2008 Kasım Anneleri

Saphira Arpa şehriyeli salata tarifine göre güzele benziyor bende yapacağım şimdi :)
smaden tarifi beğendin,sen kesin yap,bebişimizin canı çekmiştir :)
Saphişim evet yapabilirim galiba.Baktım olmamış dökerim.Kim görecek de mi:)))

Yaw Maytabım silecek ne var?Aaaa özeldik memocanı:)

kız niye olmasınki delüü,olmayacak bir malzeme karıştırmıyorsunki,rus salatasına şehriye ve sarmısaklı yoğurt karıştırmak gibi bir şey.Merak etme benim tariflerim garantilidir hem :hulya:

Oooov güzel oğlum benim.Saçlarını severim onun.Sarı saçlı, mavi gözlü küçük adamım..Maşallah çok güzelleştiler değil mi?Dün Anıla da oğlum çok güzelsin diyorum.Şende diyo:))

hadiyaa 5 tl demek
ama bu hatun erbişeyi biliyo yaa sıhatte olsuna karışmış zati
kesin onunla ceyceylerimiz uyum sağlayamadı kovaladılar bizi:)))
git yavrum yolun düşerse maytabın arkidişiyimde de

ayy kocaman maşallah memoma yaa,kızım bu ortalığı kasıp kavuracak bak benden söylemesi,behlül halt etmiş yanında.bu arada doğduğundan beri hep sana benziyor

Mehmet Akif kocaman olmuş Maşallah bana benziyor sarışın mavi gözlü :))

Kızlar Dilokstan haberiniz varmı 6 Ekimde sezeryan olacaktı uğradımı buralara iyidir İnşallah sıra bana geldi

Oooov güzel oğlum benim.Saçlarını severim onun.Sarı saçlı, mavi gözlü küçük adamım..Maşallah çok güzelleştiler değil mi?Dün Anıla da oğlum çok güzelsin diyorum.Şende diyo:))
şende mi diyo :)) Allahım yaaaa,balll o balll,profiterolüm benim,çikolatalı pastam,sen nasıl tutuyorsun kendini ya,ben çoktan yemiştim heralde,benimki dillenince muhtemelen artık dayanamam.Buraya kadarmış deyip,acaklarından totosundan alırım bir parça :roflol:

kız maytap bebe burda kocaman çıkmış dersin 3-4 yaşında maşallah kuşuma ya
siz izmirden dönerken uğradığınızda bu kadar büyük durmuyordu nasıl şişirdin banada söyle gördün ya çok ihtiyacı var
çok fenalardayım işler işler hep sarpa sardı sıkıldım bunaldım ööğğkk
evet c.tesi yatmazsa ankara planımız var babam ile birlikte
dayımın hanımı bugün ameliyat oldu bağırsağından 1 mt. aldılar kolon kanseri diyorlar şimdi yoğun bakımda onu görmeye gideceğiz annem yarın gidiyor işte bizde hafta sonu kaçacaz kısmetse bir terslik olmazsada kızlarla 1-2 saat görüşmek istiyorum açıkcası

eeee ben iyiyim daha daha siz nasılsınız?

büyüdüde abi bile oluyo benim mikroskobiğim ..kuzenimizin bebişi oluyo eli kulağında artık parmaklarmıyız gözünü burnunumu sıkarız bilmem merakla bekliyoss

biraz önce delirdi yatağana koydum memesinide verdim yatmııcam diye anırmaya başladı ama ne ağlamak çığlık bende indirdim yataktan memesinide aldım ağzından bu seferde mememi ver diye çıldırdı o inat ben inat en sonunda bıraktım yatağına memeyide koydum yanına ağlaya inleye uyudu
dr 2 yaş sendromu için kendi haline bırakın demişti ama bu manyağı kendi halişne bırakınca kendine zarar veriyo napıcam bilmem valla işim var bununla

aaa hakikaten dilokstan haberi olan var mı kızlar.bende tel nosu da yok,doğum yaptıysa arayıp bir tebrik etmek isterim.noyu bilen varsa,özelime atarsa sevinirim

kız zeyna gelirken gördün süzülmüştü yavrucak :)))
hakkaten üçgen kalmıştı suratı
geldiğimizdne beri babaannesi bi yandan cici ananesi bi yandan tıkıştırıyolar çocuğu 1 haftada toparladı
yeter diyorum çatlatıcaksınız çocuğu bi bırakın aaa
aaa naptın çocuğa açmı bıraktın sen benim oğlumu
bilmemne
ben ve memo zayıfladık orda acaip fatihte kilo aldı aburcuburdan düzensizlikten
şimdi herkes toparlandı ben kaldım 2 kilo almaya çalışıyom 50yi gördüm başım dönüyo habire düşücek gibi oluyorum

Saphişim bazen kendimi kaybediyorum, ısırıyorum valla.Dün gece yattık 10 gibi, uyuması 11,10 oldu. Bıdı bıdı konuşuyo.Ben dalıp gidiyorum o halen bıcır bıcır ötüyo.Valla ağız ağıza yatıyoz..

Zeynam Icır, Hilal ve Asortik bir mani çıkmazsa Kızılayda buluşalım teklifime olur dediler:)
tamam canım da kızılay batıkente çok uzak değil mi looo ben öle hatırlıyorum sanki
acaba c.tesi öğlanden sonra mı buluşsak daha iyi olurdu
pazar günü gene hastaneye uğrarız sonra dönüş yoluna geçeriz falan c.tesi hastaneden direk gelm eye çalışırdım metroya bindirirler beni siz alırdınız bayanssulusmile

zeynacım hoşgeldin,geçmiş olsun yengene,Allah şifa versin canım

sağol tatlım hoşbuldum valla hepiciğinizi pek çokda özledim heee
inşallah yengemde bir an önce eski sağlığına kavuşur:Saruboceq:

CADIARZU akannehir 50 kg. sen şu izmirin tam adresini versene bebem gidip bi 5-6 kg. vereyim baya iyiymiş orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…