2008 Kasım Anneleri

günayydıınn
sabaha kadar şakır şakır yağan yağmur sesi ile mis gibi uyumuşuz hattaöle bi uyumuşuzki yarım saat geç gelebildik işe sempatiksalakcinni

lorecim allah hayırlara çıkartısın rüyanı
korkma hayırlara yor muhakkak açık kalmıştır bir yerlerin

anıl ahhh anıl seni görmek çok istiyorum o minik dilini ısırayacağım canım benim

felaket yağmur yağıyor burada da hava hala aydınlanmadı pastırma yazı falan gelmiyecek bekleme maytapppp

yok canım 3 ekimdi benim doğumgünümden bir gün önceydi nasıl unutum yaww
pastırma yazı ile benimle görüşmeyeceksin tatlım sen öğlen namazına mükatip yukarı ile bağlantıya geç tatlım :Saruboceq:

amincim sağol canım
senin eşin niye evde ne iş yapıyoki
bende alışmışım kociye 1.5 aydır yanyanaydık
bugün bi boşluk var sanki içerde uyuyo

başka şirkete transfer oldu canım..
1 hafta izin verdi kendine..
alışınca baya zor oluyor gerçekten..
hadi benim için neyse ama kuzu baya sarsılacak..
dün komşuya indik çıldırdı resmen..
benim babam nerdee diyor..

bagıran komsumuz yakın bır komsu
anneme gelmıs caya
benım kuzu pek kısıtlanan bır cocuk degıl
yanı caya seker koyup karıstırmasına falan ızın verıyoruz
herseye hayır demıyoruz
komsunun yanında masada seker koyup karıstırırken masaya bıraz dokulmus falan
o da zaten cok yuksek sesle konusan bır bayan
bagırmıs ne yapıyorsun vs cocuklar cay karıstırmaz falan dıye
ıclenmıs benım kı
annem de kızmıs bız ona bagırmıyoruz korkutma dıye
normalde bız onu korkutacak bır sey kazara olursa ozur ıleyıp sevgı gosterıyoruz etkılenmesın dıye
tabıı kadından boyle bırseyde gormeyınce ıyıce tırsmıs
aksam da yıne gelmıs esım kızmıs kadına cocuguma sakın bır daha bagırma dıye
tabıı kadın oldukca genıs oldugundan hıc tınlamamıs bıle
ama esım cok kızdı 2 gecedır yanımızda yatırıyor

nazlımelek hoşbulduk da
burdamısın değilmisin anlayamadım ben:)
sarı gözüküyosun bende
hehehehe buralardayım derin bu ara gizli takılıyommmmm diğer forumları okumak kolay oluyor hehehehehesempatiksalakcinni:lepi:

maytap geri mi döndü ..bundan niye hiç haberimiz olmadı acaba ..
amin eylül zeyna sizde hoşgeldiniz kızlar..
valla bizde yeni öğrendik eylülüm ama iyi olmuş maytabın kafası rahatttır kendi evinde şimdi..
zeyna hanım zeyna hanım sizde kankiniz gelince daha sık gelir oldunuz sankimmm..

bizde şimdik kahvaltımızı ettik yine doğru dürüst yemediler yaa..peynirli omlet yaptım benim zorumla iki lokma aldılar biraz nutella yediler kaanda akşam çayın yanına havuçlu kek yapmıştım ondan bir dilim yedi ama hep ıvır zıvır peynir felan yemiyorlar...

ortalığıda süpürdüm keyif çayımıda aldım geldim ...

geçmiş olsun olan olmuş ama kızsanızda kızmasanızda..birdaha aynı ortamda bulunmamaları en iyisi bence..

bizde aynı şekilde yaklaşım gösteriyoruz ve ilerisi için bu bazen beni korkutuyor..
özgüven açısından daha rahat yetiştirilen çocuklar bir adım önde mi acaba diye düşünmüyor değilim..

bi aile dostumuz memlekete gitti..
diyorki cahilik çok ama o çocuklar öyle bir öğrenmişlerki kendilerinden mesul olmayı baş etmeyi bizim çocukları ona katlarlar..çok cevvaller diyor..

bunu söyleyen ablanında 3 çocuğuda türkiyenin en iyi sayılabilecek okuluna gidiyor, her ahfta çocuk gelişim seminerlerinde ve bu konuyla alakalı okumadığı kitap kalmadı..
bende bazen şaşırıyorum doğru ne yanlış ne..
ama alıştırdık bi kere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…