- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #87.921
Gülizim günaydın.Senin gibi ateşli olabilir miyim diye şansımı denedim, aha da midemi üşüttüm.Benden ateşli kadın olmaz.İç organlarım bile donuyo.Ben yazlık hatunum sanırım:))
Polipecim kocayla bi arada çalışılır mı?Bak böyle problemler çıkar:))Oğlanı da ayırma yanından, sizden pratik bilgiler alır, askerden gelince evlendirirsin, acemilik çekmez..
Gülizim günaydın.Senin gibi ateşli olabilir miyim diye şansımı denedim, aha da midemi üşüttüm.Benden ateşli kadın olmaz.İç organlarım bile donuyo.Ben yazlık hatunum sanırım:))
Polipecim kocayla bi arada çalışılır mı?Bak böyle problemler çıkar:))Oğlanı da ayırma yanından, sizden pratik bilgiler alır, askerden gelince evlendirirsin, acemilik çekmez..
diyosunnnnnnnnnnnnnnnnn:)))))))))))))))Gülizim günaydın.Senin gibi ateşli olabilir miyim diye şansımı denedim, aha da midemi üşüttüm.Benden ateşli kadın olmaz.İç organlarım bile donuyo.Ben yazlık hatunum sanırım:))
hakkınızda hayırlısı maytabımm..selam güzeller
hepinize günaydın
en son 27 eylülde yazmışım
bazı arkadaşların haberi var ama buraya yazdılarmı bilmiyorum
biz döndük istanbula
neden döndün derseniz herhangi bi sebep yok sanırım son mesajlarıma baktımda boğuluyorum falan yazmışım düzensizlikten sıkılmışım sanırım sorun buydu
şuanda sudan çıkmış balık misaliyiz iş güç yok oturuyoruz öyle karşılıklı
bikaç yere görüşmeye gitti haber bekliyoruz
şuanda biyerle görüşmede
bilmiyorum noolucaz
herşey rayına oturmadan canım yazmak istemedi gerçi oturmuşlda değil ama kendimi unutturmıyım dedim:))
izmirdekiler de bana bileniyo nooldu ne etti alınmışlar falan
tamam herşey dört dörtlüktü!! ama yapamadım daha ötesi yok
sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır beğenmediğimiz işimizdende olduk
hayırlısı olsun inşş
işte bizde durumlar böyleee
regl döneminde öyle oluyo canım ya..şu regl dönemin geçsin..başlarsın..ben 2 kilo verdim canım..eskisi gibi 63 düştüm..bakalım 58 düşebielecemmi..-kafamçokkarıştıGülizimmmmm çok fenayım çok sorma gitsin anam diyet dedim ya sen misin diyen ye babam ye durduramıyorum kendimi
Son 5 gündür tartı yüzü görmedim kilo almışmıyımdır bilmiyorum tartıya çıkıtğımda gerçekle karşılaşıcam son halimi ekledim faceten almışmıyım bilmiyorum siz anlarsınız bakınca :) moda giremiyorum bir türlü sanırsam regli olucam ondan dolayı sürekli birşeyler yiyesim var inşallah başlıcam ama bu sefer Pazartesi değil hangi gün moduma girersem o gün meşhur Pazartesi günüyle kendimi kandırmayacağım yani :) senin nasıl gidiyor
:roflol::roflol::roflol:Gülizim ateşiniz devamlı yansın diye bebe yapmıyonuz.Burda herkes biliyo bunu..Bi 9 ay sabredemiyonuz yaaaw..Bak ben yapacam diyom, sen şiddetle reddediyosun, kocanda..Ateşlisin, kendini kabullenmen lazım.Hem iki öpücüğe kandım dedin dün:)) Oooov ateşli ahretim benim:)
Elifcim bekliyoruz resimleri..Günaydın..
selamm millettt.yusufumuz özel mesaj atabilmen icin galiba forumda 50 mesaj ayzmis olman gerekiyor.
