2008 Kasım Anneleri

selamlar şekerler alışverişten sonra hemen derse gittiğim için yazamdım bu saat oldu

istediğim pantolonu aldım nihayet daha bi tane daha alıcam ama o biraz daha sonra önümüzdeki aya kalsın artık
Aysu kızımında hediyesi büyük oranda hazır, detayları kaldı sadece zemuszemus
Eymen!e de patik aldım Gezer'in patiklerini buldum bizim ayakkabıcıda ay süper anatomik üstelik yumuşacık böyle üstü hayvanlı bişeyler istiyordum ama öyle olmadı malesef üstünde uçak resmi var ama olsun rahatlığı daha önemli üstelik bunu oğlum seçti uçak uçak diye bırakmadı

eymen'in halısını da yıkamaya verdim çarşamba günü gelecek diğer halılarımı yaz başında yıkatmıştım zaten yarın işlerim varda çarşamba günü sericem sanırım halılarımı artık abi sererken ev şööle bir temizlenir yine her zaman olduğu gibi
kışlıkları da çıkarıcam o gün en azından bir kısmını çok kalınlar kalsada baharlık bişeyler çıkarıcam

hava bir güzeldi bugün anlatamam uzun kollu swettle gitmiştim sıkıldım t-shirt giydim kursa giderken o derece yani

selam kızlar uzun oldu görüşmeyeli ben ve oğlum beraber hastlandık.ama sizleri çok özledik yasmincim msj atmışsın ancak ben cevap yazıyorum yok işte şu kadar msj atmadığınız için gönderilemedi falan filan bu konuda yardımcı olur musun?hepinizi öpüyoruz

selamm millettt.yusufumuz özel mesaj atabilmen icin galiba forumda 50 mesaj ayzmis olman gerekiyor.

beyazmelek ohh hala halilar acilmadi demek,biz isinmaya basladik bile co ksoguk burasi..

Saphişim şilam:)
o şilam diyen ağzı yerim ama ben.Şubat ya da mart gibi eşimin Ankaraya bir iş seyehati olacak sanırım.belki bizde takılırız peşine,o zaman zaten hiç şansı yok o minik adamın,ısırrrmaya gelicem onu aklinialirimsmile
sapiş hoşgeldin canımm..
hoşbulduk kuşum opuyorumnanaktan
kız baksaydın ya keşke bendeyken.neyse artık,aklımıza gelmedi hiç.benim kitap geleli çok oldu.26 aylıktan itibaren yapılıyor testler,o yüzden ben yapmaya çalışmadım.Sadece ilk başta annenin cevap verdiği,çocuğun yapabildiği şeylerle ilgili sorularm var,onlarda sorun yok ama dediğim gibi ben onlara puan filan vererek yapmadım.26 aylıkken yapmayı planlıyorum.o zaman kadar cümle kurmaya,iyice dillenmeye başlarsa daha iyi olur.

Son düzenleme:
iyidir canimyaaa,ben bu aralar aksamlari uyuymaya alistim,enaz 1 saat uyuyorum koltukta.

ee gecede uykum kaciyor,dizilere filan bakip yaticam canavar kaldiriyor erkenden.

Günaydın yavrular...Bugün daha iyiyim.Dün yorganla yattım, midem düzeldi şükür..Oğluşumla sevişip geldim işte..

Yusufum eğer mesajıma olumlu bakıyorsan msn varsa nikime hotmail ekleyip görüşebiliriz.

Saphişim beklerim, şöyle genel buluşma bile yaparız benim evimde.Yalnız haber ver tarihi ki kızlarla irtibata geçeyim.Herkesi her zaman beklerim tontişler..

gunaydınnn
dun cok yogun bır gundu yıne
ıslerımız o kadar coktu kı
ogle yemegını bıle 4'te yedım
o da bas donmesınden aklıma geldı yanı o derecedeydım
kuafor randevumu bıle ıptal ettırdım ısten de gec cıktım
cok yorulmusum
annemde yedıgımız yemegın ardından gıttık evımıze
kocıs hala ezel ızlıyordu kı ben sızdım bıle
nasıl uyudular baba ogul hatırlamıyorum

sabah kuzum cıglık attı
korktu sanırım
babası da geldım oglum dıye bagırarak yataktan fırladı kı ayagının altından halı kaydı
dengesını kaybettı dusmedı ama belını kapı kulpuna carptı
kuzuyu sakınlestırdıkten sonra baktık kı bayagı bır hasar almıs
kanıyordu cok degıldı ama hemen yara olmus
sabah sabah ugrastık onunla belı de cok agrımıs
yatın sız dedım cktım geldım ama aklım onlarda kaldı

saol yasmınım
cok korktu anneme sordum gun ıcınde bırseyden mı korktu dıye
bılmıyor bahcede kedıden korkmus olabılır belkı dıyor
genelde kedılerı cok sever yaklasıp sever falan ama anlamadım kı

bız ondan daha cok korktuk bagarınca ama

Günaydın kızlar herkese slm,
Sanırsam hasta olucam boğazlarım yanıyo
Dün eve gittik arda beyle boğuştuk neler neler yapıyo gülmekten öldürdü bizi eşşek
İş yerine kısır sözüm vardı onu yapıp sızmışım ne zaman uyuduğumu bilem hatırlamıyorum neysem dinlenmiş oldum

