam espirili bi anlatım itici olsun asla istemem görmemişin oğlu modundada olmayayım .Foto koyup silmeyi düşündümde uyarı gelmiş görmedinizmi edit tuşu bi ara kaldırıldı içerik silenin üyeliği iptal olcak falan diye bi uyarı yapılmış

kocam görmeye görmezde benim çenem durmaz sölerim oda takar böle şeylere bi mantıklı açıklamasıda yok erkek işte

O zaman profiline koyarsın ve arkadaşların görür..Burda çok kalabalığız biz.Ama herkes çocuğundan bahsederken herbiri gözümün önüne geliyo, yüz olarak biliyorum.Burdaki insanları yolda görsem yada çocukları hemen tanırım valla.Böylesi daha güzel:)

Ahretim senin adamı didiklicen tutmuş:)) Yoksa yaşlanıyon mu kıı?Huysuzlanmalar falan:))))
ne yaşlanması kııı..aaaa aşk olsunn..adamın hiçmi, suçu yokkk :)))
tşk ederim nazlıcım..
ara ara bizdede oluyo..bazen hiç uyanmadan uyuyo bazen sabaha kadar mızırdıyo..

slm cağancukummm..
cicilerinizin fotolarınıda bekliyoruz..çağanımızın da önemli bişisi yokmuş hadi çok geçmiş olsun..

[SIZE=""] [/SIZE]

profılınde album olusturarak sadece arkadaslarının gorebılecegı sekılde ayarlayabılırsın

benım esımde bu konuda ozurlulerden bırıydı en basında
sımdı o kadar cok aılem oldu kı burası
bulusmamız hedıyelesmelerımız telefonlasmalarımız derken sadece buradakı arkadaslarımın gorebılecegı sekılde foto yukluyoruz canım
sadece bır ornek senın ıcın

Cagancukum maşallah kuzuna zaten dert etmiyorum sadece bıcır bıcır konuşacağı günü iple çekiyorum o kadar
Nazlıcım işin zor hayatım biraz büyüsünler iki taneyi aradan çıkardım artık rahatım diyeceksin eminim sen rahatına kavuşmuşken bizde rahatlamışken ikinciyi büyütme çabasında olucaz :) 3.yü düşünmüyorsan tabii :)
Birde bu korkma olayı bizde de var ya çok korkuyorum kelimesini kullanıyor odaya yalnız giremiyor tesadüfen kalıncada pıtır pıtır koşarak koktum koktum deyip üzerime atlıyor buaralar köpekten çok kokrkar oldu korktum derken köpek diyor bir kere köpek havlamıştı acaba onu mu hatırlıyor birde ablamlar yiğenlerim köpek gelio falan diolar benimde anlam veremediğim bir durum hepsindemi var acaba

sedoşum öle işim zor aman yok 3.de gözüm yok şimdilik..
ama kızımda olsun isterdim...:)))))
resim konulursa benide eklesin polipe bende görem..

Polipeçim meraklandırdın bisi cnmm hade ekle de görelim esmer behlülü :)
Ayyy bende H.mineden esinlenerek şimdi kumpir ve kola içtim şimdi de şişlikten ölücem

günaydın a.s.

sabahın körüdür ayaktayız bu bünye artık uyku istiyor :))

sapişim topik yerinde kalsa olmamı oradan takip etmesi çok güç oluyor unutuluyor bakılmıyor hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…