- 10 Ekim 2007
- 6.368
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #88.301
selam kızlar
polipecim foto yüklerken bilgisayarından gözat dediğin resimlerin boyutu büyük geliyordur muhtemelen.imageshack ten küçültmeni tavsiye ederim.direkt link yazan linki kopyalayacaksın
madem yetişkin gibi davranıyoz şahsen ben öle yapıyom beni kızdırdığında niye çocuk gibi davranayımki walla ben herife saydığım gibi onada sayıyom tam konuşamasada oda bana ne zaman kızsa çekişir hölö lö hölö diye arada Allah Allah deyip bide cık cık çeker.ama ben sabiha paktunadan duymuştum babalar sert sever se çocukları karışmayın bırakın boğuşsunlar erkek aslanlarda yavrularını sert severek boğuşmayı öğretirlermiş.ben eskiden çok kızardım ay çocuğun kolu çıkar ay biyeri burkulur diye salıverdim akşam bi geliyom salona alt alta üst üste çat çut boğuşuyolar artık karışmıyom çocuk doğduğundan beri herifle dövüşüyoduk bu yüzden onunda meşhur lafı erkek adama bişiy olmaaaz ama şimdi görüyorumki arda dışarda kendini hiç ezdirmiyo
demek istediğim buydu aslında..
polipecim affına sığınarak söylüyorum lütfen kırılma..ama senin eğitim metodun bana çok çok uzak..
sayarım lafları sinirlenirim filan diyorsun..
bende böyle davranamam..arsız olmasından korkarım..
ama gelgelelim lorenin oğlunun başına gelen senin ardanın başına gelse etkilenmez kendi bünyesinde halledebilirdi diye düşünüyorum...güçlü olduğu için o anlamda..
yokmudur bunun orta yolu...
hassas olmaması hakkını savunması için bundan başka yöntemde olmalı diye düşünüyorum..
kırılmam niye kırılıyımki.arda herkezle çok uyumlu çokda sevgi dolu kedi köpek doğa insan eşya herşeye karşı sonsuz sevgi besliyo ama ben ne yalan sölüyüm savaşçı genleride gelişsin ilerde bana bile istemedeği bişey olduğunda sonuna kadar itiraz etsin hayatta istemediği hiç birşeyi hiçkimse yaptıramasın istiyorum arsızlık dersek buna yada adı herneyse arsız olsun istiyorum ben ya
evt çok mulayimlik te iyi değil pasif kalmak ta iyi değil
erkek çocuklarımız için hanımevladı da demesinler:))
kaba da olmasın, kibarlığı da fazla abartmasın:)))
ama bence bunların hepsi kişinin özelliği ben eğitimle verilebiceğini düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?