2008 Kasım Anneleri

Bağa bakin uleynnn beni hafif almayınnnn hem ben çıbbık değilim bildiğiniz balık etindenim çıbıkk çilekoya denir :) hoş çıbbık olmayıı pek bi arzulayan ama beceremeyenlerdenim o ayrı pijamalı sapık

çıbık dedim döküldü çıbıkların en hası eyiyim hem çalışıyom hemde buraya laf yetiştiriyom sen napıyon iyimin?gelde seni aladdine götüreyim yağmurda süper olurolumunekankayizsmile

sedosum cibiklar yesin senii kuzum...balikmiss hah güleyim...biz ona tas deriz halk arasinda bilmem biliyomusun..

hemsom ne aladdini yav allasen,amele oluyor orda ben korkuyorum lülülülülülü

he söyle kuleye filan gidek accik alisveris yapalimm uff bak canim cekti,gelsemmiki ocakta..

sana hiç dikkat etmedim seda hangisiydin fotolarda ben bi yasemini gördüm hatun gibi hatun oturuyodu yanındakileri ne biliyim yalandan yalandan onun gibi değildi işte çatlayın patlayın çıbıklar ne biliyim mersedes 4x4ün yanındaki renoult taksiler gibi laelaelaelaelae

buda bi manyak o 35 yıl önceymiş babamlar anlatırda senin tevellüt kaçki biliyon.şimdi senin gibi ciks karılar geziyo ne kulesi len benim oğlanla senin oğlan yürüyen merdivenlerde kaykay oynarlar artıkkafamçokkarıştısen gelde ben bulurum seni gezdircek bi yer Allahın norvecinden geliyon amele gör biraz he fenamı orda yokmu avm ben organik hatunum çayır çimen severim
:dance:

Polipimmm hatunum datlum albümüe bak görürsün belkim tanıdık gelirim heeee
çilekim taşım taşlığına taşızda ama sen çıbbık ben balık :) senin yanında balık kalıyoz gülüm

Pijamalı sapıkkk ben o buluşmada yokum ne işim var angarada nen ben has istanbuldanım ama içim gitmedi değel yane gidesim geldi biran ne yalan sölimmm
Bizz burdayız allahın norveçlisini gezdiriyonda biz yanı başınızdayız pijamalım kymetlim bizi de gezdir accuk

sedoşum yeni topik açmışın kuzum sizlere hayırlı olsun ben şimdi birde oraya aktarmayla uğraşmayım yerinde kalsın siz yenileri oraya ekleyin olmamıııı...:)))
gız konyalılar karşı komşumda konyalı ne var accık sizin gibin şen şakrak olaydı ha ne varrr...

ay bende yoruldum kuzuları uyuttuktan sonra ortalığı toparla balkonu yıka çamaşır as kuruyanı topla kaldır anca yemeğim var mutfağa değmedim akşam kociko gelince rtık yemekten sonra toplanır makineye yerleşecek zaten..
şimdi bende kuzuların corn flakesinden aldım biri yuvarlak çikolatalı biride sade flakes karıştırdım yedim valla iyi gitti.. kimdi sürekli corn flakes yiyen aklıma ordan geldi..:)) uğraşmak istemedim yanii..

nazlım meleğim koyy fotolarııı daaa topik oraa hayde azcukun canlan hatunum ilk doğum günleri sizin sonra bakınca resimlere ordan daha rahat takip edersin hacıııı

noluyo bee
2 dk bırakıyoruz bırbırınızı gezmeye balık yemeye neyın goturuyorsunuz
bızım basımız kel mı beaa

nazlım bendım canım corn flakes yıyen
ıcım bayıldı mı kıtır kıtır kucuk bır kase yıyorum ıste

Yaw bi tek siz biliyosunuz kıymetimi.Ha bir de dünyalardan daha güzel yavrum biliyo:)

Kızlar şimdi bişi soracam, biberonu bıraktırmamız lazım.Beceren varsa parmak kaldırsın.Parmak deyince dün çikolata verecektim baba ve oğula.Çikolata isteyen parmak kaldırsın dedim.Anılın muntazam bir parmak kaldırışı var yersiniz.Ay böyle ilkokul çocuğu gibi:)))

doğru ya istanbullum işte bi yandan fatura işler bi yandan çene yaparsan böle olurakannehiradam norveçte ama gonyalıyım diyo sende gel senide gezdiririm nazlımeleğim konyanın akıllısıdır senin komşu bide biz gibi az çatlakları varnaniknanik

iyi bari hadi senin güzel hatrına koyuyorum canım..
lorem he kıtır kıtır bende ondan çok seviyorum...:))çocuklardan önce bana alınırdı şimdi kuzular çok seviyor onlara alınıyor bende sebepleniyorum işde kahvaltı yediremediğimde ondan veriyorum iyi oluyor.....

bana sorma datlım bende biberona alıştıramayanlardanım ne emzik ne biberon aldı sıpa bizim delide kapı çalma öğrenmiş 2 gündür boş helaya girerken bile kapı tıklatıyo biz çalıncada giiiir diyo yalak bunlar ya pipilerini pilava koyacan bunların
:dance:

polip kızm zaten bende az çatlak bana uyan biri olsun iistiyorum işde oda çok müteassıp (doğrumu yazdım bilemiyorum) kapıdan burnunu bile göstermiyor erkek sinek geçecek diye.. tanıştık genç 24 yaşında ma sanki hayattan bezmiş gibi..(

sedoş resimleri ilgili topiğe copyledim duyrulur..:))
yasminim benim kerem emzikliydi onuda markete gittiğimizde düşürdük oymuş bıraktı..
biberonuda aslında daha kolay bırakabilir benimkilerde.. hep bardakla içmek istiyorlar meyve suyunu dökerler kendime iş çıkmasın diye hala biberonla veriyorum ne yalan söyleyim....

benım oglum sut ıcmıyor
kahvaltı ve corbalarda kandırıyoruz ıste
bıberonu kendısı bıraktı
buyuk adam olmus bardaktan ıcmeye kendı kendıne basladı
hatta ben hepsını streılıze edıp kaldırdım bıle ortalıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…