- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #89.001
Pasinim yavrumm bana kalsa bi allık yine de insanı canlandırır ona da üşenmeyin hatunum makyaj yapın dediysekte boya küpüne düşün demedik pasinim hatunum bir allık bilem canlandırır ölü benizleri kuzmmm
Ben göz makyajını severim.Bazen ruj sürmem, oğlumu babaannesine götürürken öpebilmek için ama göz makyajı yaparım.Allık kullanmam zaten yüzüm pembe:) Göz kalemi ve far mutlaka kullanırım...
CIKK sürmem ayrıca o telekomdaki kız benimmafoldumbeno küççük gördüğünüz horladığınız :gitme:yaso gı bende gitcem o türk filmlerindeki kuaförlere nerde bulunurki gidişim ağlak oldu ama dönüşüm muhteşem olcekkÇok üzgünüm çoook
İstanbuldasın, bulma olasılığın yüksek.Genelde filmler İstanbulda çekiliyo.Bulursan haber ver.Birkaç seans diksiyon dersiyle herşey hallolur:))
Pasinim yavrumm bana kalsa bi allık yine de insanı canlandırır ona da üşenmeyin hatunum makyaj yapın dediysekte boya küpüne düşün demedik pasinim hatunum bir allık bilem canlandırır ölü benizleri kuzmmm
polis seni götürürüz hulusiyee,yapar senden bi 2010 model :)
Yok yok ben gencim sizden.Bundan sonra kendime yaşlı damgası vurmucam.Zehir gibi kafam varmış.Sizi unutkanlar sizi:)))
Hiştttttttttttttttttttttttt unutkanlık değil yasom görmedim ben valla :)
Beyazım meleğim bence hepsi buraya eklensin bi oraya bi buraya bölünmeyelim derim ben fikrimce sadece belirtiriz bu şundan geldi bunlarda doğum gününde gelen hediyelerimiz die
Bağa bakin uleynnn beni hafif almayınnnn hem ben çıbbık değilim bildiğiniz balık etindenim çıbıkk çilekoya denir :) hoş çıbbık olmayıı pek bi arzulayan ama beceremeyenlerdenim o ayrı pijamalı sapık
Yaw bi tek siz biliyosunuz kıymetimi.Ha bir de dünyalardan daha güzel yavrum biliyo:)
Kızlar şimdi bişi soracam, biberonu bıraktırmamız lazım.Beceren varsa parmak kaldırsın.Parmak deyince dün çikolata verecektim baba ve oğula.Çikolata isteyen parmak kaldırsın dedim.Anılın muntazam bir parmak kaldırışı var yersiniz.Ay böyle ilkokul çocuğu gibi:)))
bana sorma datlım bende biberona alıştıramayanlardanım ne emzik ne biberon aldı sıpa bizim delide kapı çalma öğrenmiş 2 gündür boş helaya girerken bile kapı tıklatıyo biz çalıncada giiiir diyo yalak bunlar ya pipilerini pilava koyacan bunların:dance:
ben biliyom seni ya buranın sarı ciks hatunlarından biride sensin o saçları hayatta unutmam nasıl uğraşıyonuz gı öle hiç çözemedim siz normalseniz Allahım ben niye böle pasaklıyım yarabbim evin işi sıpaydı derken hiç vakit ayırmam ben öle süse püse ama süslü karıları çok severim:çok üzgünüm:
polipe al benden de o kadar:)) meraklı değiliz galiba ama yok kızz eskiden böyle değildim ben yaww:))
doğumla bereber başladı bende bu müşkülpesentlik:)
Polipim hatunumm bilionmu kııı sankim seda kim diee soruosun gibime gelio her seferinde eyü o zaman :)
Seni göremediğim üçün bişey diyemeyeceğümm gonyalımmm ama ben süsü severim bayılırım öle makyaj yapayım saçımla başımla uğraşayım giyinmeden süslenmeden çıkmam kendmi daha ii hissediorum o zaman dikkat etmediğim zaman kendimi kötü hissediorum utsuz oluorum kuzum valla kendinize bakın anam insanın kendine çirkin yada güzellik önemli değil özgüveni geliyor :)
Bende birara böle bi boşluğa düştüm allahtanki çabuk topladım daha doğrusu işe girince kendime geldim birde iştekiler hergün aa ne güzel olmuşsun şunu nerden aldın bunu nerden aldın makyajın ne güzel dedikçe mutlu oluyorum deneyin mutlu olun anacımmmm
haci haciyi bilmem nerede bulurmus lafina tam katiliyorum..senin niye cok seviyim diyim iste bu yüzden.
tam benlik,off makyaj yap,tak takisir giyin kusan gezzz ..aksama süslenim bari canim cekti:)
Gençler, yeğenler ben de severim makyaj, takı falan.Özellikle yazın boncuk işini takmayı severim.Şıkır şıkır giyinecen kardeşim.Parıltılı kıyafetleri de severim.Ahh ahhh:))
huluside yapar yapmayada 2010 model bi araba parası alır benden ben öle lüzumsuz şeylere para harcamamlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?