- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
- 681
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #87.941
Dogum günü hediyesi olarak bateri seti almak istiyorum Deniz`e.cok sisirirmiki kafamizi?
caillou izlerken,banada davul alirmisiniz lütfen diyor:) cok seviyorum davulu bende istiyorum diyor.
çileğim benim eşim çok sever tavuk ciğerini.Ben ağzıma sürmezdim ciğerin hiç bir türünü,hala daha bayıldığım söylenemz ama bol baharatlı sote yapıyorum veya actifry da arnavut ciğeri yapıyorum çok güzel oluyor,Okyanus da bayılıyor o şekilde.Gerçi sakatatı doktorlar pek önermiyrlar biliyorsun,çok nadir yediriyorum
Maytabım sarı kafanın resmi yok mu? Saçlar bayağı parlamış.Ya görelim tontişimi:)
arpa şehriye salatası yapabilirsin canım,çok güzel oluyor.ayy bak canım çekti bende mi yapsam cokacimcoookYa Saphişim yarın yeğenimin d.günü.Ne yapıp gitsem.Şöyle kısır, patates salatası tarzında değişik bişi? Sen de vardır bişiler..
hımm anladım nm,püre şeklinde yani.Evet normalde çok bezleyici bir gıda ama bizde deli dana,kuş gribi vs.. olduğu için önermemişti doktorumuz.Norveçte yoktur tabi öyle şeyler.yarasın kuzuya opuyorumnanaktanfistiiim benim yedirdigim nutella seklinde ciger..norvecliler domuz cigerini bu sekilde yedirirler bebelere cok saglikli diye.tavuk cigeride oyle onu aldim yedi,dr.de tavsye etmisti zaren..+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?