günaydın melekleeer bende düştüm nihayet daha yeni uyandım desem yeridir oğlumla 11.30a kadar uyumuşuz kalktım yatakları falan topladım, babası oğluşu hazırladı kahvaltılık bişeyler almaya gittiler o arada bakayım dedim
geçmişe şöyle bir göz attım, yasminim Anıl'a çok geçmiş olsun canım benim kıyamam, geçen günde eymen patlattı dudağını her an bişey olabiliyor işte
kaynananda böyle artık değişmez orası kesin kadının huyu bu napacaksın
lorem güzel ve yoğun bir hafta sonu olmuş, eymende o ambulansların ve polis arabalarının sesini aynen taklit ediyor süper bunlAR yaa
sedoşum seninde güzel geçmiş arda beyde traş oldu demek, eymende çok seviyoru berberini
amincim masanızı alınca fotosunu bi koyda bakalım fikir olsun, hoş eşimi ikna edemiyorum o konuda daha erken deyip duruyor gerçi her hediye fikrimew bi kulp buluyor ama birini alıcaz bakalım
gülizim günaydın bebeğim kocanla barışmışsın çok sevindim neden küsmüştün görmedim ama iyi olmuş
lavişim ünaydın buralarda soğuk yaa ama yarında itibaren ısınacakmış yine çok sevindim hemen gelmesin soğuklar yaa biraz daha geçsin
çileğim hoşgeldin fıstığım
nazlımeleğin facede de yazdım burayada yazayım tatlı ikizlerimizin doğum günü kutlu olsun nice nice yıllara sağlıkla inşallah
fotolarını bekliyoruz gidip bakayım bende
maytap gelmedi naptılar acaba
bende dün akşam foto koyacaktım güya tam resimleri indirdim falan net gitti çok sinir oldum yaa
eymende konuşmayı baya baya hızlandırdı artık hergün lugatına yeni bşeyler ekliyor, dün sabah köye giderken kızdım biraz buna, yolda giderkende annecim istemeden de olsa sana bazen kızıyorum affet beni dedim güldü, affettin mi oğlum dedim affettim diyor sıpa
bugün akşam dershanem var yine bu aralar baya bunalım gibiyim keyfim yerinde aslında ama kendimi çok yetersiz hissediyorum hiç bişeye yetemediğimi ve yetişemediğimi düşnüyürum ve sinir oluyorum
benden şimdilik bu kadar diğer topiklerede bi bakayım birde fotoları yükleyeyim benimkiler gelmeden hem eymenin bir-iki resmini koyucam kasım bebeklerine, hem de birkaç kıyafetini koyucam aldıklaırımıza bi aksilik olmazsa tabi opuyorumnanaktan