2008 Kasım Anneleri

Yaww işte herkesin görüşü yaşam tarzı farklı kimine maske geliyor makyaj kimine mutluluk hoş makyajsızda seviyorum kendimi ki birçok kişi de makyajsız daha çok beğeniyor ama herkesten önce bnm ne hissetiğim önemli herkes içinde böyledir bu büyük ihtimalle dolayısıyla ben seviyorum kardeşim ve bakımlı olmak beni mutlu ediyor kısa ve öz...
Çilekom istediğin kaddar söle canikomm :) serbestsin

biri süs,püs,makyaj,ışıltı falan dedi sanırım kulaklarım çınladı :roflol:

valla bende giyinmeyi süslenmeyi, takıp takıştırmayı ve makyajı çok severim
arada fondötende kullanırım, allıkta göz farı ruj vazgeçilmezlerim ışıltılı göz farlarım vardır mesela parıl parıl parlarım, ateş kırmızı çingene pembesi rujlarım vardır olmazsa olmaz

dışarı çıacaksam sadece bir çarşıya gidip geleceksem bile en azından bi kalem çeker, dudağıma bir parlatıcı sürer öyle çıkarım arada makyajsızda çıkarım oda hemen gidip döneceksem yada çok acelem varsa ama o zamanlarda bile kendimi iyi hissetmem

evde makyaj yapmam tabi ama evde de çok dağınık paspal gezmem, seksi şeyler giymeyi severim evin içinde, ama hava şartları müsait değilse eşofman tarzı spor şeylerden hoşlanırım

saçlarımı vakit buldukça bişeyler yapmaya çalışırım vs....

parfümler vazgeçilmezlerim arasındadır bayanssulusmile

çilekom zaten benimkileri kullanmıyorlar anam aynısından alıyorlar beğenipppp far ve terracota alışkanlık yapıyommm bende başkasınınkini kullanmam kullandırtmamda

yeni geldim ama bende çıkayım bari iyi akşamlar şekerler

bu arada hediyeler Hilalimin eline geçmiş aradı teşekkür etti sağolsun, 3 gün görümcesinde kalacaklarmış o yüzden nete giremeyecekmiş

selam hanımlar

süsü makyazı prıltıyı bende çok severim eskiden fönsüz çıkamzdım 2 günde bir kuafördeydim aylık ödüyordum kuaföre ama artık geçti benden 2 bebesi olunca insanın vakti kalmıyo pek ben makyajı özene bözene yapmayı severim özel günler ve kendimi iyi hissettiğim günler hariç makyaj yapmayı unuttum dışarı çıktığımda yapmak isterim aslında ama çocukalrın çantası kıyafetleri mamaları yemekleri süslenmeye vakit kalmıyor eşim hadii diyor bırak şimdi makyajı

iyi akşamlar kızlar
baş sağlığı dilekleriniz için çok teşekkürler
arada yanlış anlayan arkadaşlarımda olmuş sanırım,ölen dede benim dedem değil.karşı komşumun babası 87 yaşında olsuğu için ben de dede derdim o da bana torunum derdi.Gömdük geldik,ilk gece okumasına kalamadım,duru okyanus durmadı daha fazla çok uykusu geldi,az öncede yerde kendi kendine sızdı en sonunda.yarın akşamki okumaya katılırım artık.

selam krikom
bende severim bakımlı olmayı,çok büyük bir şey olmadıkça makyajsız çıkmam dışarıya.çok acelem varsa bile en azından bi allık,bi kalem,bi rimel,yallah dışarı bayanssulusmile

selam sapişim

başın sağolsun tatlım nur içinde yatsın karşı komşun hani kızı hamile bi bayan vardı ardaya yumurta vermişti onun babası mı vefat etti mekanı cennet olsun

iyi akşamlar kızlarrr
kayınvalidemin evini temziledik daha doğrusu bi odasını 16.00da çıktım işten işimiz 19.00 da bitti oturduk lahmacunlarımızı yedik bu arada lahmacunu biz yaptıkk süer oldu kızlar bizim taş fırınımız olduğu için fırında pişirdim muhteşem oldu kızım çok sver lahmacunu gönül rahatlığıyla yedirdim kızım koca bi lahmacunu yedi
sedacım bayılıyom kzız bende sana hee çok güzelsin maşallahh bende seviyorum bronz allığı şu terracota mıdır nedir markasını versene dadlum bide beyaz göz altı farını unutma yavruşummm:))
bende yazın yaparım makyajı bura küçük bi ilçe yazın çok kalabalık oluyor dikkat çekmiyor ama kışın olmuyor yapmıyorum bende ama trabzona ya da giresuna falan giderken hayatta makyajsız çıkmam bayılırım giyime kuşama...
saphişiö canım başınız sağolsun ama dediğin gibi yaşamış ne mutlu ona

Son düzenleme:
selam iyi geceler,
bizimkiler babalarıyla çizgifilme dalmışken bakayım dedim ama uykuları gelmiş ..
size yorum yapmadan çıkmak istemedim..
makyajdan konuşuluyordu ben çıkarken kuzular uyanmıştı hemen çıktım gündüz..

