2008 Kasım Anneleri

oh oh muhabbet tatlı lap di,ye dalayım
kızlar acaip soğuk ve fırtına var
yarın buluşmak istediğimizden eminmiyiz
ben bu havada idoya hayatta binemem gibi geliyo
otobüsle nasıl gelicez pasiyle aynı yerde diiliz neyse akşam ola hayrola yada sabah ola bişeyler ola işte:)

Yawww bişey olmazz mmfe hatunum akşam muhakkak haber bekliyorum ona göre son dakka golü atmayın ona göre program yapıcam eğer bu seferde herife yok dersem bir dahaya ümüğümü sıkar valla
Bende yarım saattir asortiye göndereceğim hediyeyle uğraşıyorum kargo olaylarını ayarladım akşam yola çıkıcak Pazar günüde eline geçebilir pazarteside sorucam artıkın hazırlıklı ol asortim dicem ama hatun ortalarda yok zaten öğrnip haber veririm
Neysem seda kaçar çok yorucu bir hafata geçirdim inşallah haftaya dinamik gibim fişşek gibim güzel bir hafta geçiririm geçiririz herkese ii haftasonları fırsat bulursam evden girmeye çalışırım öpüldünüzzz fıstıklar fındıklarr byeeee

slm guzeller
eve gelır gelmez haber verıyorum
kuzumu doktora goturduk
soguk algınlıgı dedı
ılac verdı atesının olmaması sevındırıcı dedı
ama asısını sımdı yapamayız haftaya kadar ılacını kullanacak dedı
esım bızı bırakıp alısverıse gıttı
o gelmeden hemen haber vereyım dedım

yarın ıcın esımle konusmam lazım
zıra bu durumda ısrarcı olamam
mmf le konusup haberdar edıcez ınsa allah

neyse ben kactım herkese ıyı aksamlar

selam güzeller, iki gündür giremiyorum yokluğum farkediliyormu bilmiyorum
kafam kazan gibi bugün akşama kadar full dersim vardı, arada bir-iki saatlik boşluklarım oldu orayada deneme sıkıştırdım hem dershane hem kpss mahvetti beni
neyse 10 gün kaldı şunun şurasında sabır diyorum napayım öptüm hepinizi beni özleyin canlarım :gitme:

ıyı aksamlar guzeller
burnumuzu uzatıp dısarı cıkamadık
dun gece ateslenen ve burun tıkanıklıgı sebebıyle uyuyamayan oglumla beraber nobetteydık sabaha kadar
sabah sızıp uyumusuz kı karanlık odada saatten habersız guzel bır sesle uyandık
mmf bacım aradı
bız bulusmaya katılamadık zıra bulusma oldu mu haberım de yok
ızın koparmıs o kadar heveslenmıs olmama ragmen katılmamak uzdu acıkcası benı
kısmet dıyelım

oglum cok huysuz
sureklı mız mız aglasıyor
ısın kotusu benım de bogazım agrıyor
burnumun bır tarafı acıyor
sanırım kuzudan bana da bulastı
annecım gelemedı bıze bakmaya
bugun bana gelecek olan abla temızlık kaldırabılecek durumda olmadıgımızdan anneme gıttı
bız de kendı kendımıze kocıs gelene kadar evde yata kalka vakıt gecırdık

kımseler gelmemıs maasallah
herkes dolu galıba bugunlerde

geçmiş olsun lorecim
emiralp ii olsunda gerisi önemli değil canım
sanırım mobil zeynada yarın istanbula geliyor canım görüşme olmadı galiba bugünnn yarın olacak sanırım zeynamda katılacak dün msnde konuşmuştukkk...

lorecim çok geçmiş olsun canım benim

bende dün geceden beri diş ağrısı çekiyorum bir bu eksikti dedim yani bu sıkışıklıkta sınava bu kadar az kalmışken off inşallah bir an evvel geçer şimdi hala devam ediyor ağrı kesicilerin etkisi bitti tabi ama dün geceki kadar şiddetli değil çok şükür

birazdan denemem var ona girip çıkıcam öğleden sonra oğlumla sirke gidicez bizdebir sirk gelmiş nazilliye kaç gündür onun reklamını yapıyorlar, oğlumada banada değişiklik olur diye düşünüyorum

iyi pazarlar krikom.kız kriko okiyi ölçtünde mi aldın eşofman takımını.terzide yapılmış gibi tam geldi ve şahane oldu.tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
selam,
malum hafta sonu kimseler yok..
aa safişim burdaymış güle güle giysin oki cicilerini canım krikonun kesesine bereket...
bizim hatunlar bugünmü buluşacaklar iyi bari inş. bu sefer olur...
bizde perşembeden beri keremin hastalığı ile uğraşıyoruz.. hep ateşli hali yoktu boğaz enfeksiyonu olmuşuz.. birde kerem hastalanınca hep kucak istiyor inmiyor.. 2 gündür kucakta dün babamız evdeydide onun kucağındaydı..bugün çok şükür iyi ama hal bişey yemedi nesguikli süt içti sadece...

iyi pazarlar kızlar..buluşmamı var ne güzell..ben herşeye sıfırdan başlayan biri olarak en az 2 yıl bu tür işlerden muhafım yine..hoşş zaten uzaktayım..

neyse emiralp e kereme geçmiş olsun...kış geliyor hastalıklar başlıyor..
ben mersindeyim hala..kasımın 7 sinde gideceğim kıbrısa..her geçen gün iyiye gididyorum..dün ilaçlarım ve iğnelerim de bitti..

ama tunayı çok özledim..burnumda tütüyor..offfff..kızımda iyi çok şükür..

herkesi öpüyorumm

denemem dünkü gibi yine berbat geçti off bu sınavlar sinir bozmaktan bşka bir işe yaramıyor yaa kendimden ümidimi kesiyorum iyice mafoldumben

diloksum evet canım 31 ekimde sınav tam bir hafta kaldı artık hakkımızda hayırlı olsun demekten başka çarem kalmadı bu saatten sonra

oğluşum uyurken biraz dinleneyim kalkınca sirke götürücem şekerimi bende stres atıcam orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…