2008 Kasım Anneleri

canım ben 31 haftalığım 25 kasımda da aşağı yukarı 39. haftam olucak çünkü 40. hafta tam olarak 30 kasıma denk geliyor.:CüvCüv:

eyyyy annısler bız geldık
ıkı gundur gıremedık nete cunku cuma gunu temızlık ıcın kadın aldık
annem basında duramadıgı ıcın mecburen karnı burnunda bır kayınvalıde edasıyle kadının basında durdum az bucuk bende mutfakta ıs yaptım fecı yorulduk
aksam yemek vardı erkenden yattık ama gece her ıkı bacagıma da bırkac sanıye arayla 3-4 kez kramp gırdı
kocıs sureklı masaj yaptı ama sabah dıyor kı kendını o kadar kastın kı korktum sımdı sancın tutacak dogum yapacaksın dıye dıyor
sahur masasını kocıs hazırladı babamla benı oturttular ama agrım hala var

bugun de oglusumla oglen randevumuz vardı
pasamı gorduk doktorum benı cok yorgun gordugunu soyledı
evet cunku ben cok yorgunum annem hala toparlanamadı bayram ustu ramazan sahur yemeklerı ve ıs derken cok yoruluyoruz
asırı kosturmaktan 15 gun ıcınde sadece yarım kılo almısım zaten
doktorum cok dıkkat etmemız gerektıgını ve dınlenmem gerektıgını soyledı

evıme ugrayabıldım bugun malum 10 gundur annemdeyız ve evım ne durumda haberım bıle yoktu
kadını ayarladım bayramdan sonra kendı evımde temızlenecek o zaman besıgımız de gelmıs olur sanırım hersey tamam olacak ınsa allah

gecmısı okuyamıyorum zaten net yavas hem de gozum yemedı valla cok sayfa var

umarım kımselerde sıkıntı yoktur bebısler ıyılerdır

Hosgeldin Kalimerocum herkes gayet ii
Sende kendini fazla yormamaya calıs canım...
Bebeğinin beşiğide hayırlı olsun canım en kısa zamanda
resimlerini beklioruz beşiğin :)

ben geldım ama kımsecıkler yok
herkesın ıyı olmasına cok sevındım
bızde ayaklarımızı uzatmıs hem dınlenıp hem nette gezınıyoruz
kocıs meyve hazırlıyor oglusumla bız yıyoruz kılo almamız lazımmıs

bayramdan sonra hem annemın evındekı hemde kendı evımızdekı odamız tam olarak hazır olacak ınsa allah
resımlerımızı eklerız tabıı bayram telasını atlattık mı hemen kurucaz besıklerımızı

Afiyet olsun canım..
Benimde herseyim tam bi tek yerlesicek esyalar felan
Bende bayramdan sonra annemi bekliyorum temizlikte olcak
Çok iş war cok kolay gelsin hepimize :)

Merhabalar,
Kızlar selam biz geldik.

Bugün kontrolümüz vardı.Bebeişimi görmek çok güzeldi.Doktor baktı tüm gelişmeleri 34 küsür hafta çıktı maşallah.
Kilosuda 2600 olmuş.(Buna da maşallah)

Sezaryan istediğimi söyledim.2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var.Ya o zaman konuşuruz sezaryan gününü ya da tekrar bir randevu ayarlarız o zaman görüşürüz dedi.

Kasım 2 idi en son doğum tarihimiz.Bugün 3 kasım çıktı.
Adet tarihine göre de 19 kasım olduğundan biz kasımın ilk haftasına kadar bekleyelim dedi doktorum.
1 kasım olur,3 kasım olur 7 kasım olur.ama kasımın ilk haftası olur dedi.

Bebiş yine yüzünü göstermedi.Bi ara zorla yan proıfil resmini aldık nihayet.Ayy yanakları gamzeli gamzeli gib :) Benim ve eşimin gamzesi de yok ama.Benim var ama çenemde :) Belkide ultrasonda öyle çıkmıştır :))
Elini gözüne sokmuştu ya ne yaramaz bi kız bu Ceren böyle :)) Sonra doktor oynattı ultrasonu da elini ağzına götürdü de resim aldık.

İşte böyle bir randevu daha geçti.2 hafta sonrayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Sizlerde ne var ne yok.Biraz göz atalım geçmişe..

