- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #88.961
Ne demişler eski destilerin suyu serin olurmuşşş
(ben uyduruyoda olabilirim)nme varsa eskilerde var yasminim baktımda tam osmanlı hatunuymuşsun walla bakma sen bu çıbıklara yerimseniben
napiyon lennnn gonyaliii
çıbık dedim döküldü çıbıkların en hası eyiyim hem çalışıyom hemde buraya laf yetiştiriyom sen napıyon iyimin?gelde seni aladdine götüreyim yağmurda süper olurolumunekankayizsmile
Bağa bakin uleynnn beni hafif almayınnnn hem ben çıbbık değilim bildiğiniz balık etindenim çıbıkk çilekoya denir :) hoş çıbbık olmayıı pek bi arzulayan ama beceremeyenlerdenim o ayrı pijamalı sapık
sedosum cibiklar yesin senii kuzum...balikmiss hah güleyim...biz ona tas deriz halk arasinda bilmem biliyomusun..
hemsom ne aladdini yav allasen,amele oluyor orda ben korkuyorum lülülülülülü
he söyle kuleye filan gidek accik alisveris yapalimm uff bak canim cekti,gelsemmiki ocakta..
Pijamalı sapıkkk ben o buluşmada yokum ne işim var angarada nen ben has istanbuldanım ama içim gitmedi değel yane gidesim geldi biran ne yalan sölimmm
Bizz burdayız allahın norveçlisini gezdiriyonda biz yanı başınızdayız pijamalım kymetlim bizi de gezdir accuk
Yaw bi tek siz biliyosunuz kıymetimi.Ha bir de dünyalardan daha güzel yavrum biliyo:)
Kızlar şimdi bişi soracam, biberonu bıraktırmamız lazım.Beceren varsa parmak kaldırsın.Parmak deyince dün çikolata verecektim baba ve oğula.Çikolata isteyen parmak kaldırsın dedim.Anılın muntazam bir parmak kaldırışı var yersiniz.Ay böyle ilkokul çocuğu gibi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?