2008 Kasım Anneleri

nasıl yaa bugün kimse girmedimi akannehir valla iki gündür giremiyorum özledim sizleri

neler yaptığımı anlatmama gerek yok sanırım aynı şeyler çünkü tam gaz devam hayata

inşallah sizlerde iyisinizdir, yarın sabah kalkar kalkmaz maraton başlıyor o yüzden bendeniz kaçar vede yatar en kısa zamanda tekrar gelicem tabiki

hu huuuuuuuu beyZIMMMMM nbr kuzuşummm size güzel haberimi vereyim artıkın efde de nettttt varrrrrrrrrrr yuppiiiiiiiiiiiiiiii eylül karusunun içine doğdu haftasonu görüşürüz diyordu netten bende evde yok falan demiştim :)

Bizde bugün oliviuma gittik bişeyler bakayım dedim hiçbirşey yok çul çaput hepsi ardaya alayım dedim ona da güzel bişey bulamadım yemek yedik ardayı oyuncaklara bindirip geldik yarında bakırköye gideyim diyorum wenice falan bakıcam orda daha çok çeşit var offf nedir bu alma hastalığım bilmiyorum yaa kendime alıcam diye çıkıp ardaya alıp geliyorum eve bak kendime die gidicem die düşünüyorum yine ardayı soktum araya :):):) akşamda ömerin müdürünün kartal da düğünü var çok uzak ona gidicez bu hafta yine full çekiyorum :):):)

sedoşum çok sevindim kız arada böyle akşamları da takılırsın artık hihoyyyt

aynı dertten bende muzdaribim cicim kendime diye çıkıp eymene alıp geliyorum dün akşam kendime pantolon alıcam diye çıktım bir iki yerde pantıolon baktım sonra indim eymenin reyonuna, eymene aysuya baktım bi sürü şey benimki kaldı yine kaydirigubbakcemile3

ben kaçıyorum şekercim hadi iyi geceler mucuks yarında buluşalım bu saatlerde diyecem ama düğün mü var dedin sen neyse ben seni bekliyor olacağım bebeğim aynı saatte aynı yerde

takılmam mı hem gece hem gündüzzz şimdiden ömer dioki yiğenime bak işte bu böle biraz önce uyuyodu neti duydu diklendi yine yandık dio napiim valla öle alışkanlık :):)

aynen beyazım pantolon alıcaktım dar paça beğenemedim birtürlü hemen arda için gezmeye başladım allahtan bişey beğenemedim ucuz yırttık ama yarın kurtuluşum yok ruh hallerimden kesin ona da alırım allahın emri
neysem kuzum ben kaçiiim vırvırlanıyo uyusss hade seni kocaman öpüyorummm şekericimm

iyi geceler

mert daha yeni yattı yatağa yatıramadık öncesinde oynuycakmış tuttu inadı yatmadı şimdi kabul etti yattı bakalım uyursa bizde uyucaz artık inşallah bi uğrayım dedim ben yatarım arda kalkar offff offf uykuuu biraz uyku bütün isteğim buydu

Herkese günaydın iyi haftalar geçen hafta sakarlıklarımla meşhur olan talihsiz bir haftaydı inşallah bu hafta daha sakin daha dingin ve şanslı bir hafta geçiririm
Cumartesi yaptıklarımı yazmıştım Pazar günü de kociş cebit fuarına gitti bizde kahvaltıyı yapıp öğleden sonra dışarı çıktık yolda ömer biz geliyoruz berbere gidicem dedi ii dedim gitmişken ardayıda getireyim onunda saçlarını düzelttirelim dedim berbere girer girmemz abi kıt kıt demeye başladı maymunum artık rahat bir şekilde traşınıda isteyerek oluyor koca adam olduk :) o traş olurken biz annemlerle dışarda yemek yedik ardaya da lahmacun aldım annemler parkta onu oyalarken ben hemen kuaföre gittim akşama düğünümüz vardı kuaför işini halledip eve geldik giyindik çıktık düğün kartaldaydı baya uzak bize erken çıkıp ilk önce optimum diye bir alışveriş merkezi var oraya gittik beraber yapacağımız toplu doğum günü için kuzulara minik hediyeler hazırladım çok eğleceliydi ordan düğüne geçtik güzel geçti gece 11 di kalktık bostancı lunaparkına gittik ömerle acayip eğlendik gece 1 di eve geldik sabah ardam uyandı yine ağlama seanları zor koptuk içim gitti ama napalım artık alışacak kuzum

ayy deli oldum eşim şu iğrenç reklamlar çıkmasın diye dır dır dır beni yedi bitirdi..
en sonunda sayfamı öyle bi hale soktuki feci bi durumda ekranım..
bembeyaz ve anlaşılmaz..
eski formatımı istiyoruumm..

hmm anladım sedacım..
ben gece ağlıyor sandım memeden ayırmıştın zaten diye hatırlıyordumda onun için sordum canım..
benim kuzu 2 senede babasının işe gitmesine artık alıştı ondan önce gerçekten çok yıpratıcıydı..allah yardımcın olsun canım..
ben çalışsam hiç zorlanmam heralde nereye gitsem byyy diyo bana arkamdan..babası wc ye girince çıkana kadar durmadan kapıda ağlıyor..

canım google reklamı olduğu için bişey yapamıyorlarmış..
eşim kuzuyla oynarken kaçamak yapıyorum bazen yinemi burası evin bereketi kaçacak diyor:))
bide siz iş yerinden giriyorsunuz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…