Merhabalar,
Kızlar selam biz geldik.

Bugün kontrolümüz vardı.Bebeişimi görmek çok güzeldi.Doktor baktı tüm gelişmeleri 34 küsür hafta çıktı maşallah.
Kilosuda 2600 olmuş.(Buna da maşallah)

Sezaryan istediğimi söyledim.2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var.Ya o zaman konuşuruz sezaryan gününü ya da tekrar bir randevu ayarlarız o zaman görüşürüz dedi.

Kasım 2 idi en son doğum tarihimiz.Bugün 3 kasım çıktı.
Adet tarihine göre de 19 kasım olduğundan biz kasımın ilk haftasına kadar bekleyelim dedi doktorum.
1 kasım olur,3 kasım olur 7 kasım olur.ama kasımın ilk haftası olur dedi.

Bebiş yine yüzünü göstermedi.Bi ara zorla yan proıfil resmini aldık nihayet.Ayy yanakları gamzeli gamzeli gib :) Benim ve eşimin gamzesi de yok ama.Benim var ama çenemde :) Belkide ultrasonda öyle çıkmıştır :))
Elini gözüne sokmuştu ya ne yaramaz bi kız bu Ceren böyle :)) Sonra doktor oynattı ultrasonu da elini ağzına götürdü de resim aldık.

İşte böyle bir randevu daha geçti.2 hafta sonrayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Kilom 81 olmuş ayrıca..

Sizlerde ne var ne yok.Biraz göz atalım geçmişe diyordum ki net yine çok yavaş yaaaa sorun var sitede.Bakamama sanırım geçmişe...

yagmurcum sorma ben bır kısmını yerlestırdım ama sankı her an yıne de bır eksık cıkıyormus gıbı gelıyor
bız herseyı ayarladık ınsa allah bayramdan sonra odalarımızda yerlesınce temızlıgımızı yaptırıp kucuk pasamızı bekleyecegız

darkcım sende hosgeldın canım
cok sevındım kızının saglıgının ıyı olmasına
bızımde bugun randevumuz vardı ama sanırım benım mınyon tıplı ve zayıf olmamdan kaynaklanıyor bebegım 22232 gr ama doktorum haftasıyla uyumlu oldugunu soyledı

bız normal dogum ıstıyoruz ve doktorum bugun bızı epızyotomı konusunda bılgılendırdı
herseyı detaylı bırsekılde anlatıyor sagolsun
bızım pasamızı ıkı gundur hıckırık tutuyordu ve esıme soyluyordum bana ınanmıyormus gıbı guluyordu sankı ama bugun ultrosona gırmeden once dedım bak yıne hıckırık tuttu doktoruma da soyleyınce evet anlıyorsun gercekten hıckırık yanı solunum cabası su ankı durumu dedı

bız 26 ekım ıtıbarıyle 2 kasıma kadar normal sekılde doguma hazırladık kendımızı psıkolojık olarak ınsa allah bır sorun olmaz

Sevindim canım oğlunun iyi olmasına.
Oadınzda hayırlı olsun.Ay herkes aldı odaları yakında resimler birer birer gelir ne güzel.Bakmak bile çok keyif veriyor.
Ben artık bizim beşiğimize gidip gelip bakıyorum ya gözüm baya alıştı:

evet sen ılk besık hazırlayandın yanılmıyorsam

bız besıklerı kurar kurmaz hemen resımlerını cekıcez
bayram kalabalıgında kurulmus olsun ıstemedım
malum kalabalık bır aıle gelıp gıden cok oluyor bayramlarda
herkesler dagılınca temız temız hazır olucak herseyımız

Darkcım kontrolünün güzel gecmesine sevindim canım
Maşallah bebişine şişkolasıolar yavas yavas :)
Bu arada Sen neden sezeryan istiosun canım ya ? Merak ettim bak :)

dark bugünde mi çıkıcan valla komşu nerden aldık başımıza diyip kovacak seni ayokD

Hep aynı komşu deil :)
Geçen yemeğe gittik.Dün de başka bi komşunun bebeğini görmeye çıktık.Herkes bayramda dağılmadan hediyemizi verdik.
Bugün gitti tüm komşular zaten.Bi ev sahibi bi ben kaldım apartmanda (

Evet seni artık pek göremiyoruz.İnşallah bayramdan sonra daha çok görüşürüz..
Seninde bayramın kutlu olsun canım.Kızını ve bebeğini çpüyorum ben de..

teşekkürler canım.Çok sürmedi Allahtan baş ağrım.
Gece uyanınca böyle oluyor.Sabaha kalmak zor oluyor ve başım ağrıyor..

