2008 Kasım Anneleri

evet canım ya çok şanslısın aslında keşke benimde ikiz olsaydı neyse ama
hayırlısı sizin ki beraber geliyor 4 senenin acısını çıkaracaklar sizede mutluluklar bu arada
bebeklerinizle inşallah canım kendine iyi bak ben artık yatayım öpüyorum seni

i geceler canim bende akşamdam uyudum şimdi uyku tutmuyo
uyku saatleride şaşti
yatsam i olacak bende
öpüldün canim

günaydın şekerler.
birazdan uçup gidicez herhalde.helede dün aman allahım o neydi.abim bendeydi bahçede köpekler var diye onunla çıktım dışarı abimde yarma gibidir 1.90 boy eninede adamın koluna girdim gidemiyoruz ay komikti halimiz.dallar kırıldı düştü yollara.çatılardan antenler uçtu.Allah daha beterinden korusun.ama bugünde öyle gibi.neyse ben dün akşam 8.30da ben biraz kestiriim diye yatağa gittim eşimde maç seyrediyodu maçtan sonra beni kaldır kandilleşmeye çıkalım dedim maçtan sonra gelmiş benim alarm çalmış arada wc ye kalkıyordum gözüm kapalı gidip geliyodum hatırlıyorum o kadarını.bu sabah 8de açtım gözümü.ama yüzüzm gözüm şiş içinde.dün iftarda mantı yedik herhalde dokundu bana.

ee siz neler yapıyosunuz.gece o saatşere kadar nasıl oturuyosunuz.yarın görümcemler gelicek bayram için belki girerim belki giremem bayram sonuna kadar diicem ama dayanamam girerim gene ben

günaydın kızlaaar çok yorgunum gece hiç uyuyamadım ağrıdan kaburgamın hemen altında bi taş vardı sanki mahvetti beni ağrı.oğlum uslu duruyo ama bedenim bana rahat vermiyo.bide bacak aramdaki o ağrı inanılmaz şiddetlendi geceleri bi taraftan bi tarafa dönerken ağlıyorum acısından oyüzden de hep uyanıyorum çok fena yaa
buarada oğlumun odası bitti kızlar rengi muhteşem oldu ancak bukadar istediğim rengi tutturabilirdik.eşyalarını da koyduk içine.ama oda takımımız doğumdan 1 ay sonra falan gelicek.şimdi ben boyıcam odayı değişik şablonlar aldım inşallah bitince muhteşem olucak.kızlar sorunu olan yok dimi.bakıyom kasım anneleri sapır sapır ekimde dökülüyonuz.ben galiba sezeryanı 25 kasım yapmaya karar verdim.26sı eşimin doğum günü.eşim ikiz olduğu için aynı zamanda kardeşinin de doğum günü bi de benim amcamın doğum günü.oyüzden 26sını seçmedim.şimmdilik 25 diyoz bakalım hadi hayırlısı
azocum canım sen hastamı oldun bebeğim geçmiş olsun yaa ince giyinmeyin gözünüzü seveyim dikkat edin kendinize de bebişlerinize de.hepinizi çok öpüyorum geçmişe bakamadım birazdan çarşıya inicem oyüzden vaktim yok.hepinize kucak dolusu sevgileeer

hepinize günaydııın
azocuğum çok geçmiş olsun, dün tahmin ettik zaten. Bugün yine çalışıyorum son iki günüm, günler saatler hem çabuk geçsin istiyorum hem istemiyorum garip birşey.
Atatanem aynı ağrılar bende oluyor zaman zaman yaa artık doğuma kadar böyle gidecek sanırım.

Herkese günaydın arkadaşalar..
ATA TANEM,güle güle kullansın Batu'nuz odasını.Elinize sağlık.Yoruluyor insan ama değiyor değilmi.

25 kasım demişsin ya sezeryan için,25 kasım senin kaçıncı hafta ve gününe denk geliyor.Bana da doktor 3 kasım olabilir dedi.39+1 oluyor.ama son kontrolde de doğum 6 kasım göründü.Kafam karıştı.Neyse 15 ekim de randevum var bakalım ...Knedisi tatile gidecekte biraz geçe kalıyor.Çok mu geç diye de düşünmeye başladım.Ya erken gelmek isterse diye.
Neyse tarihiniz hayırlı olsun canım..

