- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
- 681
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #87.741
eee o kadar methettın
artık foto ısterız ınanmam yoksa banane kaydirigubbakcemile3
benım oglum daha yakısıklı bır kerem hıhhhzemuszemus
Polipeciğim herkesin çocuğu kendine güzel.Burda başkalarının resimlerine bakıyosun ama kendi çocuğunun resmini koymuyosun.Hepimiz anneyiz, kem gözle bakmayız.Facebook kullanmayabilirsin ama görmek isteriz seni ve çocuğunu da..Bi süre sonra silersin..
evt biz bi aile gibi olduk
yazışırken karşımdakinin tipini çocuğunu bilmeden pek samimi olunabileceğini sanmıyorum:)
sedamın dediği gibi empati kuramıyoruz:)
eşin görmeden silersin bencede
hem niye görsün burdaki bi resmi
ne yaşlanması kııı..aaaa aşk olsunn..adamın hiçmi, suçu yokkk :)))Ahretim senin adamı didiklicen tutmuş:)) Yoksa yaşlanıyon mu kıı?Huysuzlanmalar falan:))))
tşk ederim nazlıcım..günaydın kızlar,
hayırlı cumalar..
gülizim geçmiş olsun ...
sedoş evet şimdi mügedede yağmurun sesinden program yapamıyorlardı o kadar şiddetli yağıyordu maşallah...
kış gelidiiii..
ya kızlar biz eskiyemi dönüyoruz neee... benim kuzlar ne güzel alıştılar derken 2 gündür gece çoşuyorlar ya ikide bir kalkıp anne anne süt felan yada başka bişey için değil korkuyorlarmış.. kerem zaten bizim yataktan çıkmıyor çıkartamıyorummm, onun vızırtısınamı uyanıyor kaanda ne bileyim 2 gecedir gözüme uyku girmedi leyla gibiyimmmm..
ay gece çok felaktti kuzular vızırdar bir yandan biri babasında biri bende sonra yattırdık şükür bana kramp girdi hadfi onu atlattım sinirimden dişimi çokmu sıktım nedir dişim ağrıdı zaten hafif ağrı her zaman var korkuyorum gitmeye birde aylık misafir var onun sıkıntısı yani uyku muyku yoktu bana..((
slm cağancukummm..slm güzeller..
dün çağanı yine dr götürdük.kış gelmeden dr taşınmaya başladık bile.kulağını tutuyodu sürekli.bide çok keyifsizdi.sürekli ağlama modunda.ama hiç bişeyi yokmuş sıpamın.çok sağlıklı dedi dr.sadece soğuk algınlığı için bi şurup verdi.eğer çok keyifsiz olursa verirsin dedi.dr işi bize yaradı bütün gün gezmiş olduk oğluma ciciler aldım oyuncaklara falan bindirdik keyfi yerine geldi biraz.sabah uyandı süt içti ve uyudu hala uyuyo kahvaltı hazırladım bekliyorum bende.
sedacım bizimkilerde konuşck elbet.benimki daha arda kadar bile konuşmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?