2008 Kasım Anneleri

krikom yoğun geçmiş hafta sonunuz sizinde..
iki kuzu olunca gerçekten istediğini almaya kalkıyorsun bu seferde çok masraflı oluyor bizde dengeliyoruz orta yolu buluyoruzbir şekilde..ama bu ara oyuncağa çok para döktü babamız her market alışverişinde oyuncak reyonun önünden geçiyoruz mecbur meyve sebze almak için ee bizimkiler görtünce durmuyor mutlaka bişey alıp çıkıyoruz..
benim adam daha hevesini alamamış denk gelirse tren alıcam diyor.. azcıkta kendi istiyor valla..:)) ama kim yazmıştı burdan aynı onun gibi iki günde raylar iptal olur gibi geliyor..
gülizim sağol bizde özel aşılarının hiç birini yaptırmadık valla bişey olmaz inş...

Son düzenleme:
bende özel aşıların hiç birini yaptırmadım ilk okula kadar aşılarımızbitti bizim öyle dediler

nazlıcım fotoları gördüm çok güzeldi

bende yükledim yavrulara aldıklarımıza ve ekim/kasım imniklerine

krikocum bende aynı erkek kıyafetlerinde daha netim hemen beğenebiliyorum ama kız kıyafetlerinde çok kararsız kalıyorum çeşit çok olduğundan mı bilmem oda olur buda olur bu güzel falan zor valla
geçen gün baktım aysuya bende kararsız kaldım alamadım az sonra çıkıcaz bizde alabiliriz bakalım

kocişim süper bir kahvaltı hazırlamış karnımızı bi güzel doyurduk şimdide sofrayı topluyor garibim ben hemen buraya geldim gideyim tekrardan

benimde kışlıkları çıkarmam grek en azından bir kısmını, oğlanınkileri geçen haftalarda çıkarmıştım onun sorunu yok ama bizimki lazım ama onun için eymeni anneme bırakmalıyım çünkü bazanın içi dışı mahveder valla iki saatlik iş iki güne bitmez

halılarımı sereyim artık diyorumyerler soğuk olmaya başladı

inş nazlıcım...
bütün bebeler aynı anlaşılann..benimkide oyuncakları gördümü öyle içtenn ayyyyyyyy diyoo..almamak mümkünmü..ama biz sınır koyduk 1 oyuncak yada 1 çikolata hangisini isterse artık:))

tekrar slm..çağanı uyuttum kendimde uyumuş kalmışım.şimdi kalktım ayılmak için kahve içiyorum.

yasmincim anıla çok geçmiş olsun canım.az önce atlamışım.dudağı patlamış sanırım.

nazlı meleğim kuzucukların doğum günü kutlu olsun.hep birlikte mutlu nice senelere.

derin maşallah buğraya.bizimde bi dahaki sefere yapılacak kan tahlilleri.şimdiden korkuyorum kanı nasıl aldırıcaz diye..

biz bütün özel aşılarını yaptırdık.hepatit a nın son dozu kaldı bi tek oda şubatta.verem aşımızın yeri belli ama tutmuştur heralde dimi..

cagancukum hoşgeldin canımcım iyi yapmışsın çağan uyuyorken ders çalışsana şekerim şu günleri iyi değerlendirsen çok iyi olacak senin için
baraj puanınız baya düşük yakalayabilirsin inşallah

ben kaçıyorum şekerler alışverişe gidiyoruz kociş bulaşıkları makinaya atıyor bende eymeni giydireyim
kendime bişeyler bakıcam eymene bakıcam yine ve aysu ya bakıcam inşallah bulurum istediğim gibi şeyler

oyuncak konusunda ben öyle herşeyi almıyorum
evde yeterince var zaten
ama bir türkçe sirenli polis arabası
bir ahşap bloklu yapboz
bir de rakamları öğreniyorum diye ahşap oyuncak
birde pilsanın minikent legolarını sipariş verdim
onlar gelir bugun yarın
birde memory card alıcam yeter şimdilik:))
toyz shoplara girince arabasına koyuyorum onu
zar zor duruyo işte
geçen gün caoullio nun kitabını aldı boynerde:))
nerden bulduysa onu
alalım diyo
pağa veer diyo babasına
yok param bitti diyo adam:))
anlamıyo veleett
şu para atınca top veren aletlerle başım belada
hastanede de heryerde de karşımıza çıkıyo
dünyanın topunu aldım şimdiye kadar,
hepsini istiyo
para bitti değince zorla bağrış çağrış
eşimin cüzdanı çıkarttırdı
kredi kartını aldı orda bi deliğe sokuyooo:)
pağa vağ bungdaa :)) allahım ne akıll yaa
herşeyi görüp direkt kafaya yazdıkları burdan belli işte

cagancım saol canım
inan o kadar kötü oldum ki
4 kişi birden zor tuttuk çocuğu
zor tuttum kendimi
hatta biraz ağladım çaktırmadan((
insan dayanamıyor yaaa
allahım bizi onlarla sınamasın(

Son düzenleme:
kızlar şu gelen kitaptaki
testleri yaptım buğraya
hepsinden nedense 87,50 aldı
sadece sosyal 85:))
ama bu ne demek şimdi
arkada başarılı olabileceği meslekler vardı ama
hiçbirinden 100 alamadı(
bazı sorular çok kolay
bazılarını ise hiç anlamadı bile
kayıtsız kaldı anlamamazlıktan geldi yani
sonuç ne ben anlamadım:) kim yapcak değerlendirmeyi ki

ayy buğra çok komik yaaaa pağa var bundaaa fındık kurdu seniii
arda da o toplara bayılıyor dün bi mağazaya girdik defter gördü dışı winnethepohlu illa alıcaz tutturdu bide kalem aldık parka gidiyorduk defteri alınca eve eve demeye başladı maymun

ben çıkıyorum kızlar çağan uyanmadan birazcık test çözeyim bari.sınava az kaldı yine..gerçi hiç çalışmıyorum ama biraz test bari çözeyim belki faydası olur..

selam ,işyerimden bildiriyorum ,çok sıkıcı ilk iş günü :)) ne kadar dayanırım bilmem :)) ama azimliyim ,sabah 6 da kalkmaya alışıcam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…