2008 Kasım Anneleri

ufff bu ıshal nereden cıktı bende anlamadım kı
sımdı annemle konustum
uyanınca babası bırakmıs
kahvaltısını yapmamak ıcın uzerıne ortu cekıp sklanıyormus kuzum
ıstahsız yavrum yemek ıstemıyor

nazlı sizede geçmiş olsun ben oğlanları karıştırıyom hangisi hasta küççük oğlanmı koca oğlanmı?iyiyim seda çalışsammı diye düşünürüm sen napan?

Nazlım çok geçmiş olsun başladı yine hastalıklar pofff öle olunca da insanın bütün motivasyonu gidiyor keyifsiz oluyor değil mi işin kötüsü daha tam soğuklar başlamadan başladılar hastalanmaya soğuklarda ne olucak bilmiyorummm ya birde bnm aklım kalıyor sürekli arda da annemler geçen gün çocuğu ev ayakkabısıyla dışarı çıkartmışlar neymiş efendim arabasında gezdirdik o da dinledi dedim çocuk bu dururmu durmamış tabii nimiş birde bazen günlük giydiği eşorfmanlarla yatıyor bende kıyamıyorum değiştirmeye annemlerde sağolsun onlarla dışarı çıkartıyor üşeniyor offf hiç hoşlanmıyorum bu durumlardan yaaa en nefret ettiğim şey yattığı şeylerle dışarı çıkartmasııı ufff sinir oldum yine yaaa

günaydın...

maytap akrepmi varrrr..bende çok korkarım ve beni iki defa soktu kendileri...
eskiden köyde doktormu vardıı..kocakarı ilaçlarıyla yattığımı bilirim ateşlee..
hilalim alerji olabilir kuzu..geçmiş olsun canımm..bi alerji testi yaptır istersen..için rahat eder..
lorem kuzu hastaymış çok geçmiş olsun canımm..kış geldi hastalıklar başladı..
nazlıcımm keremede çok geçmiş olsunnn..
ahretimmm ne zaman bitiyo yoğunluğunn..çok yoruldun bu ayy..
polipe , seda sizede günaydın canlarımm..

nazlıcım geçmiş olsun kereme
kıyamam yaa
ağaçlık yerdeyim nazlıcım bide boğaz olunca rutubetli buralarda apartman müstakil tanımaz dolanır valla
heryerim tellidir benim 2 snedir evde ilk defa rastladım neyseki çok fazla dolaanmadan yakaladım sanırım
bide burda şey derler akrep tek dolaşmazmış eşide olurmuş diye şimdi tedirginim gözlerim zaten radar gibi her an bugün daha bi açıldı valla
kuzucuklarımı sokmasın bende onu sokarım hehehhehhe
poliş günaydın
bende cev..... ye yalan attım toplantıya gidicem diye :))arkadaşlarımla buluşup az tozunu attıralım ortalığın
napiim gönül rızasıyla bakmazsan zorla baktırırlar hehehheh kimse duymasınm:))

bu hafta çok çalıştım az tembellik yapsam mı diyodum. e malum yarın bende temizlik günü ömür biter iş bitmez bendemafoldumbenbizim kreştekilerde ardayı sıkı sıkı giydiriyorlar ben bütün kışı ince penye eşofmanlarla geçiriridim dışarı çıkarkende takardım kıçına kotunu.geçen bana annesi sen bunun içine niye bişey giydirmiyon falan dediler bende durun daha kış gelmedi hem ben ona geçen yıl bile giydirmedim bu sene koca adam oldu dedim öle baktılar üşür annesi dediler annem ve kayın validemle de hiç anlaşamazdık bu konuda ben alışsın istemiyorum öle içinde kilotlu çorap sırtında yelek ama artık tekelimde değil akşam bi gidiyom kat kat çocuk lahana gibikafamçokkarıştıen hasta olduğumda bluz pantolonun içinde paçalar çorabın bu ne len çoban arda diyom yazık bakıyo öle boş boş çocuğa içi polarlı eşofman aldım korktum alcaklar bi kilotlu çorap çocuğa giydirecekler diyekaydirigubbakcemile3

ben giydiriyorum kilotlu çorap hatta geçenlerde bi soğuk olduya o zaman giydirdim üşümesin kuzumun bacakları
zaten üstü hep açık yatarken
fatihede kışın tayt gibi içlikler var onlardan giydiriyorum pantolonun içine
anam buranın soğu da sıcağıda benzemiyo biyere uçmasın kuzucuklarım ağırlık yapsın:))

Bende çok soğuklarda külotlu çorap giydiriyorum mutlaka yatarken çıkartıyorum kısa dize kadar olan çoraplardan giyidiriyorum malum istenbulun havasına karısına güven olmaz gündüz sıcakken gece 0 derece oluyor neredeyse

benim oğlan atreşli accık bende terlemesinden korktuğum için giydirmiyorum yani o dengeyi korumaya çalışıyorum.e bide dötününün üstünde durmuyo atlıyo zıplıyo iyiden hararet yükseliyordelikafadulden

sağolun kızlar,
bende giydirrim kışın külotlu çorap bu sene nasıl olur bilmiyorum kahverengi bizimki uzun çorap gibi duruyor pantolonun altında.. küçük gelirse yine alırım
ve biz bu kış yerler beton nasıl olacak bilmem
akşam eşim döşeteyim odayı diyordu sanırım olacak..
kışın kalorifer çok sıcak yanıyormuş lojmanda ama beton yinede sonuçta

günaydın kızlar
telefonların kablolarını derleyip toplayacaz diye kestiler bu saate kadar hatlarımızı
hilal bencede doktora sormalısın sulu yara gibi diyosun
maytap bizde de akrep çıktı geçenlerde.bizde derken bizim binada.bir bana birde üst kadımdaki kedili kadına girmedi.herkesten 5-10 tane çıkınca bir komşumuzda evini terkedince komple ilaçlattık her yeri ama ben evde durmadım ::)) bende yokki yaa napiim.ilaçtan daha çok korkarımm:)) kedi olan eve gelmezmiş biliyonmmuu?? ama tabi ürkütücü allah muhafaza korkuyor insan.
lorecim doktora soracakmışsın nasılsa inş.bişey çıkmaz.benim oğlumda hafif öksürüyor.doktora sordum ilaç verdi ama gece çok uyandı
yarın buluşma işini sedacan bana haber verecekmişşş bakalım toplaşabilcezzmii:))

kedili kadına kedi var diye gelemediyse size niye gelmediki senin oğlandanmı korktu acepohaoldumsmile

dün metrocitye gittik.biraz enerjisini atsın diye.gezdik oyun parkına götürdük.top havuzu falan eğlendi.sonra da profiterol ısmarladı babası buğra 1 porsiyondan fazla yedi:)) maşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…