- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
- 681
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #89.021
sen benim selamimi söyle,kendileri yoluna hali bile serer...de get simdii goca gonyali..:1hug:
lorem beni anlatmışın bende öyle nerey çıkarsam çıkayım misafir gelecekse göz kalemi artı aynı marka çilekli parlatıcı kullanıyorum bende ama bitmek üzere yine alacağım bu ara çok kullandım..ben zatenn oyle ısılıtılı makyaj yapamam da duramam da
yuzume bır sey takmıslar da her an dusecekmıs gıbı gelır
egretı durur bende
goz kalemını sevıyorum
bır de keyfım yerınde oldugunda nıvea cıleklı nemlemdırıcı rujunu suruyorum
o kadar tum ısıltım rengım susum pusum o kadar
iyi akşamlar kızlarrr
kayınvalidemin evini temziledik daha doğrusu bi odasını 16.00da çıktım işten işimiz 19.00 da bitti oturduk lahmacunlarımızı yedik bu arada lahmacunu biz yaptıkk süer oldu kızlar bizim taş fırınımız olduğu için fırında pişirdim muhteşem oldu kızım çok sver lahmacunu gönül rahatlığıyla yedirdim kızım koca bi lahmacunu yedi
sedacım bayılıyom kzız bende sana hee çok güzelsin maşallahh bende seviyorum bronz allığı şu terracota mıdır nedir markasını versene dadlum bide beyaz göz altı farını unutma yavruşummm:))
bende yazın yaparım makyajı bura küçük bi ilçe yazın çok kalabalık oluyor dikkat çekmiyor ama kışın olmuyor yapmıyorum bende ama trabzona ya da giresuna falan giderken hayatta makyajsız çıkmam bayılırım giyime kuşama...
saphişiö canım başınız sağolsun ama dediğin gibi yaşamış ne mutlu ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?