Pasinim geçmiş olsun cnm eşine
İkimizde yorgunluktan sızmışız :)
Arda da sabah uyandı yine ayrılamadık bi sarılışı var babam kucağına alıcaktı sanki bizi ayırıyorlar gibi içim parçalandı çalışmanın en kötü yanıda bu olsa gerek
Paşa da birşeylerden etkilenmiştir kesin

günaydın güzellerrr....
ahretimm..biz bile buralarda yorgana geçtik..sen daha geçmemişmiydinn..:)) ateşli olmak böyle bişi herhalde :)))))))
lorem geçmiş olsun canım eşine..kuzuda neden korktu ki acaba..
sedacım sanada günaydın canımm.diyet nasıl gidiyo..hani kısırlar falan :)))

Herkezlere günaydın PassioneLore geçmiş olsun baba yüreği işte çok geçmiş olsun.Paşanın ayrı sanırım odası bende kara kara düşünüyom nasıl ayırcam diye şimdilik bahanemiz meme memeyide 3 yaşına kadar uzatsammı:gitme:sanki biri alıp götürcek gibi gelmiyomu ay kıyamam askere kadar yatsın gı yanımızda

yasmin resimleri ayarladım ben herifle birlikte çalışıyomda ilk yokluğunda koycam lise müdürü gibi geziniyo tepemdebilmiyorumkismile

bende akşam gittim eve geçen hafta hiç evde yememiştik yemeğimizi bu hafta dedim bi yere gitmek yokk..hanım hanım girdim mutfağıma yemeğimi yaptımm..
yemeğimizi yedik..eylüü uyuttumm..
sonra fox da yer gök aşk diye bi dizi var onu izleyip yattımm..
kuzu bugün sabha kadar mızıldadı nedense..ara ara uyandık durudk..
polipe günaydın canımm..bizde yavruyla yatanlardanız.ben hiç takmıyom valla..zaten bi zamn sonra istesemde yatmayacak bizimle..bari şimdi doya doya yatalımm..

Gülizim günaydın.Senin gibi ateşli olabilir miyim diye şansımı denedim, aha da midemi üşüttüm.Benden ateşli kadın olmaz.İç organlarım bile donuyo.Ben yazlık hatunum sanırım:))

Polipecim kocayla bi arada çalışılır mı?Bak böyle problemler çıkar:))Oğlanı da ayırma yanından, sizden pratik bilgiler alır, askerden gelince evlendirirsin, acemilik çekmez..

bayagı kotu olmus yaa adamcagızın belı

polıpe bızde yenı ayırdık canım
21 ay emzırdım bende sutten kestıkten sonra ayırdım
hıc sorun yasamadık allaha sukur ayırırken
hep bızımle yatıyordu sımdı yatagına kımseyı yatırmıyor pasam

selam güzeller
hepinize günaydın
en son 27 eylülde yazmışım
bazı arkadaşların haberi var ama buraya yazdılarmı bilmiyorum
biz döndük istanbula
neden döndün derseniz herhangi bi sebep yok sanırım son mesajlarıma baktımda boğuluyorum falan yazmışım düzensizlikten sıkılmışım sanırım sorun buydu
şuanda sudan çıkmış balık misaliyiz iş güç yok oturuyoruz öyle karşılıklı
bikaç yere görüşmeye gitti haber bekliyoruz
şuanda biyerle görüşmede
bilmiyorum noolucaz
herşey rayına oturmadan canım yazmak istemedi gerçi oturmuşlda değil ama kendimi unutturmıyım dedim:))
izmirdekiler de bana bileniyo nooldu ne etti alınmışlar falan
tamam herşey dört dörtlüktü!! ama yapamadım daha ötesi yok
sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır beğenmediğimiz işimizdende olduk
hayırlısı olsun inşş
işte bizde durumlar böyleee

mmf hakkında hayırlısı olsun canım
ısteyen ıstedıgı kadar kızsın olmayınca olmuyor
bır ınsanın huzuru olmadıktan sonra ıstedıgı kadar konforlu yasam sartlarına sahıp olsa ne fayda
sen burada huzurluysan gerısı bos
ınsa allah esın en kısa zamanda ıyı bır ıse baslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…