Ohh gezin walla :dilcikar:

Merhaba kızlar, kontrollerden gelenlerin gözü aydın. Ne o ya birer ikişer doğum tarihi alıyorsunuz siz. Ben hala doğuma aylar varmış gibi hissediyorum. Kendimi hazırlayamadım psikolojik olarak. Ben sanırım bir sorun çıkmazsa ve dayanabilirsem normal doğum yapacağım. Korkuyorum ama ne yapalım.

Kalimero sen annenin evinedemi alıcan
besik benmi yanlıs okudum demin :)

evet canım annemın evıne aldıgımız besık geldı bıle ama kurmadık
kendı evıme de yatak odası mobılyama gore yaptırıyorum bayramdan sonra teslım edecekler

bız anneme cıkıcaz ınsa allah hastaneden ve mevlutumuze kadar kalıcaz
zaten annemın evındekı odamı hıc kaldırmadık aynen duruyor bekarlık gunlerımdekı gıbı
ben ıse baslayınca da annemle kalacagı ıcın kendı yatagımın yanına bır besık aldık kı gunduzlerı rahat etsın bebısım dıye

Evet Kalimero sanırım beşiğini ilk alanlardan biri benim kasım annelerinden.Hatta ilk benimdir belki de :)
Tatile gitmeden haziranda almıştım yanılmıyorsam.Malum hamişlikde hafıza zayıflıyo :)

Yağmurcum,ben tedavi görüyordum bebek için.Tedavi ile olmadı kendiliğinden oldu.Ama yinede tedaviyle olmuş gibi ben sezaryan tercih ediyorum.

Birde psikolojik kaygılarım korkularım var.kendi canımın acıyacağından korkmuyorum açıkcası.bebeğime bişey olur diye bi korkum var benimde....

Arkadaşımın bebeğini vakumla çekmişlerdi kafası yamulmuştu.Gerçi sonra düzeldi ama benim için kötü bir anı oldu.
Birde bi Öğrencim yine bu şekilde olmuş ve biraz hasar görmüş beyni.Bu da beni baya etkiledi.Annesiyle birlikte alıyordum sınıfa tek zaptedemiyordum.Anne gelmek istemiyordu ve kabul etmiyordu çocuğunun durumunu.Bende ısrarla çağırıyordum.
O olayda beni çok yıprattı o zaman.Bir yandan o anneyi düşünüyordum.Bir yandan Allah kimseye vermesin diyordum.Sanki o anneye katı davranıyormuşum gibi hissediyordum.Ama ben doğru olanı yapıyordum.Çocukda saldırganlık da vardı.mecbur diğer öğrencilerimi düşünmek zorundaydım.Bi gün birini gözüne kalemi saplamasına az kalmıştı sınıfta yakaladığımda.O oyun oynadığını sanıyordu çocuk aklıyla işte..
Her dakika yanında olamazdım ben.Annede biraz umursamazdı bize karşı.Bu sene Özel Eğitim Okuluna gitti o öğrencim.

Ama beni kötü etkiledi işte...

ayy içinizi de kararttım kızlar özür dilerim.
Öğretmen olmak da çok zor işte.

darkcım evet senın ıcın kotu ornekler olarak kalmıs hafızanda ama ben belkı kendımı psıkolojık olarak hazırladıgımdan mıdır yoksa annemı amelıyatından sonrakı durumu ve bakımının zorlugunu gordukten sonra mı bılmem ama sezeryan dogum benı daha cok urkutuyor nedense
ınsa allah sorunsuz hayırlısıyla herkes dogum yapar

Canım yok saçmalama içimizi karartmadın. İnsan böyle bir tane bile hikaye duyunca işi şansa bırakmak istemiyor haklısın. Ama işte sen elinden geleni yapacaksın yine de oluyorsa ona kaderim diyeceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…