2008 Kasım Anneleri

günaydın herkese,
çok detaylı bakamadım ama sanırım herkes için hem güzel hemde yorucu bir hafta sonu olmuş...
bizde dün kuzularımın doğum gününü kutladık..bizim için sade ve güzel geçti..:))
buraya resim koyayım ama nereye koyacağım ya doğumgünü hazırlıklarınamı koyayım bilemedim..

Off şu aşı olayı beni deli ediyor ya kadın 1.sınıf deyince hafif bir tebessümle güldüm ama aklımda soru işareti kaldı en iyisi 28 kasım da yarım gün olucaz o zaman genel bir kontrole götüreyim özel den sonra çapa ana sağlığa gittik yakın diye özele gerek yok artık dediler aşı takvimimizi götürmüştüm ona göre yapıldı zaten çapa da sadece 2 aşımız oldu sonra aşılar bitti özeller dışı9nda o da size kalmış dediler önce hepatit A olanı yaptırayım ben sonra da su çiçeğini olur bu hepatit A kaç ay arayla oluyor

Sedoşum, Lorem ve Gülizim ahretim geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler..

Nazlım resimleri doğum günü hazırlıklarımıza koy istersen.Bu arada biricik ikizlerimize Allah'ım çok sağlıklı, huzurlu ve uzun bir ömür nasip etsin.Sizlerle birlikte tabi.Doğum günleri kutlu olsun Kerem ve Kaanımın. öp tontişleri:)

seda özel aşıları takip açısından hastane daha iyi oluyo aslında
biz buğranın doğduğu hastaneden çok memnunuz
hepimiz herşey için oraya gideriz
hiç fazladan 1 tahlil bile istemezler
paragöz değiller

ayy nazlıcım şimd, gördüm inanki
congratulations yazıyomuşşşş:lepi:alkisalkisalkis
yeni yaşınız kutlu olsun canım
en kötü gününüz dün gibi olsun:))

nazlıcım kerem ve kaanımın doğum günleri kutlu olsun beraber ailece nice nice senelere cnmcım darısı başımıza sabırsızlıkla bekliyoruz :)

derinim aslında bende memnundum ama çapa anasağlık evime çok yakın diye annemlerinde ısrarıyla oraya gittim memnunda kaldım çok temiz bir yer arıyorlar falan ama işte iki yere gittik ya bnm kafam karıştı özel aşılarımızda sadece hepatit ve su çiçeği var onu da artık yaptırırız birara

şimdi doktorumuzu aradım
demir eksikliği yokmuş
şurup kullanmaya gerek yok dedi:))
bu önemliymiş her sene yaptırdı bize kan tahlilini

saol sedam
bana çekmesin aman diyim
dilimiz ısırayım:))
ben kan iğnesi çok yedim
valla yerleri hala acır
çok meret bişey
ilacı yine içmem lazım aslında doktor verdi ama
çok kilo yapıyor yaa iştahımı açıyor durduk yere
zaten açık:))

günaydın melekleeer bende düştüm nihayet daha yeni uyandım desem yeridir oğlumla 11.30a kadar uyumuşuz kalktım yatakları falan topladım, babası oğluşu hazırladı kahvaltılık bişeyler almaya gittiler o arada bakayım dedim

geçmişe şöyle bir göz attım, yasminim Anıl'a çok geçmiş olsun canım benim kıyamam, geçen günde eymen patlattı dudağını her an bişey olabiliyor işte
kaynananda böyle artık değişmez orası kesin kadının huyu bu napacaksın

lorem güzel ve yoğun bir hafta sonu olmuş, eymende o ambulansların ve polis arabalarının sesini aynen taklit ediyor süper bunlAR yaa

sedoşum seninde güzel geçmiş arda beyde traş oldu demek, eymende çok seviyoru berberini

amincim masanızı alınca fotosunu bi koyda bakalım fikir olsun, hoş eşimi ikna edemiyorum o konuda daha erken deyip duruyor gerçi her hediye fikrimew bi kulp buluyor ama birini alıcaz bakalım

gülizim günaydın bebeğim kocanla barışmışsın çok sevindim neden küsmüştün görmedim ama iyi olmuş

lavişim ünaydın buralarda soğuk yaa ama yarında itibaren ısınacakmış yine çok sevindim hemen gelmesin soğuklar yaa biraz daha geçsin

