2008 Kasım Anneleri

Günaydın canlar.Dün hediyemi APS ile gönderdim.Bugün elinde olabilir arkidişin:) Çok yoğunum bugünlerde maalesef..O yüzden şimdi çıkıyorum yine..

Hilalim günaydın.Geçmiş olsun yavruma.Kakao alerjisi olabilir.Benim var ama aşırı tüketirsem.Alerji testini hemen yapmazlar ama en azından kabarıklıkların ne olduğunu görüp ona göre bişi verirler.Yavruyu götür bence..

gunaydın
uykusuzum oglum hasta
ıshal basladı bır de yavrum burnu akıyor
gozlerı uykusuz gıbı kırmızı
hıcbır sey de yemıyor yaa
uffff kısı sevemıyorum bu yuzden
basımızı kaldıramıyoruz
bır de ayak basparmagının uzerıne sephayı dusurdu dun aksam
cok agladı zor sakınlestırdık
aksam tutturmadı ama gece ve sabah kontrol ettım dokunduruyordu kırık falan olmaz degıl mı

mmf ben de akrepler zehırlıdır ve zehırı olume yol acabılecek kadar etkılıdır dıye bılıyorum canım
yurt dısındayken cok karsılasırdık ve cok korkardım
hos ben hasaratın her turlusunden korkarım sınek dahıl

hılal canım belkı alerjık bır durumdur
gecmıs olsun

yasmınım gunaydın

günaydın lore..
çookkk geçmiş olsun canım.Allahtan acil şifalar diliyorum..
aysunun kolu kırılmıştı ya hiç dokundurtmuyordu..
umarım bişey yoktur..tüh yaaaa...

hilalim geçmiş olsun alerjik bi yapısı var herhalde aysunun yavrum kıyamam kaşımış bide
bi doktoruna götürün sizi yönlendirir ne yapmanız konusunda
döndük hilalim izmir macerası 3 haftayla sınırlıymış:)
3 haftadırda burdayız düzeni oturttuk sayılır
tazminatımızıda bi yatırsalar yapışıcam kocama hemen tükkan açsın diye bana:)
lorecim geçmiş olsun canım
götürsenize bi doktora emiralpi salgın varmış geçen gün drumuz söyledi
kışla birlikte hastalıklarda başladı
bende sevmiyorum kışı keşke yaz 9 ay kış 3 ay olsa :)
yasmincim kolay gelsin msnni açık unutmuşun sanırsamkine:)

yok lorecim zehirli değil ki hala hayattayım:S
zira parmak ucumdan sokarak dumura uğratmıştı beni acıdan değil panikten ortalığı velveleye vermiştim.arıdan daha az acıtıyo çünkü
istanbulun akrepleri zehirli değil doğuda yada akdeniz tarafında rastlanıyormuş zehirli akrebe onlar bide açık renk beyaz gibi

maytabım sevindim vallaha..
hiç memnun değildin..kendi adıma sana çok üzülmüştüm..
hakkınızda hayırlısı buymuş demekki..
ne dükkanı açacan bakıyım..

giyim üzerine canım butik gibi bişey
daha önce işletmesini yapmıştım kaynatam ölünce sonra sattılar
o zaman erkek eli vardı tabii şimdi bayan eli değecek daha güzel olur
eşimde makinalarını koyar iş çıkışı bikaç paça kıvırır fermuar diker yolumuzu buluruz:)
pasino yattımı bakırköy işi

benimki bu akşam belli olacak akşam yazarım buraya bide cep tellerinizi atsanıza bana lore seda
sedanın vardı ama telefonum bozulunca hepsi onda kaldı

hakkınınızda hayırlısı olsun mmf
ınsa allah gonlundekı ısyerını acarsın

bakırkoy ıcın esım ızın verdı gecen aksam konustugumuzda
ama kuzum bu sekılde olursa anneme bırakırım desem bıle hayır demez belkı ama
cocuk hastayken gezme dusunuyorsun der ıcınden
bılemıyorum oglum acılır bıraz duzelırse olabılır yıne ayarlarım
ama bu sekılde devam ederse yalnız bırakamam kuzumu
doktora bı gıdıp gelelım bakalım ne dıyecek

Günaydın hatun kızlar hayırlı cumalarrr....
Hilalcim geçmiş olsun cnm bence kaşık kaşık yediği çikolatadandır içine sinmeyecekse bi doktora göster arkidşim...
Pasinim geçmiş olsun cnm bende pek sevmiorum kışıı ama malesef bunu da yaşamak zorundayız çok çok zengin olsaydım kış aylarını sıcak olan bir ülkede geçirmek adına bir ev alır orda yaşardım kesin istersen parmağını doktora göster bizde düştüğünde farketmedik meğer ardanın sağ bileği kırılmış aradan 3 gün geçmişti ve yerleştirirken ben bakamadım ömer yanındaydı sesleri duyuyordum bayılacaktım neredeyse gözleri yuvalarından fırlamış yavrumun çok acı çekmiş ömer zor tutmuş kendini doktorda normalde bebeklerin kırıklarını çok çabuk yerleştiriyoruz ama bunun üzerinden 3 gün geçmiş çok zorlandık demişti bu yüzden bi göster cnm bence şiş gibiyse ki doktor ardanın bileği şişmiş nasıl farketmediniz dedi ama bize hiç şişik gibi gelmedi doktor anladı..
Yaso hatun kolay gele buaralar pek bi yoğunsun...
Mmmfe Pasiko haber haber beklioruz sizden yarın için şu olayı kesinleştirelim bi ben şincik sana çağrı atıyorum 0533 sonu 95 olan numero bnm ok bana akşam haber ver bende ayça ve derine haber veririm sende pasinle görüşür bilgi verirsin bize datlum...

