2008 Kasım Anneleri

seda maasallah cok yogunmussun yıne
evet canım aylık kontroller

bız de cumartesı evdeydık
tam 21 kavanoz kıslık domatesım olmus
annemcım ve teyzecım sagolsun
onları falan yerlestırdım
kuzucumla oyun hamuru oynadık bol bol
kocısın canı cok sıkkın
ıslerıyle alakalı sorunları var
dun ıse ogle uykusundan sonra kuzumuzu da alıp ıkeaya gıttık
gezdık dolastık alısverıs yaptık
kuzum da atlı karınca ve trene bındı
meydanda ıstedıgı gıbı ozgurce kostu zıpladı
cok yorulduk
acıkmıs kuzum yemegımızı de yedık
aksam 9,30 da zor dustuk eve
yolda ambulans gorduk sesını nasıl taklıt edıyor kuzum
aynısını yapıyor gulustuk ve yorgun bıtap dus alıp uyuduk

çok eğlenmişsiniz lorecim hadi bugün darısı başımıza bu halde nasıl olacak bilemiyorum ama..

nişanımız süper geçti..herşey umduğumuzdan bile güzelde..
insanlar güzel bakışlar güzel olunca dahada güzelleşti herşey..
giderken feribotlar iptaldi o işimizi bozdu ben pendikten biner rahat ederiz diye düşünürken izmiti dolandık..dönüşte vardı ama..
onun haricinde herşey çok güzeldi..

dün kuzucum bursada nişan çikolatasından istemiş babsından..babasıda "bitane yedin diğerini cebine koyalım istanbulda yarın ye" demiş.. sonra kuzum yolda uyuyunca baktım cebinde çikolata erimesin diye çıkardım..
babsıda başka bi çikolata diye yemedi mi onu..
neyseki varda ananede sabah kalktı babsına diyorki "baba sen at ol ben bineyim"..tam göbeğinde babsının sevinçli çığlık filan atıyor sonra bi anda bi durdu.."baba dün bursada benim çikolatam vardı cebime koydun..istanbuuuda vericem dedin o şimdi nerdeee eve geldik versene" dedi..
eşimle bittiğimiz an oldu..
halimizi tahmin edin..
sabah sabah eşimle kahvaltıdan önce çikolata yoluna düştüler o soğukta..
benim için çok hoş bi anı oldu anlatayım istedim..

maasallah amın
ne guzel net konusuyor benım kuzumun konusması hala akıcı ve net degıl
ıkea cok guzel ve ucuzdu tavsıye ederım
bende bayagı alısverıs yaptık ev ıcın ıyı oldu

nısanınızın guzel gecmesıne cok sevındım
allah tamamına erdırsın
foto gormek ıstıyoruz dememıze gerek yok herhalde

Merhaba kızlar.Midem çok bulanıyo üşütmüşüm.Yetmez gibi sabah sabah kaynanam olacak k...k la da atıştık.Yaw ben nasıl insanlara çatmışım..Anıl c.tesi akşam kamyonu var büyük, ona binerken ağız üzeri yere çakıldı.Alt dudağını patlattı. Ertesi gün annemlere gittik.Yarası biraz daha iyi.Bugün kaynanama verirken dudağında yara var, patladı dedim.Zaten dedi oraya (annemlerden bahsediyo) her gittiğinizde bişi oluyo...Hayır dedim, orda falan olmadı.Cumartesi akşam evde oldu.Babası uyardığı halde yaramazlığa devam etti ve olan oldu dedim.Sonra "Oğlum bi daha o kamyona binme" diyo bu seferde.Eşimi aradım, ya annenle konuşup at gözlüklerinizi çıkarırsınız yada burdan çekip gideriz dedim.Tamam uzatma diyo.Kadın anneme gidişimi takip ediyo ve kızıyo bunada..Ya nasıl bişi bunlar..

Haftasonu c.tesi akşama doğru hediye aldım Cerenime, yeğenime de aldım.Çarşamba günü de tek kız yeğenim 3 yaşını dolduruyo:) Dünde anneme gittim..Sabah oğluma "Oğlum ben çalışarak sana haksızlık mı ediyorum" dedim. Üzüldüm, yarı uykulu halde zaten.Ağlıcaktım."Anne ağlama, bişi ommaaş" diyo.. Sezercik filimlerindeki gibi.Sarıldım, öptüm yavrumu.Akşam nasıl olur , nasıl zaman geçer burda??

Lorem afiyetle, güle güle yeyin mamalarınızı..Eşin de umarım sorunlarını hemen çözer..

Sedoş eğlenceli haftasonundan sonra, sakarlıklardan yoksun bir hafta geçirirsin inşallah.Düğün nasıldı?

Amincim masanız şimdiden hayırlı olsun.İlgili topiğe bekleriz fotoları..

günaydınlar..
hafta sonu yoğunluğu bizdede vardı bu hafta..
cumartesi datçaya gittik,
pazar evin işleri akşam doğum günü partisi vardı.ona katıldıkk....güzel bi hafta sonuydu..
haaaa kocişlede barıştıkk..kandırdı yine beni :)):jeyyar:

canım bi anda oluyor zaten şaşırtıyorlar her geçen gün..
sabah bi kalkar şok eder sizi emir paşa..
ikeaya biz sadece tontişe masa ve sandalye almaya gidicez..
genelde spesifik bi ihtiyacım olmadan alışverişe çıkmıyorum ikeanın stilide ufak tefek ıvır zıvırlar haricinde bana uymuyor ama askı peçete filan iyi oluyor..

foto aklımda canım koyarım inşallah gerçi elimde tam 5 tane var ve hepsi belirsiz ama olsun söz verdim..
ama bi gidelim gelelim eşim şu formatı değiştirsin yine böyle çok zorlanıyorum..

eşim deminden beri hadi çıkalım diyor baktı kıpırdamıyorum garibim mutfağı toplamaya başladı o kurdu bari ben toplayayım utandım şimdi..
hadi ben kaçtım..gelince yüklerim albüme resimleri..fıstık gelinimizide görmüş olursunuz..

