2008 Kasım Anneleri

baktınmı fotolara polipe hatunnnn merak ediyon ya kimim dieee senden kaçmaz da bi soram dedim puhahahahh

ben biliyom seni ya buranın sarı ciks hatunlarından biride sensin o saçları hayatta unutmam nasıl uğraşıyonuz gı öle hiç çözemedim siz normalseniz Allahım ben niye böle pasaklıyım yarabbim evin işi sıpaydı derken hiç vakit ayırmam ben öle süse püse ama süslü karıları çok severim:çok üzgünüm:

polipe al benden de o kadar:)) meraklı değiliz galiba ama yok kızz eskiden böyle değildim ben yaww:))
doğumla bereber başladı bende bu müşkülpesentlik:)

Polipim hatunumm bilionmu kııı sankim seda kim diee soruosun gibime gelio her seferinde eyü o zaman :)
Seni göremediğim üçün bişey diyemeyeceğümm gonyalımmm ama ben süsü severim bayılırım öle makyaj yapayım saçımla başımla uğraşayım giyinmeden süslenmeden çıkmam kendmi daha ii hissediorum o zaman dikkat etmediğim zaman kendimi kötü hissediorum utsuz oluorum kuzum valla kendinize bakın anam insanın kendine çirkin yada güzellik önemli değil özgüveni geliyor :)
Bende birara böle bi boşluğa düştüm allahtanki çabuk topladım daha doğrusu işe girince kendime geldim birde iştekiler hergün aa ne güzel olmuşsun şunu nerden aldın bunu nerden aldın makyajın ne güzel dedikçe mutlu oluyorum deneyin mutlu olun anacımmmm

Polipeciğim şöyle bişi: Şimdi biberon diş çürüklerine ve ağız kokusuna neden oluyomuş.Benim eşimin 3 yaşında dişleri çürümüş, dökülen olmuş.Anılda aynı babasına benziyo.Kafası , gözü, ağzı burnu babası.Tabi dişleri de seyrek seyrek aynı baba.Korkuyorum o da öyle olacak diye((

Polipimmm hatunum datlum albümüe bak görürsün belkim tanıdık gelirim heeee
çilekim taşım taşlığına taşızda ama sen çıbbık ben balık :) senin yanında balık kalıyoz gülüm

senin her halin tas yavrimm masallah..

hmmm bilmiyordum bunlara sebep verdigini,benimkisi gece alir biebronu bi defa gündüzde istemiyor.

polss ploiss ben sevmem cayir cimen,huylanirim topraktan kizim..gezdirceksen kule yoksa gelmem hIh.

haci haciyi bilmem nerede bulurmus lafina tam katiliyorum..senin niye cok seviyim diyim iste bu yüzden.

tam benlik,off makyaj yap,tak takisir giyin kusan gezzz ..aksama süslenim bari canim cekti:)

Gençler, yeğenler ben de severim makyaj, takı falan.Özellikle yazın boncuk işini takmayı severim.Şıkır şıkır giyinecen kardeşim.Parıltılı kıyafetleri de severim.Ahh ahhh:))

Gençler, yeğenler ben de severim makyaj, takı falan.Özellikle yazın boncuk işini takmayı severim.Şıkır şıkır giyinecen kardeşim.Parıltılı kıyafetleri de severim.Ahh ahhh:))

ee senin icin gectiya giyemiyorsundur vah vah,son halini görmesem üzülcektim ama artik kandiramazsin nokta.delikafadulden

Ohhhh gez hatunum yak ortalığı yinem bikaç fotoda çekte bizde sebeplenek yerimede gez keza ben ölü vaziyetteyim sapık pijamalarımı giyip gülyabani gibim gezicem evin köşelerinde :)

Yaso kızzz sana da makyaj çok yakışıyo bak cıvıl cıvıl renkler hele ruj süperrr ben hiç ruj süremem pek sevmem yakıştıramıyorumda alışkanlıktan sanırsam sürünce bir acayip geliyor ama sağa çok yakışıyor anam kadın dediğin şöle biraz şıkırdak olucak kadınım dicek demi bizim orda bi kız var ttelekomda çalışıyor anam erkek gibi karı saçlar kısa ortadan ayırmış gözlük bir gram makyaj yok erkek pnatolonu gömlek kadın demeye bin şahit hiç sevmem o tipleri taam güzelsin makyajsız anladıkta be kuşum az biraz renklendir yüzünü yawss demi

ben de severım sıkır sıkır gıyınıp suslenmeyı
ama usenırım
cok tembelım ben bu sıralar yaww

ayrıca seda hanım ben bır makyaj ozurlusuyum
hıc beceremem guzel makyaj yapmayı falan
hıc renklendırmıyorum kendımı ben amaaa

İşte o hatunun geleceği parlak.Türk filmlerinde oluyo ya şişe dibi takıyo, saçlar kendinden geçmiş, erkek gibi giyiniyo.Sonra yakışıklı ve zengin patronu aşağılayınca süslenip fotomodel oluy kız geleceğin ikoncanı olabilir:roflol:

sedayla ikinizi akmerkez paklar süslenin püslenin gezin orda ben gecekondu programındaki herif gibi pijamalarımla çayırlarda yatcam derin sen gel birlikte gezelim iki pasaklı sırnaşık şeybiliyormuydunuz gece anne memEsinde kalmak bile diş çürüğü sebebiymiş çok şaşırdım benim arkadaşım geceleri su verdi bi kaç kere biberonla sonra bardakta su verdi o biberondan değilde gece süt dişlere zararlı diye BIRAKTIRMAK İSTİYODU sonrada hep su içti bardaktan

Pasinim yavrumm bana kalsa bi allık yine de insanı canlandırır ona da üşenmeyin hatunum makyaj yapın dediysekte boya küpüne düşün demedik pasinim hatunum bir allık bilem canlandırır ölü benizleri kuzmmm

Gece deniz sütü ictimi dis temizleyici bi tableti var onu veriyorum ben,birazda su icip yatiyor..

bizim kari koca dislerimiz cok saglikli insl.bize ceker bu konuda.

polis valla sevmem ben topragi cimeni,kasinir dururum artik.hem sen nasil konyalisin leyn,

benim bildigim konyalilar pek süslüdür,severler takip takistirmayi filan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…