2008 Kasım Anneleri

bende sarı bebek hastasıyımmm :):):) yiğidi öldür hakkını ver valla tabii hepsi birbirinden güzel tartışılmazz ama memo da başka hani :):):)

seyracım senin doğum nezamandı
birde Dilokss doğum yaptı mı arayacaktım ben onu yaa molaya çıktığım da bir arayayım bakalım son durum ne

Zeynam Icır c.tesi çalışıyo ama kızlara pazar günü dedim.Ama yinde de netleştiririz.Batıkentten Kızılay metroyla 15 dakika canım..

çilek kafa sen hala burdamısın ben seni uçarsın diye düşündüm o ne hal kızım çok kilo vermişsin olmaz anam ölede azcık al valla allah korusun hasta olursun heee

nooldu kuzum

zeynom İzmir kilo verdirseydi ben manken gibi olurdum,doğduğumdan beri burdayım.ya da bana ters etki mi yaptı acaba kaydirigubbakcemile3

Dedimya fistigim ruhumla gecinemyiorum,ikimizde baska teldeniz gicik oluyorum kendisine..

çilek kafa sen hala burdamısın ben seni uçarsın diye düşündüm o ne hal kızım çok kilo vermişsin olmaz anam ölede azcık al valla allah korusun hasta olursun heee

yavrimo o durustan öyleydi leyn,ayni kilodayim hala.

canım ya valla düşündüm olmaz pazar nede bak anlatayım c.tesi ankaraya geldimmi direk hastaneye gitsek sonrasında boşum ama pazar günü kalkcaz kahfaltı yaparız hastaneye gderşz sonra mecburi dönüş zamanı gelir ve benim kızılaya gelmem çok zor olur anlayışlakarşılarsınızki
yani gerçekten c.tesi olursa olur aso aradı onada anlattım pazar zor dedi oda mantıklısı bu dedi sende boşsun hilalde izin alıverse olmazmı kocaman zeyna geliyo hahahah kocaman hemde

sapişcim sen oralı olduğun içindir sen bu tarfa gel bak nasıl manken oluyorsun bizim memleketlerden kaynaklanıyo değiş tokuş yapmamız lazım

Zeynam bana uyar canım.Icır da öğleden sonra boş.Olabilir tontişim.Tekrar bir ayar çekiyim:))

Kiloyla ilgili konuşulanları duymamazlıktan geliyorum.Yine 72 yi vurdum:))Zeynayla nasıl buluşacam bilemiyorum.Yanımda kızım gibi olacak.Ben anaç tavuk o da civciv.Neyseki Hilalim var:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…