Günaydin güzellerrr..Sürekli uyuyup uyanmaktan anca bu vakti buldu bizimde kalkmamiz.

atacim eminim cok sirin olmustur odaniz,sabirsizlikla bekliyorum resimleri..dikkat et ama

co kyorma kendini..Edacim ultrasona göre 36 sat`a göre 35 haftadayim ben..artik kücük bey

hangisinde tesrif ederse o zaman gelicek:) Mmf haberlerde izledim o ne rüzgardi öyle..aman cikma

tatlim allah korusun ucurur vallahi seni ne olur ne olmaz.

günaydın güzel kasım anneleriii
bugün herkes yorgun ve uykusuz galiba
benim fena sayılmazdı gece uykum
ama bende şimdi yoruldum akşama misafirim var saat 11'den beri mutfaktayım
yemegimin ikisini hallettim geriye kaldı ikisi
belim koptu ama artık eskisi gibi değiliz malum
birde evi süpürüp silmek lazım kocişi bekliyorum bunun için saat 3 'te gelecekmiş o yapsın artık

azocum tekrar geçmiş olsun canım kendine dikkat et Allah şifa versin sana
atatanem benimde bacak ağrılarım günden güne artıyor
ne güzel sen işlerini kolaylamışsın ben daha bayramdan sonra başlıcam bu işlere

herkese günaydın bende ancak kalkabilidim yaww gece kuşu oldum artık gece yatmaz sabah kalkmaz ne olacak böyle neyse bugün teyzemler geldi istanbuldan belki iremem annemlerdeler oraya gideceğim
bugün giremezsem hepinizi öpüyorum
atacım odanızda hayırlı olsun
mmmf cim bu havalarda fazla çıkma dışarı canım dikkat et kendine/B]

oooooooo asortk hanım çok tembeliz bugün
ben gözümü açtım da tekrar kapatıcam nerdeyse
neyse kalkayım artık şu pc.nin başındanda gözüm kapanmadan banyomu güzelce ovayım

canım sahura kadar uyuyamadım kocişe bişeyler hazırladım derken 4 falandı
uyuklamaya başladığımı hatırlıyorum

hmmmmmmmmmm hamarat asorti seni
biraz daha dikkat et canım ya zaten şurda daha ne kadar zaman rahat rahat uyuyabilcez
demi ama fırsatını bulunca affetme uyu hemen
bu arada sana iyi gezmeler bakalım

herkese merhaba ;

öncelik bugün azonun ; geçmiş olsun canım dikkat et kendine

atacım güle güle kullanın odanızı canım eminim çok şık olmuştur..

asortik hatun teyzenlere selam eder ellerinden öperim :)))

ismini sayamadığım tüm kasım anneleri ve birtanecik ekim annemiz çileğe selamlar..

ah düşünceli eylülüm benim yaww ama biraz önce kasığımdan bir sancı girdi
eşime dedim hadi kalk bizim kız geliyo galiba dedim biraz yürüdüm de allahtan geçti
sanırım yalancı sancılar başladı ben her sancıda doktora giderim artık napcamm
hastane de 15 dakikalık mesafede neyse gider gider gelerim artıkk
bugünde kimse yok zaten buralarda takılan

ay asortiecim aman dikkat, kızına söyle azıcık daha sabretsin. :ecrin_bebek:
ben 34+1 deyim daha öyle yalancı sancılarla falan karşılaşmadım. bebek bir anda gerilirse içeride o biraz göbeğimin alt kısmında sancı yapıyor ama o yalancı sancı değil sanırım bebeğimin şeklinden kaynaklanıyor gibi geldi bana çünkü baya rahatsız edici bir pozisyonda duruyor. Ama şu 2-3 gündür kasıklarımda böyle bir baskı basınç gibi bişey hissediyorum sanırım bu onunla alakalı, sancı değil ama baskı oluyor

herkese slm arkadaşlar.biz kasım anneleri sabahlara kadar oturuyoruz öglenlere kadar uyuyoruz valla.bende gece eşime sahuru falan hazırladım 5e geliyordu uyudum.insan sersem gibi oluyor valla.kızlar bu agrılar 32.haftadan sonra normalmiş kiminde 34.haftada da başlayabiliyormuş.geçen gün bende fena olmuştum magnezyum granül sayısını günde 2 bardaga çıkar dedi doktorum.endişelenecek bişey yokmuş yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…