2008 Kasım Anneleri

Benimde acı eşiğim çok düşük değildir aslında.
Ama kendimi Normale pek yakın göremedim.
Sonrasındaki acıyı tercih ettim :) Siz doğururken belki acı çekeceksiniz,biz de sonra.
Ya da hepimizinki KOLAY olacak...İnşallah KOLAY OLUR hepimizinki.

Öyle Juliancım.
Sonuçta ben yinede dün dua ettim hepimzi için hayırlı doğumlar olsun dedim.İnşallah dualarım kabul olur.Zaten kaderde normal doğum yapmak varsa o da bi şekilde olur.Ben buna inanıyorum.Eğer benim içinde hayırlısı normalse bebeğim bi şekilde erken gelerek beni ona yönlendirir.
Ne kadar da eminim kendimden DD

Nirvanaya ulaştım dün galiba

Amin insallah canım anlıyorum seni
Aslında bakma bende korkmaya basladım dogumdan felaket bi
sekilde su sıralar pek düsünmemeye calısıorum ama gelio aklıma haliyle :)
Ya benim doktorum biraz kacık :) diom bakın ben doguramam belki normal hayır dio
eger yapabiliceksen cok gencsin bu yasta kesilmene müsade etmem ameliyat ii bisi
diil doktor oldugum halde yatmam o sezeryan masasına felan dedi aslında normal olmamı
istemesi güzel bi yanda sorunsuzsa eger normal yapıcaz canım diyip kandırıo beni bide benim
annemin cok kolay olurmus dogumları onamı güveniorum ne :))

İyi geceler Kalimero.Görüşürüz

Yağmur benim doktora normalegidenlerde hep sezaryan oldu walla.
Bugün bi arkadaşı ziyaret ettim.dün doğum yaptı.Normal istiyordu.bi türlü gelmedi bebek.40 haftayı doldurmuşlar.Doktor da bakmış plesenta yaşlanmış vs. sezaryan olmuş.
Ağrıyo diyodu walla,ondan da korkmadım değil hani :) Ama işte birinden birini yaşayacağız.

iyi geceler arkadaşlar darkcıgım maşallah kızına epey büyümüş.benim randevumda bayram sonrasına ne kadar oldu acaba melegim.kalimerocugum sende çok yorma kendini dikkat et canım.bu arada odanız hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin inşallah.

maşallah darkcığım ne güzel kızın büyümüş benim yaramazda büyüdü sanırım çünkü artık kıpırtıları daha bir çalkantılı geçiyor o küçük topukları elimin arasından kayıp duruyor
bu arada darkcım senin son adet 13 şubat'mıydı doğumun 19 kasım gözüktüğüne göre seninle aynıyız ve dr.um bana 5 kasıma gün verdi sezeryan olacak diye belkide aynı gün doğururuz ne dersin:))

bu arada ben annemlerdeyim biliyorsun eşim memleketinde ve ben kendimi iyi hissediyorum korktuğum gibi olmadı günlerim güzel geçiyor maşallah umarım tatil sonuna kadar da böyle geçer

selam kızlar günaydın.
darkcım ve beklemekcimbende 19 kasım son günüğm bende 5 kasım diye düşündüm doğumu ...:CüvCüv:hayırlısı tabi öncegelmeye karar vermezse yaramazım.bizde bu son haftadır oğlumla köşe kapmaca oynuyoruz.yakaladım seni diyorum dönerken hooop çekiyo artık ayağımı dizimi anlaşılmıyo.minik kelebeğim benim.
benim bugün boğazlşarım biraz kötü bide öksürük başladı ufak ufak.pek gripolmam aslında ama sinüzit var bende o bezdirir beni keşke grip olsam derim.sanırım geçen günkü fırtınadan bana kalanlar bunlar.ne diye çıktıysam evden:mymeka:.ay dünde oğluma mont bakalım dedik eşim gelince hadi dedi iyi dedim ama hava soğuk montlarımı çıkardım önünün kapanmasının mümkünatımı var önü açık giydim ayağımada çizmelerimi giyiyim acık şık olayım dedim o arabaya inip binmek (belki 20 kere inip bindik arabayı parkedip yürüyemedikde çok soğuk ve yağmurluydu.kendime bişeyler bakiim dedim üstüme aldımda pantolon bakıcaktım ama yazlık hamile pantolonları vardı mevsimlik yada kışlık çıkmamış daha oyyyyy napıcaz bayramda bilmem.bu arada ben iyice hantallaştım yerimden kalkarken yürürken hele oraya buraya çarpıp duruyorum elimi kolumu.hayırlısıyla bi doğsalardı:ecrin_bebek:bugün pazar var bakayım şööle ucuz bi gecelik bulsamda alsam artık son rötüşları yapıp bayram erteside valizleri hazırlamak lazım

merhaba arkadaşlar ben sitenizle yeni tanıştım (biraz geç oldu ama ) ben de nasipse kasım sonu annesi olacağım bakalım çok heyecanlıyız.
bundan sonra sizlerle daha sık görüşürüz inş
sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…