2008 Kasım Anneleri

Dogum günü hediyesi olarak bateri seti almak istiyorum Deniz`e.cok sisirirmiki kafamizi?

caillou izlerken,banada davul alirmisiniz lütfen diyor:) cok seviyorum davulu bende istiyorum diyor.

iki yoğurt kovası ağızları birbirine karşılık gelcek şekilde koli bantı ile birleştirilir.kovalarınn sapına annenin veya babanın kemeri geçirilir oğlanın boynu ve kolundan geçecek şekilde takılır elinede iki adet uzun tahta kaşık verilir alsana ramazan davulcusu denizsırnaşık şey en azından alıncaya kadar işini görür

Son düzenleme:
hahaha poipecim çok yaratıcı kaydirigubbakcemile3

çileğim kafanızı şişireceği aşikar ama istediği bişeyse güzel bir hediye olur onu çok mutlu eder eminim

Topraaam cok yaratici gördüm seni:)) alana kadar fena fikir degilmis aslinda:)

melegim evet biraz kafa yorar ama,bende baktim minyatürleri cok güzel..zili bile var

arada bende calarim :)))))))))))))))

selam kızlarrr
işlerim vardı giremedim kuzuma aldıklarımı da evden ekledim..
maytabım ya için rahat değildi mutlu değildin bence en iyisini yaptınız boşver eşinde ii bir yerde iş bulacaktır eminim sıkma canını tatlım...
polipe bende hatırlıyorum seni hoşgeldin diyememiştim hoşgeldin canıma.s.
çileğim denizde rock sanatçısı tipi var gözümün önüne geldi de gerçekten güzel olurrr

selam kızlar
mmmfcim döndünüz demek İstanbula,hakkınızda hayırlısı olsun.Görüşemedik bir türlü.İzmirde tadın yok diye aramak istemedim,leyfin yerine gelir zamanla,o zaman sen ararsın diye bekledim ama nasip değilmiş demekki.İnşallah İzmire gezmeğe,eğlenmeğe geldiğin bir zamanda görüşürüz

yasminim,Ankara seyahati kesinleşirse muhakkak bildiririim canım

çileğim benim eşim çok sever tavuk ciğerini.Ben ağzıma sürmezdim ciğerin hiç bir türünü,hala daha bayıldığım söylenemz ama bol baharatlı sote yapıyorum veya actifry da arnavut ciğeri yapıyorum çok güzel oluyor,Okyanus da bayılıyor o şekilde.Gerçi sakatatı doktorlar pek önermiyrlar biliyorsun,çok nadir yediriyorum

Ya Saphişim yarın yeğenimin d.günü.Ne yapıp gitsem.Şöyle kısır, patates salatası tarzında değişik bişi? Sen de vardır bişiler..

fistiiim benim yedirdigim nutella seklinde ciger..norvecliler domuz cigerini bu sekilde yedirirler bebelere cok saglikli diye.tavuk cigeride oyle onu aldim yedi,dr.de tavsye etmisti zaren..+

safişcim bende iyi olmayı bekliyordum duru okyanus ,mert ve arda ve tabiki sizlerle tanışmak için
ama dediğin gibi kısmet değilmiş
hatta kkda başka topiktede izmirli arkadaşlarım var birinin bebeği oldu onu görmeye falan gidicektim ama kaçarak uzaklaştım ordan
halada beni o kadar sıkan şeyin ne olduğunu anlayamadım
ve anlamam da imkansız bu saattten sonra
he bu arada tatil köyünde çok güzel fal bakan bi hatun çalışıyo akşamları geliyo 15 lira ismiyle söylüyo herşeyi ilgilenenlere duyrulur:))

Saphişim beklerim.Bu haftasonu Zeynayı misafir edicez.Icır, Hilal, Asorti ile konuştum.Şimdilik gelecez dediler.İnşallah seni de bekliyoruz..

Ya Saphişim yarın yeğenimin d.günü.Ne yapıp gitsem.Şöyle kısır, patates salatası tarzında değişik bişi? Sen de vardır bişiler..
arpa şehriye salatası yapabilirsin canım,çok güzel oluyor.ayy bak canım çekti bende mi yapsam cokacimcoook
çok bereketli oluyor bu salata,çok da pratik.Yarım pk. arpa şehriyeyi makarna haşlar gibi haşla,süz.içine garnitür,kornişon,sarmısaklı yoğurt ve mayonez ekle.hepsini karıştır tamamdır.İstersen mısır,dilimlenmiş biberli yeşil zeytin,limonlu suda haşlanmış dilimlenmiş mantar (konservede olabilir) çok yakışıyor.Kırmızı büyük biberlerle de süslemeni tavsiye ederim cokacimcoook
fistiiim benim yedirdigim nutella seklinde ciger..norvecliler domuz cigerini bu sekilde yedirirler bebelere cok saglikli diye.tavuk cigeride oyle onu aldim yedi,dr.de tavsye etmisti zaren..+
hımm anladım nm,püre şeklinde yani.Evet normalde çok bezleyici bir gıda ama bizde deli dana,kuş gribi vs.. olduğu için önermemişti doktorumuz.Norveçte yoktur tabi öyle şeyler.yarasın kuzuya opuyorumnanaktan

kız maytap,kemeraltında 5 Tl kahve+ fal :roflol:
eğlencesine bir giderdim ama seferihisar uzak şimdi,arabam olsa giderdik arkadaşlarla.Bir de görümcenin çayını içerdim,ben maytabın arkadaşıyım diyerek :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…