Amincim nişan fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz cnm 41 kere maşallah kuzuna tam yemelikler valla zeki bıdık nasıl da aklında kalmış ee konu çikolata olunca hiçbirinin unutacağını sanmıyorum :)
Pasinim sizinde yoğun geçmiş anlaşılan haftasonunuz iyi eğlenmişsiniz

yasmınım gecmıs olsun canım
sıkma canını nedendır bılınmez erkek tarafı kız tarafına gıdılınce bır rahatsızlık duyar genelde
yanı esımın aılesınde de aynı durum vardır bır donem
sımdı kımseyı takmadıgımızdan ıstedıklerı kadar rahatsız olabılırler dıyoruz

anılıma da gecmıs olsun nazar degdı kuzuma

amın canım kacırmısım ıkeaya gıdıp masa alacagınızı
yasmın yazınca dıkkatımı cektı
evet cok yorucu ben de mutfakta kullanılmak uzere bırkac parca aldım
ama mamut masa ve sandalyelerı begenmedım ben
cok kaba geldı bana nedense
baska secenek bakıyorum

yasom günaydın düğün güzeldi ömerin müdürünün düğünüydü iş arkadaşlarını az çok tanıyordum hanımlarıylada tanıştım bu vesile ile eğlenceli geçti sonra ki lunapark daha da eğlenceliydi ama :):)
Anıl paşama geçmiş olsun bakma sen kayganana valla bende ne zaman ömerin ananesine gitsem arda hasta olsa bakamıyorsun yok bilmem ne hiççççç takmıyorum valla ürürsün ürüsün dursunlar :)

günaydın kızlar
çok yoğun bi haftasonu geçirdim yine
temizlik falan da yapamadım
eşim güya bugun ben yaparım dyordu işe gitmeyecekti ama çağırdılar maalesef
c.tesi günü doktor kontrolumuz vardı.oğlumun durumunu çok iyi buldu doktorumuz
ama soluk gibi biraz dedi.bir ara kan tahlili yaptırın dedi.
bizde o gün yaptıralım bari dedik.neyse birde 2 yaş aşısı vardı hepatit a
onuda yaptırdık gitmişken.tabi ikisi birden olunca biraz fazla geldi oğluma
aşı biraz ateş yaptı gece ama gündüzleri iyiydik yine paso gezdik
ama geceleri ağladı uyumadı( aşı rüyasına mı girdi anlamadım
neyse bugune geldik şükür.hasta olacak sandım ben yine ödüm kopmuştu
bizden böyle
oğluma da kıyafet aradım pek bişey bulamadım
bi gömlek süveter bir de ince kazak aldım o kadar.
sizlerde ne var neyok

hoşgeldin derinim boşver kuzum haftaya yaparsın temizliği dicem ama buluşmamaız var :):)
kuzum bu 2 yaş hepatit A özel mi yoksa rutin olması gereken mi şu aşı olayını ben karıştırıyorum ya doktor bize sadece 1.sınıfta olucak bir aşı var o kadar dedi özellerin dışında acaba yanlış bişeyler mi var

slm kızlar.herkesin hafta sonu çok güzel geçmiş ne güzel.
bizimkide iyi sayılırdı.cuma cumartesi akşamı misafirliğe gittik.çağan arkadaşlarıyla oynadı çok eğlendi.eve ağlayarak geldik.orda kalcakmış.

sedacım hepatit a özel aşı.yaptırdık bizde 2.dozu şabatta yapılacak.

seda özel aşı ama biliyorum ki bende hiç
doktor sadece zamanlarını söylüyo bizde yaptırıyoruz
18.ayda yine bi aşı yaptırmıştık ve kontrol olmuştu
o zaman demişti 2 yaşına kadar gelmenize gerek yok diye

sedacım düğün lunapark..hafta sonu eğlenceliymiş..ne güzel eğlenmişsiniz..)
meallem sizinde nişan güzel geçmişş..allah tamamına erdirsin..fotolarıda dört gözle bekleyenlerdenim..özellikle porselen makyajını..sabırsızlıkla bekliyomm..:)))
lorem sizinde güzel haftasonunuz..
eşinin işleride rast gelir inş..güzel temennilerin içinde tşk ederim..allah hepimizin yuvasını huzurlu ve mutlu kılsın..
derincimm boşver bi haftada temizlik olmaya versin..
yasminim ahretim çok geçmiş olsun canım..sanada anıl paşayada..düşe kalka büyüyecekler..ayrıca kaynanada takılma ..boş ver konuşsunn..
lavinyammm bugün burasıda soğuk canımm yaa...kış geliyom diyoo :))

dün yeğenimi sevmeye gittim
ne zamandır gidememiştim
buğra hasta bulaşmasın kereme diye
aman bir tosba olmuşki çok fena
nasıl yuvarlanıyor yerlerde sürükleniyo emekliyo ama kollarıyla sürünirek
çok tatlı
sevecendir o.önüne geleni ısırmaya çalışıyo:))
benim oğlum hiç sevdirmiyo ya kendini hep söylüyorum müzdaripiz bu konudan
keremi aldım kucağıma yere oturdum oynaşıyorduk
buğra geldi dizimi oturdu boynuma sarıldı annecimmm diyo öpüyoo
oyy oyy oyy yapıyor:))) allahım nasıl kıskandı sormayınnn sıpa yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…