beyazmelek ohh hala halilar acilmadi demek,biz isinmaya basladik bile co ksoguk burasi..
gunaydınnn
dun cok yogun bır gundu yıne
ıslerımız o kadar coktu kı
ogle yemegını bıle 4'te yedım
o da bas donmesınden aklıma geldı yanı o derecedeydım
kuafor randevumu bıle ıptal ettırdım ısten de gec cıktım
cok yorulmusum
annemde yedıgımız yemegın ardından gıttık evımıze
kocıs hala ezel ızlıyordu kı ben sızdım bıle
nasıl uyudular baba ogul hatırlamıyorum
sabah kuzum cıglık attı
korktu sanırım
babası da geldım oglum dıye bagırarak yataktan fırladı kı ayagının altından halı kaydı
dengesını kaybettı dusmedı ama belını kapı kulpuna carptı
kuzuyu sakınlestırdıkten sonra baktık kı bayagı bır hasar almıs
kanıyordu cok degıldı ama hemen yara olmus
sabah sabah ugrastık onunla belı de cok agrımıs
yatın sız dedım cktım geldım ama aklım onlarda kaldı
Günaydın kızlar herkese slm,
Sanırsam hasta olucam boğazlarım yanıyo
Dün eve gittik arda beyle boğuştuk neler neler yapıyo gülmekten öldürdü bizi eşşek
İş yerine kısır sözüm vardı onu yapıp sızmışım ne zaman uyuduğumu bilem hatırlamıyorum neysem dinlenmiş oldum
Pasinim geçmiş olsun cnm eşine
İkimizde yorgunluktan sızmışız :)
Arda da sabah uyandı yine ayrılamadık bi sarılışı var babam kucağına alıcaktı sanki bizi ayırıyorlar gibi içim parçalandı çalışmanın en kötü yanıda bu olsa gerek
Paşa da birşeylerden etkilenmiştir kesin
bende akşam gittim eve geçen hafta hiç evde yememiştik yemeğimizi bu hafta dedim bi yere gitmek yokk..hanım hanım girdim mutfağıma yemeğimi yaptımm..
yemeğimizi yedik..eylüü uyuttumm..
sonra fox da yer gök aşk diye bi dizi var onu izleyip yattımm..
kuzu bugün sabha kadar mızıldadı nedense..ara ara uyandık durudk..
polipe günaydın canımm..bizde yavruyla yatanlardanız.ben hiç takmıyom valla..zaten bi zamn sonra istesemde yatmayacak bizimle..bari şimdi doya doya yatalımm..
selam güzeller
hepinize günaydın
en son 27 eylülde yazmışım
bazı arkadaşların haberi var ama buraya yazdılarmı bilmiyorum
biz döndük istanbula
neden döndün derseniz herhangi bi sebep yok sanırım son mesajlarıma baktımda boğuluyorum falan yazmışım düzensizlikten sıkılmışım sanırım sorun buydu
şuanda sudan çıkmış balık misaliyiz iş güç yok oturuyoruz öyle karşılıklı
bikaç yere görüşmeye gitti haber bekliyoruz
şuanda biyerle görüşmede
bilmiyorum noolucaz
herşey rayına oturmadan canım yazmak istemedi gerçi oturmuşlda değil ama kendimi unutturmıyım dedim:))
izmirdekiler de bana bileniyo nooldu ne etti alınmışlar falan
tamam herşey dört dörtlüktü!! ama yapamadım daha ötesi yok
sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır beğenmediğimiz işimizdende olduk
hayırlısı olsun inşş
işte bizde durumlar böyleee
slm arkadaşlar kim var kim yok bakalım
beyaz melek mrb sanada herkez yemekte sanırım malum öğlen vakti bende karnımı doyurup geliyim yağmurda ayrı güzel oluyor dimi benim beynimde teomanın şarkısı döner durur
akşama doğru azalırsa yağmur
kızkulesi ve adalar
ah burda olsan çok güzel hala
istanbulda sonbahar:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?