2008 Kasım Anneleri

Ben göz makyajını severim.Bazen ruj sürmem, oğlumu babaannesine götürürken öpebilmek için ama göz makyajı yaparım.Allık kullanmam zaten yüzüm pembe:) Göz kalemi ve far mutlaka kullanırım...

CIKK sürmem ayrıca o telekomdaki kız benimmafoldumbeno küççük gördüğünüz horladığınız :gitme:yaso gı bende gitcem o türk filmlerindeki kuaförlere nerde bulunurki gidişim ağlak oldu ama dönüşüm muhteşem olcekkÇok üzgünüm çoook

Ben göz makyajını severim.Bazen ruj sürmem, oğlumu babaannesine götürürken öpebilmek için ama göz makyajı yaparım.Allık kullanmam zaten yüzüm pembe:) Göz kalemi ve far mutlaka kullanırım...

Ben hepsini kullanirim vallaaaaahi,allik mallik,göz kalemi,rimelsiz cikmam :)

-tatlicadiarzu- ama senin suratina cok yakismis makyaj,ben cok yaptigimda cennet mahhallesindekinler gibi oluyorum,ayirt edemiyorlar:)

Yasom valla güldürdün beni ben de hatunu her gördüğümde elinden tutup gel sana ders vereyim diyesim geliyor türk filmleride cabası puahhahahhh
Polipim hatunum böle diyenden korkucaksın yaso hatunu gördük kiloluyum dedi dedi kadın afet çıktı derinide bilmesek kandıracak bizi haftasonu o gözündeki kalem rimel dikkatimi çekmedi değelll kandıramazsınız bizi yemeyizzzzzzzzzzzzzz

İstanbuldasın, bulma olasılığın yüksek.Genelde filmler İstanbulda çekiliyo.Bulursan haber ver.Birkaç seans diksiyon dersiyle herşey hallolur:))

Son düzenleme:
bende severim makyajı
yaptımmıda güzel yaparım ama hergünde yapmam
hergün yapıp makyajımı çıkarınca kendimi tanıyamıyorum hortlak gibi oluyo
bende nadasa çekiyorum suratımı haftada 2 gün felan:)

Polippppppppppp kanmıyommm nan resmini koy o zamannnn kaçak karuuuu :)
Bende bayılıyorummmm hepsineee bnm sadece eğer o göz makyajına ruj sirersem öle oluyo çilekim o yüzden pek ruj sevmem gözler ortaya çıksın yeter :)
İşte bak yasom bnm suratım pembe değel o konuda beyaz tenliyim rus karıları gibim bu yüzdendir ki birde bronz teni sevdiğimden bronz terrecota kullanıyorum herkeste bayılıyor rengine hatta hemen alıveriorlarr gııı biraraya gelekte sağa da aşılayayım beyaz göz altı farımı ve terrecotamı komiktir kim benle takılmaya başlasa ilk onları sipariş ediyoo puahahahhh

İstanbuldasın, bulma olasılığın yüksek.Genelde filmler İstanbulda çekiliyo.Bulursan haber ver.Birkaç seans diksiyon dersiyle herşey hallolur:))

hadi ben gideyim bulayım şu kuaförleri diksiyon direksiyon bütün derslere giriyim ha bu arada çirkinim demedim ay kendini beğenmeyen çatlar ölür derler ya al bendende o kadar
gı ben bu pasaklı halimle şöle bi yürüyüm trafik karışır hala bide süslensem düşünün yani konyada bekarlar neysede mutlu aile kalmaz Alim Allahakannehirhaydi öptüm hepinizi by by

ben zatenn oyle ısılıtılı makyaj yapamam da duramam da
yuzume bır sey takmıslar da her an dusecekmıs gıbı gelır
egretı durur bende
goz kalemını sevıyorum
bır de keyfım yerınde oldugunda nıvea cıleklı nemlemdırıcı rujunu suruyorum
o kadar tum ısıltım rengım susum pusum o kadar

sedos ama hafif seftali tonlari rujda senin o makkejien süper olur bebem,bu arada o gözelre bayilirim bilmem kac defa dedim dimi.

Yok yok ben gencim sizden.Bundan sonra kendime yaşlı damgası vurmucam.Zehir gibi kafam varmış.Sizi unutkanlar sizi:)))

tabi bebeğim biyolojik yaşa ne bakıyon sen kafa sende valla

tamadır sedoşum bana hepi uyar

bende çıbbık değilim o yolda ilerliyorum yine bugünlerde ama eski formumu yakalarım yakında sanırım

canım suluğa geç o zaman suluklar biberona göre daha mantıklı oradanda bardağa alışır yavaş yavaş
benimki biberonu kendi bıraktı hiç aramadı itiraz etmedi hem bardak hem suluk ikisini de kullanıyor şimdi

ayrıca o anıl paşamın hem parmağını hem kendini ısırırım ben yaa birde parmak kaldırıyor sıpa

hem de ne yalak polipecim valla evirip çevirip sıkıştırıp öpücen

polipe al benden de o kadar:)) meraklı değiliz galiba ama yok kızz eskiden böyle değildim ben yaww:))
doğumla bereber başladı bende bu müşkülpesentlik:)

içinizde olacak anacım ben evdeyim diye süslenmeden iki gün dursam bunalıma girerim
gereken herşeyi arkideşlerim yazmış baknız altta

haci haciyi bilmem nerede bulurmus lafina tam katiliyorum..senin niye cok seviyim diyim iste bu yüzden.

tam benlik,off makyaj yap,tak takisir giyin kusan gezzz ..aksama süslenim bari canim cekti:)

Gençler, yeğenler ben de severim makyaj, takı falan.Özellikle yazın boncuk işini takmayı severim.Şıkır şıkır giyinecen kardeşim.Parıltılı kıyafetleri de severim.Ahh ahhh:))

işte üçünüze de müthiş derecede KATILCAN

Ben fondotön pudra kullanirim,cok severim niyeyese.cildim temiz ama onlarla tam bi makyaj oluyor tamamlaniyor yani. günlül dii lama özel günlerde illaki kullanirim.

sedosum benimde takintilarim varrr ,baslklarini kulanamiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…