2008 Kasım Anneleri

Ya biz bakırköyde buluşuyoruz derinim balık hafızam konuştuk ya kızzz :)
Açıkcası ben böle buluşmaları pek sevmiyorum sizlerle gönül rahatlığıyla buluşuyorum çünkü ortak yanımız masum bebişlerimiz dolayısıyla burdaki kimsenin art niyetli olacağını düşünmüyorum binbir türlü insanlar birde insan rolü yapanlar var ben karşıyım tanımadığım yada netten tanıştığım kişilerle buluşma teklifine masum olan çok yoktur aralarında bana göre yanlış buradaki ilk buluşmalarımda bilem bin dereden su getirdim kocişime olmaz tanımıyorsun nedir ne değildir die sonra oda görünce içi rahatladı artık kocişle bilem gidiyoruz bi kaç kişiye ayça pınar derin ve myseverle dışarda görüştük kocikolarda tanıştı

Ayy hatta bazen ömer myseverin kocişini arıyor kendi aralarında konuşuyorlar birbirlerini çağırıyorlar buluşmak için aramızda topluca güzel dostluklar kuruldu artık kocişkolarda buluşmalarımıza hayır demiyorlar onlarda geliyor :)

sedacım artık 2 yılı askın bır zamandır hemen hemen hergun konusuyoruz
hakkımızda bıldıgımız cok sey var

herkesın buradakı arkadasları ıle alakalı bellı ve genıs bır profıl olustu kafasında
onun ıcın rahat davranabılıyoruz

Polipe hatun illa muziplik sokcan araya hazine geniş yürü be yavrum :):):)
Daha kimbilir ne cevherler vardır sende :)

hiç sorma ne cevherler vardı bende ama evlenince ne arkadaş kaldı nede piyasa olanlarla ayda yılda görüşüyoruz kurudu yani kaynaklar sizde olmasanız espiri yapmadan gün biter çoğu zaman:sinifsinif:

Aynen öyle pasikomm gayet içim raht bir şekilde ailecekde görüşürüm 3 seneye yaklaştı neredeyse herşeyimizi biliyoruz az çok geçen sene eylül ve piroş bende kalmışlardı hatta bu sıralar doğumgünü olaylarından sonra tekrar edicez katılmak isteyenler ekapılar açık inanılmaz eğlenceli oluyor sabahlara kadar yatmamıştık çok komikti 3 saat uykudan sonra güzel bir kahvaltı vs vs kısaca hem dünyalar tatlısı bıdıklarımızı hemde çok güzel dostluklar kazandık die düşünüyorum

Ne o öle nan peçeli karular gibim kendimide kapadım zihinimide der gibim sana ilaç olduk yane kapasite mevcut farkındayım daha çok laflar var görücez sen konuş biz sebeblenek zaten burasıda olmasa harbiden günde geçmez ii ki keşfetmişim burayı günlük hayatıma inanılmaz renk kattı ayrıca da çok güzel dostluklar hepinizi sefiorummmm nannnnn hooooppp içim fokurdadı birden :)

kapatmadım bi tarafımı hala korumaya çalışıyorum kendimi her akşam ekonomi programı izlenen bi evde ben mp 3 çalarımla mutfak topluyorum her durumda savaşıyorum içimdeki çatlağı kaybetmemek içindelikafadulden.
çilek kim geldi dün bakarmısın sölese bilcem ya neyse koca oğlana selam söle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…