- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
- 681
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #88.981
baktınmı fotolara polipe hatunnnn merak ediyon ya kimim dieee senden kaçmaz da bi soram dedim puhahahahh
Lorem ben denedim yapamadım yaaa..
Lorem ben denedim yapamadım yaaa..
Polipimmm hatunum datlum albümüe bak görürsün belkim tanıdık gelirim heeee
çilekim taşım taşlığına taşızda ama sen çıbbık ben balık :) senin yanında balık kalıyoz gülüm
Polipeciğim şöyle bişi: Şimdi biberon diş çürüklerine ve ağız kokusuna neden oluyomuş.Benim eşimin 3 yaşında dişleri çürümüş, dökülen olmuş.Anılda aynı babasına benziyo.Kafası , gözü, ağzı burnu babası.Tabi dişleri de seyrek seyrek aynı baba.Korkuyorum o da öyle olacak diye((
Polipim hatunumm bilionmu kııı sankim seda kim diee soruosun gibime gelio her seferinde eyü o zaman :)
Seni göremediğim üçün bişey diyemeyeceğümm gonyalımmm ama ben süsü severim bayılırım öle makyaj yapayım saçımla başımla uğraşayım giyinmeden süslenmeden çıkmam kendmi daha ii hissediorum o zaman dikkat etmediğim zaman kendimi kötü hissediorum utsuz oluorum kuzum valla kendinize bakın anam insanın kendine çirkin yada güzellik önemli değil özgüveni geliyor :)
Bende birara böle bi boşluğa düştüm allahtanki çabuk topladım daha doğrusu işe girince kendime geldim birde iştekiler hergün aa ne güzel olmuşsun şunu nerden aldın bunu nerden aldın makyajın ne güzel dedikçe mutlu oluyorum deneyin mutlu olun anacımmmm
oyhhhhhhhhhhh sağolll çilekom körler sağırlar birbirini ağırlar olduk ama işte gerçekler anam bende sağa bayılıyorummm :)
Gençler, yeğenler ben de severim makyaj, takı falan.Özellikle yazın boncuk işini takmayı severim.Şıkır şıkır giyinecen kardeşim.Parıltılı kıyafetleri de severim.Ahh ahhh:))
Yaso kızzz sana da makyaj çok yakışıyo bak cıvıl cıvıl renkler hele ruj süperrr ben hiç ruj süremem pek sevmem yakıştıramıyorumda alışkanlıktan sanırsam sürünce bir acayip geliyor ama sağa çok yakışıyor anam kadın dediğin şöle biraz şıkırdak olucak kadınım dicek demi bizim orda bi kız var ttelekomda çalışıyor anam erkek gibi karı saçlar kısa ortadan ayırmış gözlük bir gram makyaj yok erkek pnatolonu gömlek kadın demeye bin şahit hiç sevmem o tipleri taam güzelsin makyajsız anladıkta be kuşum az biraz renklendir yüzünü yawss demi
senin her halin tas yavrimm masallah..
hmmm bilmiyordum bunlara sebep verdigini,benimkisi gece alir biebronu bi defa gündüzde istemiyor.
polss ploiss ben sevmem cayir cimen,huylanirim topraktan kizim..gezdirceksen kule yoksa gelmem hIh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?