- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #8.901
canım ben 31 haftalığım 25 kasımda da aşağı yukarı 39. haftam olucak çünkü 40. hafta tam olarak 30 kasıma denk geliyor.:CüvCüv:Herkese günaydın arkadaşalar..
ATA TANEM,güle güle kullansın Batu'nuz odasını.Elinize sağlık.Yoruluyor insan ama değiyor değilmi.
25 kasım demişsin ya sezeryan için,25 kasım senin kaçıncı hafta ve gününe denk geliyor.Bana da doktor 3 kasım olabilir dedi.39+1 oluyor.ama son kontrolde de doğum 6 kasım göründü.Kafam karıştı.Neyse 15 ekim de randevum var bakalım ...Knedisi tatile gidecekte biraz geçe kalıyor.Çok mu geç diye de düşünmeye başladım.Ya erken gelmek isterse diye.
Neyse tarihiniz hayırlı olsun canım..
dark bugünde mi çıkıcan valla komşu nerden aldık başımıza diyip kovacak seni ayokD
Evet seni artık pek göremiyoruz.İnşallah bayramdan sonra daha çok görüşürüz..sevgili kasım anneleri mübarek kadir geceniz kutlu olsun allah tüm dualarınızı kabul etsin ben çok sık giremiyorum ama yazılarınızı okumuya (fırsat buldukça) gayret gösteriyorum ramazan başından beri kayınvalidemler bizde olduğundan pek yazmaya fırsat bulamadım ama yarın onları bırakmaya gidiyoruz bayramdan sonra inşallah sık sık beraber oluruz herkese selam ve sevgiler şimdiden bayramınız kutlu olsun bebişlerinize ve kendinize iyi bakın
teşekkürler canım.Çok sürmedi Allahtan baş ağrım.canım bugün çok şükür iyiyim demekki arasıra kasılıp kalcaz artık korkmayayım bari.niye başın agrıdı hiç çekilmez bide agrı kesici falan kullanamıyoruz.benimde hamile kalmadan önce okadar sık agrırdı ki başım ama Allahtan 8 aydır hiç agrımıyor.benim agrımı da majezikten başkası kesmiyor o da çok agır.hamileyken kullanılmıyor da.dikkat et kendine parol falan kullanılıyormuş hamilelkte.
Ohh gezin walla :dilcikar:
Kalimero sen annenin evinedemi alıcan
besik benmi yanlıs okudum demin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?