2008 Kasım Anneleri

saolun seviyim sizi.Mmf bende istiyorum bisiler,su danacigi krese vereyim pc kursuna filan

gitmek istiyorum maksat zaman gecsin bunaldim iyice.

evimin yakininda bi solaryum merkezi devren satilik,keske kocam onu alsa ben hep orda yatsam.

hayal etmek beni mutl uediyor..

kaydirigubbakcemile3 ne kızı yaw emin ol yanına geldiğimde kısmet ise beni gözünde fazla küçülttüğünü göreceksin kafamçokkarıştı

uffff ıs ıs ıs

pehlul gelmıs yakısıklı yakmıs kavurmus ortalıgı herkesler toplasmıs

hatta zeyna hatun da gelmıs
buralara ugramazdı kendılerı
hatta arka planda bulusulmus kuzular oynasmıs falan
ne ıs benı kıskandırıyorsunuz leynnn
kıskandım banane nıye kımse benımle bulusmuyor
yoksa sız benı sevmıyormusunuz

cılegım o ruhtan bende de var su an
cok kotu hıssedıyorum kendımı
ama tek sebebı sureklı basımın donmesı cok kotu etkılıyor hayatımı
fecı durumdayım bazen aglıyorum neden hep basım donuyor dıye

dıloksun nosunu bılen bana atarsa sevınırım

bende bunaldım valla
benim hayalimde hep kendi işinin patronu olmak ufak biyer açiim Allah bereket versin ve ben ilerliyim:)))))
inşallah bigün olur

zeynacımmm eylül hatun pazartesi iş başı yaptı gıda mühendisi olarak sefaköyde bir yer daha yeni bakalım zaman ne göstericek eğer işi dügün giderse beylikdüzü tarafına falan taşınacak daha da yakınlaşıcaz anlayacağın :):):)

çilek alemsin kömür olursun sonram :):):)

bende ingilizce kursuna başlıyacağım inşallah evraklarımın hepsi tamam sayılır tek ikametgahım eksik onuda bi alabilip evrakları verebilseydim haftada 2 akşam 20:30'a kadar takılacağım çok ihtiyacım var sosyalleşmiye

Dualarimiz birbirimize daha iyi gecer,herkez etsin birbirine dua insl.herkezin istedigi olsun.

cilek hocaniz konustu ciddiye alin ha.

Zeynam seni Hilalimle kanatlarımızın altına alacaz.Merak etme cücüğüm:)))

accık şefkete ihiyacım var alın beni kolunuza kanadınıza mafoldumben

iveettt ivvettt bende geldim kovsanızda gitmicem işte böle gelecem işte
kuzum valla biz özel olrak buluşmadık maytap kafa izmirden kaçarken durdu bizim E-5'de bir benzinlikte sadece 2 sigara içimi görüştük
yoksa valla billa ben seni sefiyorum :asigim:

teşekkür ederim tatlım özet için çok sevindim onun adına inaşşalah zaman iyi şeyler gösterir vereliniortak

Kızlar aramızda benim oğlan duymasında çalışmaya başladığımdan beri bırtının kokusunu bile özledim ama ne yalan söliyim yolda mp3 dinleyip yürümeyide çook özlemişim yaşasın özgürlüüüüük diyesim geliyo bazen içimden dürtüyo şiytan.kötükedihüsobazende ayyy tatlı oğluşum bensiz Allah bilir ne kadar mahsundur dşyom özlüyomsenağlama

ama en kısa zamanda hepinize kendinize ayırcak geniş zamanlar dilerim büyüdü sıpalar gari

aham bak ya maytap bi girdi hepsi döküldü valla zeyan asortik :):):)

Arıcam şimcik molaya çıkiiim nassıl atayım size şimcik ban yawwww tek tek dur ben pasine atiim oda başka birine öle öle yayalım ok.

nan zeyna karusu ne zaman geldin buraya daha yeni telde çalışıyorum dediydin bana beni başından mı savdın yoosamm

polıpe senın kuzuya kım bakıyor

benım babam yoktu 10 gundur
dısarıdaydı
dun gece geldı ve oglum henuz dedesını wc ye bıle gondermıyor
kapıda dede kacmaaaa dıye bagırıyor
cok ozlemıs kuzu hıc benı tınladıgı yok dedesını gorunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…