2008 Kasım Anneleri

çileğimm aminnnnn inşallah sende istediklerine kavuşursun yavrimo
bu arada görümcenin nişan resimlerine baktımda nur yüzlü kaynanaı çıkaramadım bi merak ettim bi merak ettim :))))

Zeyna Hatun Çitosla konuştum.İşleri çok yoğunken kocasına vakit ayıramamış.Bu hafta sonu beraber plan yapacaklarmış.O biçim planlar işte:))Neysem işte gelemicem dedi ama açık kapı bıraktı..Ben de Icır ve Hilale çıtlatayım.Asortimde burda, haberi olur..Şincik Icırır arayayım..

benimki kreşe gidiyor anam ne anneanne ne babaanne gönüllü olmadı kim bakar benim maymuna kreşde ilk hafta atcak gibilerdide şimdi pek bişiy demiyolar:jeyyar:babasıda çocuğum acaba yalnız hissedermi kendini falan diye ayak yapıyo valla kreşten alırsa bulcam bi tatyana hepimize baksın ooof yoruldum gari:dance:

tatyana he :roflol::roflol::roflol::roflol:
banada yolla kız bulursan bi tane
adam arkada ben önde maratona çıkıyoz her akşam bu ne beeeekaydirigubbakcemile

şaka be sende delü ben ne kapatmaya meyilli olacam gıcık mısın nesin
bu arada ne numarası yolluyonuz siz yaa banada yollayın yararlı bi numaraysaolumunekankayizsmile
banada uyar bu arada c.tesi ya da pazar zeynaya ne uyarsa o olsun yani sonuçta gelen oohaoldumsmile

offf dilekti ama bulamıyorum yaa tüh şimdi olan varsa bana özelden atsın bi zahmet

hahahahaha kaydirigubbakcemile3 :roflol:

tatyana he :roflol::roflol::roflol::roflol:
banada yolla kız bulursan bi tane
adam arkada ben önde maratona çıkıyoz her akşam bu ne beeeekaydirigubbakcemile

kızım adam evde bunalıyo ana sardı napsın boş vakitlerinizi değerlendirin işteeeeee

kres ısı zor gıbı gelıyor bana
ıyı vermıssın polıpe
ama tatyana ısı olabılır mı bılmem

cılek sen ısletmecılık mı yapmak ıstıyorsun
salon bahane solaryum sahane mı

mmf hazır donmusken yapalım bır organızasyon bulusalım
baksana zeyna herbıryere yetısıyor
bızım organızasyona da yetısır elbet

yapalım yavrimo
nerde buluşcaz yer ve zaman tayini yapalım
bi ara fethipaşa diyoduk ama havalar soğudu iyice gene avm yolları gözüktü bize sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…