- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #88.281
öyle oldu valla amincim ben bişeyin üstüne titreyince öyle olur ama tadı güzeldi ya adamın hakkını yemeyim.. geçen resimleri koydum dedim hemen pasta konusunda beni şikayetmi ettin diyor biliyor yani oda memnuniyet derecemi..:)))hoşbulduk nazlımelekçim..
senin kuzuları gördüm diğer tarafta..
rabbim hayırlı uğurlu etsin ne güzel geçirmişsiniz doğumgünlerini..koca adam olmuşlar..
geçen seneki pasta krizinden sonra 2.si çok komik olmuş:))
hımmmm eeeee iyi bari hani özletmeyin kendiniz diye şeyettimdiiii buyrunnnnnnnnnnazıcım ben geldim kankam öle girdi valla bakınız geçmiş 3-4 sayfa
ben çok bağırmamak içişn kendimce önlemler aldım bende düşünüyorum doğrumu yanlışmı diye ama yapı meselesi
mesela ortalıkta 3-5 oyuncaktan fazla yok ikiside bazen istiyo sepeti dolabın üstüne kaldırdım ordan bitane veriyorum ama ortalıktakilerdende bitane alıyorum ay çok fenayım ama ortalıkta kalabalık olunca banadaral geliyo zaten ev büyük değil salonun ortasına getiriyolar herşeyi seyreyle cümbüşü kaldırınca baktım bende bağrınmıyorum onlarda keyifli
ikinci düşündüren şeyde eline kurabiyeydi kekti bisküviydi meyve suyuydu vermiyorum yerlerde tek kırıntı görmeye tahammül edemiyorum parkelerde iz yapıyo diye fatihi kapıdan girmeden çoraplarını çıkarttırıyorum yada terlik giydiriyorum
biliyorum hiç doğru şeyler değil bu yaptıklarım ama bende böyle huzurlu oluyorum
izmire gittiğimiz gün yemekte mşsafirleri vardı ablamların avukatı
kadın bana dediki öyle çabuk büyüyorlarki işi gücü ser onunla ilgilen oyun oyna
kendş oğlu 13 yaşındaymış ben işten gelirdim yorgun argın eve bomba düşmüş gşibi hiç bişey yapmadan çocuğumla oyuna başlardım ne yemek yapardım ne bişey diye
bu tarz yaşamlar hiç bana göre değil işte
ben bi dikiş tutturmuşum düzen bozulmasın istiyorum
onun dışında herşey 2. planda geliyo bana sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?