2008 Kasım Anneleri

nazlıcım maalesef resim silmek de aynı şey oluyor,yasak yani

krikom orası aktivite başlığı ve orayı üye olamayanlar göremiyorlar,güvenlik sebebiyle böylesi daha iyi.resim koyuyoruz ya oraya.kullanıcı paneli var yukarda.orayı tıkladığın zaman abone olduğun tüm konular gelir karşına.orası da gelir,o şekilde çok kolay oluyor

işte her çocuk farklı küçük bir örnek o zaman bencede beğenicek ve ilgi duyacaktır aslında ardanında kartlara karşı ilgisi var şu ben ten kartlarıyla oynuyordu biara kendi kendine belkim bende alabilirim

Saphişim üye olmayanların görmemesi ii miş o açıdan düşünmedik ama yine de eğer bu tpiğe eski yerine alırsan daha ii olur olmuyor dersende artıkın ordan bakarız
Yasom ya bana hala gelmediiii gıcık oldummmm

olabilerrr aslında benimde aklıma geliyorda
burdan çıkmak sorun biraz
öğle yemeği vaktim bile yok pek
sinir oluyorum ama bişey alcam deyip çıkabilirm belkim
pazartesi değilde çarşamba perşembe daha müsait olabilir

slm kızlarr
enkazdan çıkmış gibiyim temziliğimiz bitti ama bende bittim dün gece son işimi 22,00de bitirdim teyzoşumla sağolsun o olmasa ölmüştüm yaaa
yeni parkelerim evi baştan aşağı değiştirdi odalarda değişiklik yaptık yağmurun odasına tül yaptırıyorum kışlıklar yazlıklar toplandı mahvoldum yaaa...
benden böyle kızlarr..
şimdi çekiliş topiğine bakayım hemen...

tamam derinim çarşambaya bekliorum ben 12 de çıkıorum yemeğe ona göre kuzuşumm

Lavişim hayırlı olsun güle güle kullanın resimleri koyarsın bakarız annemde de doğalgaz döşendi yeni evin hali berbat iki gündür mahvolduk her yer tozdu pazartesi temizlikçi çağırıp tekrar temizlettiricez sil sil bitmiyor illet tozlar

yasminim eylülüm teşekkür ederim
dün akşam denerken üstündeki badiyle denedim kötü göründü gözüme
açık renkle deneyince hoşuma gitti
sizde beyendiniz değiş ti r mem
yazdırmıyo piroşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…