2008 Kasım Anneleri

topikler arası kayboldum yaf

yasmin in paşasına çok geçmiş olsun Allah dert vermesin yoksa böle ufak düşüşler güçlendirir paşaları kaynanaya helincede walla takma benim annem olsa düşürdünmü çocuğu patlattınmı dudağını der düşün kendi annem o mizaç meselesi laf ola beri gele konuşuyolar bi grip olsun çocuk üşüttünmü oğlumu der bende he gece dışarda yatırıyıoz bakıyoz üşümedimi pncereden üstüne su döküyoz diyomahh ah

keremle kaana çoook mutlu paralı sağlık aşklı yeni bir yaş olsun inşallah

ben hepatit a tı yaptırdım diğer dozu 30.aylıkken miş zaten çok uygun fiyatlı sonra neden yaptırmadım die üzülmeyim yaptırıyım dedim ben bütün özelleirde normal aşılarıda yaptırdım 2.doz hepatit ada bittimi artık ilk aşısı ilkokul 1deymiş

ardanında tüm aşılarını yaptırıyorum 2 aylıkken rota yı yaptırdım şimdi önümğüzdeki ay oda var rota pahalaı işte ama olsun ne yapalım mert bi kere çok şiddetli ishal olmuştu hastanedeki doktor rota aşısını sordu yaptırdık dedim eğer yaptırmasaydınız hastaneye yatırcaktım sizi dedi bi sıvı verdi minarelli suymuş bunu içirin o zman madem dedi gönderdi çok oldu ama allaha çok şükür sık hasta olan bi çocuk değil vucudu dirençli

selam millet;

derincim kitabın 14.sayfasında standart puan hesaplama örneği var. 87 puan iyi bir puan. 58 puanı ortalama nitelendirdiğine göre 80-100 arası çok iyi kategorisine girer sanırım.

hoşbulduk yasminim. ben de çıkıyorum şimcik. evden bakarım akşam. ya biri bana allah rızası için nasıl resim yüklendiğini yazsın, ben de oğlumun resimlerini eklemek istiyom, aldığımız cicileri eklemek istiyom. biri bana özel mesaj atsaya yaa, çok canım çekti

yaa elifcim valla mı diyon:))
görmedim ben o sayfayıı ama hiçç akşama bakim 14.sayfaya:)

canım benim kitabın son sayfalarında da iki tablo var, ilk tabloya buğranın sonuçlarını yaz. ikinci tabloya da buğranın 80 üstü aldığı alanları işaretle. orda yeteneğinin daha çok hangi alana olduğu belli oluyor. ama sadece 2 yaş testi yetrli olmuyor, zamanla diğerlerini yapman gerekecek ve yine de uzman birinin değerlendirmesi gerek, kendinizi şartlamayın yani.

şimdi gittim.

merak ettim şu kitabı bende bakayım bakalım akşam..gerçi babası yapmıştır ama bide ben yapayım bakalım..gerçi eylül de tam konuşamıyo daha..

benim kuzuları uyuttum akşam yemeğimde var rahatım bugün...
cagancuk ve polipe teşekkürler darısı sizin kuzulara inş. biz sıramızı savdık..:))
eylülüm ilk iş günün hayırlı olsun kolay gelsin..
yasminin görmedim bende ya geçmiş olsun anıl paşaya...
o kitabı isteyeli bir haftayı geçti ama bizede daha gelmedi..
gelirmi onuda bilmiyorum taaa siirtlere bakalım...

seda kaçar bugün epey bi boştu buralar bende kötü hissediyordum kendimi yogunluk çöktü vitaminimi içtim efime gidiyorumm akşam girebilirsem bakarım hepinizi kocaman öpüyorum iyiy akşamalarrrr

iyi geceler çok sıkıldım bugün evde şişti içim bu kış çok zor geçicek bana zaten kışları hiç sevmiyorum

bende kitap istemiştim gelmedi henüz sizinkilere nasıl sordunuz soruları nasıl cevapladılar anlamadım ki?? kafa mı sallıyorlar çok merak ettim bizimkide gelsin

ben de beklemedeyim hala bir hafta olacak neredeyse hala gelmedi kitabımız
2-5 yaş arası diyor bütün testler hemen yapılmayacak anladığım kadarıyla

beyazmelek birde kocanı beğenmiyonn
sabahtan beri bütün işi adam yaptı ayol:))

aa derinim ben kocamı beğenirim bu konularda mükemmeldir allah var hiç bir zaman yardımı esirgemez, ağzını açığ tek laf etmez, konuşmaları davranışları herşeyi süper
arada bir kızdırıyor beni, şu aileyi geçindirme ve iş davalarıyla kafayı çok bozduğu için bizim en büyük kavgalarımızda hep bu sebepten çıkıyor zaten yoksa kocamı severim bitanedir o :asigim:

offf meleğim bi çalışabilsem çok iyi olcalk gerçekten ama hiç istemiyo cnm.akşam test çözdüm biraz.şimdide kalkıp çözeyim barii.

çöz tatlım çöz istemiyorum falan deme şunun şurasında kaç gün kaldı allah aşkına biraz sabret ondan sonra rahat edersin inşallah

selam ,işyerimden bildiriyorum ,çok sıkıcı ilk iş günü :)) ne kadar dayanırım bilmem :)) ama azimliyim ,sabah 6 da kalkmaya alışıcam :))

ay kız sen başladın mı işe maşallah maşallah bu ne hız, hayırlı olsun bebişim çok sevindim sabret biraz alışırsın

Elif özelden attım canım:)

ben atayım diyecektim ama yasminim halletmiş opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…