2008 Kasım Anneleri

sedacım bi ara buğra da koktum deyip duruyordu
şimdi unuttu onu,
eşim diyorki bi tane daha yapalım
bu sevdirmiyo kendini hiç
napcaz bununla bilmiyorum
sevmeyin diyo
kimi sevcez diyorum
keremi sev diyo:))
ama ben seni seviyorum onun annesi var annesi sevsin onu diyorum
yok anam anlamıyorrrr
dün annem de öpmeye kalkınca git diye bağırmış
annem de ama yalnız kalırsın demiş
kalırım diyormuş yaa
napcaz yalnız kalınca
oynarım diyomuşş
töbe töbeeee

ayyy pasinimmmmm tatlım kıymetlimm bu yağmurda acelesi yoktu be arkidşimmm çok sağolll öptümmm olumunekankayizsmile

Yasom ağzımın suları akıyor ahahaahhhhh

derinim senin ki tam ısırmalık ama insan sevemeyincede içi gidiyor demi bazen arda da sevdirmiyor içim gidiyor ama genelde yapışık geziyoruz gayet memnunum sabah bi yapıştı sorma gitsinnn zor geldim işe

pasinim zevkine güveniyorum cnm güzel bir hatıra olucak bnm için hatıralar eskide kalır gerçi sizlerin her daim hayatımda olacağını düşünüyorum inşallah

pasinim zevkine güveniyorum cnm güzel bir hatıra olucak bnm için hatıralar eskide kalır gerçi sizlerin her daim hayatımda olacağını düşünüyorum inşallah

ınsa allah canım
oglumun arkadasına hedıyesı olacak ayyy cok sevındırık oldum nedense
heyecan katıyor hayatımıza bu kucuk aktıvıteler yaww
sık sık yapalım

Ben bugün bakabilirim biraz.Anıla çıtçıtlı uzun kollu bady alıcam.Şöyle bir göz gezdiririm:)

Anıl genelde sevdirir kendini.Mesela akşam onu izlerken öpmek istersem gel oğlum bi seviyim derim.Hemen gelir dudaktan öper, kucağıma yatar, sarılır.Süper oluyo..Babasına çekmemiş, bende dokunarak severim:))

Son düzenleme:
ayyy benım kuzu pek sever sevılmeyı
mıcır mıcır altlı ustu oynasırız bız
gelır sebeklık yapar gozumu oper annem der
sarılır dokunup kacar gıdı gıdı yapar vs
pek sever oynasmayı
babası bu efe hatununa neler yapar kımbılır dıyor

Sabah ben giderken uyandı başladı ağlamaya kuci kuciii diye babamı uyandırdım baba gitmem lazım ardayı alırmısın diye bir sarıldı bacaklar belimde sarılı kollarıylada boğazımı sımsıkı sarmış sıcacık teniyle mest oldum bırakasım gelmedi babam dio ki arda gel coliu izleyelim babama vuruyor ayrılıcaz diye içim gitti valla yazayım dedim

Lorem gece sarılıp yatıyoruz, bir kolu benim boynumda, bacağını atmaya çalışıyo birde.Annem deyip dudaklarımı öpüyo.Ya küçücük erkek yaa..Ben de kuzum, yavrum diyorum.Hoşuna gidiyo bir daha annem diy uyuyo ama halen ben sarılmaya ve yanında yatmaya devam ediyorum:))

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam
bizim uşağın evde canı skılıyor
kış geldi eve kapandı tabi hergün parka veya dolaşmaya çıkan çocuğum
ne oynasak ne yapsak bilemiyorum
oyuncakçılarda saçma sapan şeylerle dolu
varmı bildiğiniz kocaman bi oyuncakçı
veya hangi tür oyuncaklar alsak
mesela eşleştirme kartı arıyorum hiçbiryerde bulamadım
deli olcam

ay o boyuna sarılıp sarmas dolas uyumak cok guzel
babası uyutuyor 3 aksamdır
boynuna sarılınca koca adam erıyor

bana sarılırken annem gelıp kızım dıyor
gıttt annem dıyor kıskanıyor annemden

Derinim akmerkezde var ramiz kitap evinde ama onlarla pek ilgileneceklerini sanmıyorum be ya arda çok çabuk sıkılıyor aldığım hamur ve kitabı ben eve gittiğimde yarım saat oynuyoruz sabahlarıda ne yapıyor pek bi bilgim yok ama arda tam bir top manyağı evde top kaynıyor resmen her yerden oyuncak değil top çıkıyor bizde :) muhtemelende ben yokken ya çizgi film izliyor yada top oynuyordur :9

benimki top falan oynamaz
oyuncaklarıyla da pek oynamaz
ama legolarla veya ahşap şekillerle karşılıklı güzel oynuyoruz
eşleştirme kartlarını bulsam eminim bayılcaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…