2008 Kasım Anneleri

Gülizimmmmm çok fenayım çok sorma gitsin anam diyet dedim ya sen misin diyen ye babam ye durduramıyorum kendimi
Son 5 gündür tartı yüzü görmedim kilo almışmıyımdır bilmiyorum tartıya çıkıtğımda gerçekle karşılaşıcam son halimi ekledim faceten almışmıyım bilmiyorum siz anlarsınız bakınca :) moda giremiyorum bir türlü sanırsam regli olucam ondan dolayı sürekli birşeyler yiyesim var inşallah başlıcam ama bu sefer Pazartesi değil hangi gün moduma girersem o gün meşhur Pazartesi günüyle kendimi kandırmayacağım yani :) senin nasıl gidiyor

inşallah hayırlısı bakalım
ama içimde bi boşluk var ki anlatamam
eşim bunalıma gşrdş giricek sürekli oflaya poflaya dolaşıyo
çalışmamak çok sıkıyo onu
keşke sabretsemiydim acaba diyorum bazen
ama olan oldu artık

walla başladık artık ne kadar çalışırız bilemiyomalsanaalsanasmilebizim oğlan geçen yıl aşkı memnuyu izlerken ihtiyacı olan herşeyi öğrendi sanırım o yüzden lakabı konsantre behlül kaldı napsın bizim taşdevrinden kalma yöntemlerimizikaydirigubbakcemile3

maytabım hoşgeldin cnm ben kk da yazmadım belki rahatsız olursun diye senin girmeni bekledim cnm
hakkınızda hayırlısı mtulu ve huzurlu olmadıktan sonra yapacak birşey yok denemiş oldunuz aklınızda kalmadı iş olayını da inşallah en kısa zamanda halledersiniz cnm üzme tatlı canını herşey düzelir zamanla

mmmf27 sende hoşgeldin bende yeni geldim daha 2 haftadır faalim buralarda ha kızlar bu arada albüm kısmında Açıklama: (BB Koduna izin verilmemiştir) diyo bu ne

Son düzenleme:

koptum yaaa, çok yaşa emi :)))

mesaj için de teşekkür ettim, ilk fırsatta mesajın pratiğini yapıciğim.

polipe senin konsantre behlülün de süpermiş yav

mmmf hoş geldin canım, hakkınızda hayırlısı olsun. inşallah güzel bir iş bulur.

lorecim eşine çok geçmiş olsun, kanamış ta üstelik, ben olsam doktorun yolunu gösterirdim.

gülizim sedacım ve daha niceleri hepiciğinize selamlar

diyosunnnnnnnnnnnnnnnnn:)))))))))))))))
ben ve ateşş haaa..güldürme beniii :)))))
hakkınızda hayırlısı maytabımm..
önemli olan huzur..eşinde inş tez zamnda şöyle güzel bi işe girer..

regl döneminde öyle oluyo canım ya..şu regl dönemin geçsin..başlarsın..ben 2 kilo verdim canım..eskisi gibi 63 düştüm..bakalım 58 düşebielecemmi..-kafamçokkarıştı

Gülizim ateşiniz devamlı yansın diye bebe yapmıyonuz.Burda herkes biliyo bunu..Bi 9 ay sabredemiyonuz yaaaw..Bak ben yapacam diyom, sen şiddetle reddediyosun, kocanda..Ateşlisin, kendini kabullenmen lazım.Hem iki öpücüğe kandım dedin dün:)) Oooov ateşli ahretim benim:)

Elifcim bekliyoruz resimleri..Günaydın..

Son düzenleme:
:roflol::roflol::roflol:

ooo gülizim maşallah darısı başıma bi 5 bende versem çok mutlu olucam boy olunca kilo kötü oluyor herkes iyisin diyor ama ben kendimi ağır hissediyorum

selamm millettt.yusufumuz özel mesaj atabilmen icin galiba forumda 50 mesaj ayzmis olman gerekiyor.

beyazmelek ohh hala halilar acilmadi demek,biz isinmaya basladik bile co ksoguk burasi..

açılmadı çileğim ama artık hissediliyor serinlik o yüzden bugün yarın sericem bakalım
şuanda kısa kollu t-shirtle oturuyorum mesela ama uzun kolluda giysem fena olmaz hani

ay eşine çok geçmiş olsun canım yaa kuzuya nolduki acaba korkmuştur bişeylerden heralde

geçmiş olsun sedoşum dikkat et kendini koru ılık bitki çayları iç nane imon falan zencefilde iyi geliyor

aferin şöyle hanım hanım yap evde yemeğini kaydirigubbakcemile3

ah maytabım hem sevindim hem üzüldüm hayırlısı olsun sizin içimn canım yaa inşallah en kısa zamanda iş bulur eşin, huzur çok daha önemli bir yerde parayı bile solluyor
bende hazır işii bıraktım mesela maaşım yarı yarıya düştü hatta daha fazla düştü ama huzurum yerinde işte en önemlisi bu

slm arkadaşlar kim var kim yok bakalım

burdayız yusufumuz nasılsın iyimisin

polipecim bizde oğlum 9 aylıkken ayırdık odasını hiç zorlanmadı oğlum hatta şimdi odası kıymetli, istediği zaman yanyana uyuyoruz sonra yatağına geçiyor beraber uyumanın da keyfini çıkarıyoruz hala
yani sanki başka odada yatınca bizden tamamen ayrılıyor gibi bişey yok aksine bence biraz bağımsızlık, sahiplenme, aitlik duyguları da kazanıyor

selam şekerler baktım ki bi ateşli hatun muhabbeti var kulaklarım çınladı dedim bu muhabbet bensiz olmaz hemmen geldim :roflol:aklinialirimsmile

bizde uyandık kahvaltımızı yaptık oğluşumla, şimdi kahvaltı bulaşıklarını toplayayım da bi yemek yapayım akşama duşa giricem kuzenimim eşi yasin okutacakmış oraya gidicem akşama da dersim var zaten

burası yağmurlu bugün gece yağmış her yer miss gibi

beyaz melek mrb sanada herkez yemekte sanırım malum öğlen vakti bende karnımı doyurup geliyim yağmurda ayrı güzel oluyor dimi benim beynimde teomanın şarkısı döner durur
akşama doğru azalırsa yağmur
kızkulesi ve adalar
ah burda olsan çok güzel hala
istanbulda sonbahar:asigim:

selam..mmfcim hakkinizda hayirli olsu ncanim..vardir illaki bi yolu,belki zaman gerekiyordur.esine en iy destegi oldugundan eminim.cok zor istemedigin daraldigin biyerde mecburi kalmak,bosver verdigin karardan dolayi kimse üzemez seni.zaten esinde kisa sürede isini bulur yine..takma yani kafana.

bugün ilk defa tavuk cigeri yedirdim tontise cok sevdi,ayy cok mutluyum..

benim de aklıma teomanın şarkısı gelir ama bu değil :)

yağmur, yağmur çok uzaklardan çağırıyor
gelirsen severim diyor....

Dogum günü hediyesi olarak bateri seti almak istiyorum Deniz`e.cok sisirirmiki kafamizi?

caillou izlerken,banada davul alirmisiniz lütfen diyor:) cok seviyorum davulu bende istiyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…