mmfım canım no bende kayıtlıymıs zaten
aksama dogru gıdıcez doktora randevu saatı henuz net degıl
esım arayacaktı
aksam sana haber verırım canım

seda parmagını gosterıcem doktora
esıme kırılmısmıdır dedım sacmalama bır sey olmaz dedı
ama korktum yıne de

Pasinim ben bu tarz şeylerden çok korkarım hatta o zamanda götürelim dedim bana da yok bişey olmamıştır dediler ikinciye tekrar aynı yere düşünce farkettimki sağ elini pek kullanamıyor kırılan yere dokundurtmuyor hemen götürdüm meğer ilk düştüğünde kırılmış oğluşumun bileği
Dokundurtmuyo yada dokunduruyo demek bir kıstas değil çünkü bir kere de yataktan düşmüş ablamlayken sol omuzunu çatlatmış ona dokunuyorduk ama tabii ben elhamlandığım için birde kırık olayı yaşadığımız için akşam eve gelince direk doktora götürdüm köprücük kemiğinin bir tanesi çatlamıştı bence götür cnm için rahatlasın bu tarz şeyler önemli çünkü

Günaydın kızlar vukuatsız gün yok walla neyse Allah beterinden korusun dün cagancuk un tatlı oğlunun iyi olduğunu okumuştum çok sevindim hilalin tatlısına geçmiş olsun bi doktora gitmenizi şiddetle tavsiye ederim alerji tehklikeli olabiliyor ben bir gün her zaman kullandığım ağrı kesici ile az daha ölüyordum dudaklarım tam 3 kat büyüdü ağzımda yara olmayan yer kalmadı ama sonra şükrettim dudaklarım yerine dilim şişseymiş çok daha kötü şeyler olabilirmiş ayy neyse geçti Allahtan.pasino sizede çok geçmiş olsun bencede dr bi görsün çocuğun parmağını sanmam bişey olduğunu en kötü ihtimal çatlak vardır ama senin için rahatlar.ishal nerden çıktı geçen hasta gibi ilaç veriyom demiştin karıştırmıyosam ?kış geldi hastalık falan diyosunuzda yazın konyada şükür bize uğrramasada çocuklar hep hastaydı ishal boğaz enfeksiyonu bilmem ne yazın daha çabuk ürüyor bu mikroplar falan diyordu haberler aman kış çok farklı sanki of of mafoldumben

herkese hünaydın,
bizdede kerem dün hastalandı..( sabah normaldi ama baktım bir ara azcık ateşi var keyfi herşeyi normal gidiyor hemen ateş düşürücü verdim ateşi düştü amam akşama doğru mızmızlanmaya başlladı ve ateşide tekrar artı babamız soğuk algınlığı ilacı bimişti p... onu getirdi birde ondan verdim akşm 7-8 gibi yine mızrdanmaya başlşadı kucaktan inmiyor ateşi var olmayacak hemen acile gittik yine boğaz enfeksiyonu hemen orada bir ateş düşürücü iğne yaptılar onunla kendine geldi geceyi iyi geçirdi hatta babası bişey yemedi diye brokoli almış onuda yedi yatık gece bir kaça kez mızırdandı.. şimdi uyuor ama keyfi yok babanın kucağından zor aldık o uyurkende işe gitti babamız...inş geçer antibiyotiğe başladıkk..

kaan bey ise çok keyifli babamız markete gitmişkrn eğitici mini bloklardan almış bir yüzünde rakmalar bir yüzünde meyveler arabalar top felan bir yüzünde harfler işde 4 yüzüde dolu bir araya geitrip bayabir eğlendiler akşam...hatta bir ara keremi oyalamak için şu gelen test kitabını getirdim kaanın dikkatini çekti sürekli gol aradı içindec top yani...ben kerem kucağımda dolanıyorum oda anne diye beni peşimde resimleri göster bana diye yatana kadar kitap elinden düşmedi çok hoşuna gitti..

maytabım kız bende korkarım haşerelerden...ağaçlık alanda ve müstakil evdeysen olur akrep..
hilalim geçmiş olsun sen yine bir götür kuzuyu alerji yapmış çikolata benim kaanda öle çok aştımı kızarıklıklar olur...
lorewcim senin kuzunada geçmiş olsun çabuk atlatır inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…