2008 Kasım Anneleri

Kuşum ya bi beş kilo versem daha ii olucak göbek kısmım pantolon giyince simit olluyor o beni rahatsız ediyor bu yüzen son 5 farkındaysanız son 3 aydır son beş diyorum moda giremiyordum ama şuan modumdayım vereyimde barem kurtulayımm :)

öyle bölgesel zayıflayacaksan diyetle zaman kaybetme pilates yap anam süper faydasını görürsün 1 ay yap özellikle bel hareketlerini 4-5 cm garanti incelirsin

kuşum ya spor yaptım da hiçbir işe yaramadı hoş gerçi platesi de denemedim hiç 5 kiloyu veirisem gider zaten öle yağ tutumuyorum :) zayıflayınca direk gidiyor kalıntı değil yani anlayacağın sezeryan ayva göbeği mekik çekerek giderde yanlarda ki kilo verince kayboluyor şekercim

sedacım demek cıcı kartlar aldın hee
ne guzel
ben tam kargoya vermeye gıderken yazıverdım elımdekı kagıda
begenmene cok sevındım canım
ben de ısterım kuzumun buradakı yazılarımı okumasını
kıymetının ne olcude oldugunu bır nebze dısarıdan gorurdu sanırım

o seker ve tansıyon dusmesı neyın ne menem bırseydır ben bılırım
hep mıdem bulanır basım doner
hep hamıleymısım de saklıyormusum muamelesı yapılır
ellerım kesılır vucudum bos vıtese atmıs gıbı dokulur
afedersınız cıkarsam rahatlayacakmısım gıbı olurda gık dıyemem
o sıkıntı anında bır de bas agrısı hasıl olur kı sormayın
ay yaslanmısım ben ayol

ben eve cd aldım plates cdsi :)) yapamadım ki buğra cdnin anasını ağlattı en sonunda:))
yaa ben evde vakit bulsam önce namaz kılacam bırak platesim kusur kalsın(

ben sana para vermiyom balık tutmayı öğretiyomlmaz:bi daha kilo alsan bile bu bölgeler çoktann sıkılaşmış olacak gelip oturamayacaklar yanlarına diyet miyet can boğazdan gelir yemezsen öle melül melül bakınırsın hem sen akşam yat salonun ortasına pilates yapcam diye arda napıyor sana kaydirigubbakcemile3

ben eve cd aldım plates cdsi :)) yapamadım ki buğra cdnin anasını ağlattı en sonunda:))
yaa ben evde vakit bulsam önce namaz kılacam bırak platesim kusur kalsın(

al bendende o kadar pilates yaparım tepeme çıkar (bu arada ben emzirmeye başladığımdan beri yapmaktan çok zevk alıyorum ne sırt ne boyun ağrısı kalıyor)namaz kılmaya kalksam ya başım açar ya seccadeye yatar yada o da kılmaya kalkıp fısır fısır okur eğilir eğilirkende bırtt yaptımı gitti benim namaz gülcem diye
delikafadulden

ayyy ama o fısır fısır bırseyler okuyup amınn demelerı cok sevımlı yaaa
benım oglum once kendı yuzune sonra gelıp benım yuzume amın yapıyor
ben de ona amın yapıyorum karsılıklı amınlesıyoruz

secdeye herkesten evvel kosa kosa yatar
kımseye yer bırakmaz
bır de annem oturarak namaz kılıyor
annemın taklıdını yapıyor sıpa

fena sıpalar fenaaa şu taklit mevzusu öldürecek beni şebekler:kedi:

Pasinim valla hepsi çok güzeldi ama en çok o kartın ve yazdıkların beni çok duygulandırdı arkidşim umarım çocuklarımız bizler için ne kadar değerli olduklarını anlarlar okuduklarında onlar için güzel bir anı bence hoş erkeklerin okuyacağını pek düşünmüyorum okusalar bile üstten geçerler ama kızların pc başına oturup merakla okuyacağını düşünüyorum ne de olsa analarının kızları :)
Ayyy hiç düşünemiyorum bilem birara mekik çekiyordum tam nefes nefese kalmışım 29 30 31 die giderken pıt üstüme atlardı gülerek ayyy çok komikti maymun şey platesi hiç düşünemiyorum bilem tam bir canavarlar evde olmazda spora gidersem vakit bulp ozaman olur can boğazdan gelirde boğazdan da çıkar anam bir nefese bakar ben dikkat neyim edeyimde sonra çıkartırım acısını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…