2008 Kasım Anneleri

benim annem ilkokul mezunu bi kadın
çocuk yetiştirme programına da katımamış eğitimde almamış
20 yaşında da doğurmuş almış eline bebesini
bağırdı da çağırdı da zamanında
süpürgeyle kovaladı da :))
eve çadır kurduk ses de etmedi ama
herşeyimizi eksiksiz almaya çalıştı
alamıyorum da dedi zaman zaman
biz ne arsız olduk ne bişey:))
anamızı başımızın tacı yaptık
kıymetini bildik .onlardan nasıl gördüysek öyle yaptık
onlar kadar başarılı olabilirsek ne mutlu bu kadar düşünmeyle:))

değilmi ama yeterki sevelim kızlar ha bide dur sen yapamazsın demiyelim eminimmm hepsi ilerde bağımsız karakterli insanlar olcaklar

çakma behlülümün fotolarını koydum bihterlere duyruluryerimseniben

Çok şeker maşallah oğluşumun adaşı Allah bağışlasın cnm
annesi senide görelimmmm :)

lenn yeter zati üç buçuk atıyom herif duysa görse napacam diyebilmiyorumkismilebak bi çocukla dul kalırsam binerim tepenize geçelim bu muhabbeti

hadi değiştirelimmi konuyu dün bizimki kreşle tiyatroya gitmiş önce götürmeyeceklermiş 3-5 yaş gurubunu almışar tabi bizimki dururmu basmış çığlığı öğretmenide çaresiz götürmüş ama iyiki götürmüşüm diyo yıkmış salonu gülcem diye herkez dönüp dönüp bakmış tiyatrocular oyundan sonra mıncırmış foto çektirmişler kıskandım ben görmedim diye ama fena eğlenmiş

ay ne güzel yaa bendemi versem kreşe kızz
sosyalleşmesi için birebir

ben başta çok tereddüt ettim ama hergün şaşırtıyo sıpa bizi geçen yazmıştım oyuncaklarını toplamaya başladı hayatta toplamazdı yemekten önce dua ediyo aklınca ellerini açıp fısırfısır bişiler sayıyo yüzüne sürerken koca bi aminnn diyor .bizde bu kış tv ye yapışıp evin içinde hapsolmasın diye çok istemiştik kreşi şimdilik şükür herkez halinden memnun.

eylülcüm sağol canım farkettiğine sevindim...ya biraz sağlık problemleri birazda piskolojik giremedim...

sedoşum datlum hoşbulduk canım...

geri dönüp bakmadım ama mmmf cim gerimi döndün istanbula..

Ya aslında bende kreşi istiyorum ama herkeste daha çok erken falan dio doktorlarda evde kalmasından sa kreşte kayda değer bişeyler daha ii gibi bende kararsızım bu konuda araştırmak lazım geçen Mysever haftada 2 gün günde 2 saatliğine yollucam diodu oda mantıklı gibim kış hem sıkılmaz belki de billmiom ki bi araştırmam gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…