çileğim hoşgeldin fıstığım

nazlımeleğin facede de yazdım burayada yazayım tatlı ikizlerimizin doğum günü kutlu olsun nice nice yıllara sağlıkla inşallah
fotolarını bekliyoruz gidip bakayım bende

maytap gelmedi naptılar acaba

bende dün akşam foto koyacaktım güya tam resimleri indirdim falan net gitti çok sinir oldum yaa

eymende konuşmayı baya baya hızlandırdı artık hergün lugatına yeni bşeyler ekliyor, dün sabah köye giderken kızdım biraz buna, yolda giderkende annecim istemeden de olsa sana bazen kızıyorum affet beni dedim güldü, affettin mi oğlum dedim affettim diyor sıpa
bugün akşam dershanem var yine bu aralar baya bunalım gibiyim keyfim yerinde aslında ama kendimi çok yetersiz hissediyorum hiç bişeye yetemediğimi ve yetişemediğimi düşnüyürum ve sinir oluyorum

benden şimdilik bu kadar diğer topiklerede bi bakayım birde fotoları yükleyeyim benimkiler gelmeden hem eymenin bir-iki resmini koyucam kasım bebeklerine, hem de birkaç kıyafetini koyucam aldıklaırımıza bi aksilik olmazsa tabi opuyorumnanaktan

ay derinim atlamışım seni aklımdaydı halbuki buğrama öncelikle maşallah sonrada geçmiş olsun diyeyim bir günde hem tahlil hem aşı zor olmuştur kuzuma

saol beyazım biraz zor oldu dediğin gibi
zaten oğlum hassas
iğneden korktu şimdi bi süre geceleri korkar
acımıyoooo diyo ağlıyo oyy yavrum benim
demin aradım uydunun kumandasını su dolu viledaya atmış
ananesini çağırıp söylüyomuş bir de

derincim geçmiş olsun buğrişkoya tahliller aşı zor hakkaten..
bizde gideceğiz yakında epeydir kontrolden geçmiyorlar...
tüm bir tahlilden geçsinler son durum ne bakalım merak ediyorum..

selam millet

hafta sonu yoğun ve yorgun geçti cumartesi yazlık kışlık yaptım çocukların birsürü şeyleri yıkandı dahada var yıkanacakarı şimdi bide onları ütülemek var yandım anam yandım cumartesi akşam hediye baktık çekiliş için birde pazar günü kkdan tanıştığımız arkadaşımızın kızının doğum günü vardı oraya gidecektik onlar için pazar sabahta sapişimide aldık gittik doğum gününe oyun parkında yaptı doğum gününü kuzular çok eğlendi çok yoruldu oki daha orada sandalyede uyudu kaldı sonra sapişime gittik kahve içtik kalktık mertte yolda uyudu uyanmak istemedi hiç birde kıza hediye almak çok zormuş ya bak bak beğenemdim hiç 2 erkek anası olarark erkek kıyafetlerini çok severim hep erkek kıyafetleri beğendim gene bu iş bize masraflı çıkacak çünkü mert ve ardaya çok şık şeyler beğendim maaşı alalım babamız söz verdi alcaz bazılarını duryada bişiler beğendim ama kararsızım çok

Gülizim ben 2 yaşında hepatit a yaptırıcam.Yalnız Anılı dispansere götürmem gerek.Verem aşısı tutmamış bebekken sanırım.Yara falan hiç olmadı.Eğer yaparlarsa o yapılacak(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…