lorem beni anlatmışın bende öyle nerey çıkarsam çıkayım misafir gelecekse göz kalemi artı aynı marka çilekli parlatıcı kullanıyorum bende ama bitmek üzere yine alacağım bu ara çok kullandım..
sadece bir kaç tane giydiğim kıyafete uygun mavi yweşil kahve göz kalemlerim var arada üzerine de ondan çekerim havam yerindeyse.. rujuda bu yaz bir arkadaşım avoncu ondan aldım bir tane bulunsun bende pek kullanamıyorum..

laviş yorulmuşun kız ama üzerine lahmacun iyi gitmiştir afiyet olsun...
hele birde kendin yaptıysan ellerinle pişirdiysen yemede yanında yat yani gece gece ağzım sulandı he..kızçenede koca bir afferin yarasın kuzuma...
neyse ben çıkıyorum zaten kimsecikler yok ...

Günaydın kızlar.Süper yağmur yağıyo, hava karanlık.Hafiften burun tıkanıklığı başladı bende.Umarım ilerlemez.Yoğunum bugün yine.Ara ara gelirim.Byyy..

gunaydınn
herkes ıyıdır ınsa allah

kuzum cok huysuz
ya dıs gelıyor ya da korkunc 2 sendromu oglumun ıcıne bır sey kacırdı
herseye aglayıp kendını yerlere attı
kendıne hıc dokundurmadı bıle
sureklı mızmız huysuz sınamekı bır haldeydı
artık yorulup yattım babası uyutmaya calıstı
kacta yanıma geldı hatırlamıyorum bıle

Herkesee günaydınnnn uykususz birgünden yine merhaba
Pasinim dün arda tabaklarla kudurdu bayıldı elinden düşürmedi tekrar teşekkür ederiz cnm bnm aynı durum bizde de var dün gece 2 ye kadar ayaktaydı deli etti bizi kalk oynayalım kutuyu dök bütün oyuncaklarını 1 de döktürdü gözümüzden uyku akıyor çıldrıdk resmen kendini yerden yere atıyor kafasını duvara vuruyor eşşek çok sinirli ya biran önce atlatalım bizde yıpranıyoruz valla bide eşşek erman kuzu taklidi yapıyor altımıza ettik ya yiğenim arda erman kuzu ol diyor kasılıyor dişlerini gösteriyor allam ya tam şebekler :)
Lavişim valla bende seni çok beğeniyorum cnm arkidşim sülün gibi hatunsun maşallah ee gelinimde öle annesin benziyor işimi biliyorum azcukun :) bebekliğinden bu kız kesin güzel olucak dedim :)
Bizde lahmacunu kendimiz yaparız bir yiyen bir daha ister bayılır acılı ne bulursak atarız içine acayip lezzetli arda da bayılır ee birde sizni fırın var haftada bir yap ne güzel buarada golden rose 104 numarayı kullanıyorum şekercim beyaz farda golden rose sedefli olan süper duruyo

günaydın kızlar
berbat gece geçirenlerden biride bendim
memo yoktu bu gece babaannesişnin peşine takılıp gitti akşam ama fırsat bu fırsattır deyip uyuyamadık eşimde döndü durdu bende
bu arada çok ta garip rüyalar gördüm gene allah allah hayırlara gitsin
geçen gün dr da bu korkunç 2yi konuşuyordukda kriz geçirdiği anda dikkatini başka yöne çekmeye çalışın dedi baktın olmuyo o yokmuş gibi davran dedi
çocuk için yapacağınız en kötü şey sinir krizi geçirirken istediğini yapmaktır dedi
valla ben zaten görmezden geliyorum nerdeysek orda bırakıp çıkıyorum onu zaten bi süre sonra kendisi yanıma gelip sırnaşıyo hemen
oyyy kuzum burnumda tüttü uyuyolar hala
ama babamıza dinletemiyrum bunu hemen ilgi manyağına çeviriyo çocuğu kucağına almaya çalışıyo çocuk 8 oluyo kucağında çıldırıyo daha beter ama yok sakinleştirmeye çalışıyo illlaa!!
bide bizim 2 ay önce sokakta düşmüştü ön 2 dişleri varya onlardan birinin ucu kırılmıştı oraya baktı 2 aydır hava alsaydı çürürdü demekki hava almıyo ama fırçalamaya başlayın önce suyla 2.5dan sonra da bebek macunlarıyla
varmı fırçalayan ben daha fırça almadım flour kullandığımız için
onuda bıraktırdı zaten

Maytabım ben aldım.Düzenli fırçalamıyo, alışkanlık olsun diye aldık.Babaannesinde macun ve fırçası var yine.Öğrenmiş fırçalamayı ama tükürmekte zorlanıyo..Çocuk macunu aldık zaten..Evde de gördüğünde istiyo.Diş macunu da şüy diyo:))) Oooov bak şimdi benimde burnuma tüttü yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…