2008 Kasım Anneleri

diloksum hoşgeldin canım, çok zor şeyler atlatmışın çok geçmiş olsun tekrardan.. şimdi iyi olmana çok sevindim...bir an önce iyileşip oğluşuna kavuşursun inş. kızınıda çok öptümmmm..
meleğim seni atlamışım kuzum ya geçmiş olsun diş ağrısıda kötüdür... çabuk geçer inş.. canım denemeleri boşver canını sıkma hemen.. önemli olan sınavda ne yapacağın.. belki umduğundan çok daha iyi geçecek iyi düşün iyi olsun..

selam kızlar iyi pazarlar
dünki buluşmaya katılamadım maalesef
buluşma oldumu onuda bilmiyorum valla
eşimin kuzeni erken doğum yapmış tesadüf öğrendim kuzeninin kızını aradım çocukların başına gelsinde bende karşıya geçiim diye diğer doğum yapan kız açştı telefonu tebrik için aradım sanmış
şokkkk oldum valla
apar topar hastaneye gittik falan dün öyle geçti
bugünde niyetimiz hastaneye gştmekti ama son anda iptal oldu zaten çıkıcaklarmış bende ani bi kararla zeyna kadıköye gelicekti oraya geçtim
trafik felaketti sadece bu sebepten izmiri aradım bi an:)
lorede geldi kısa ama güzel bi buluşma oldu:)

selam cıcıkler
ben geldım

amıncım ben cuma aksamı senı aradım canım
esındı sanırım musaıt olmadıgını ve bana donecegınızı soyledı
bekledım ama unuttun sanırım
cumartesı gun kı bulusma ıcın aramıstım aslında
ama bızde katılamadık bulusmaya oldu mu bılmıyorum zıra

bugun mobıl zeyna ıs basındaydı
ıstanbula gelmıs
bana da maytap haber verdı evıme yakın bır mesafe oldugundan bende kocısı ıkna edıp kısa surelıgıne katıldım
zıra trafık ıskencesı sebebıyle mobıl zeyna gec kalınca bırlıkte gecırdıgımız vakıt daha da az oldu ama yıne de eglencelıydı
dondum tabıı kı dunden akan burnum sımdı cesme mısalı

kocıse dısarıda takıldık demedım
ama geldıgımde bayat balık mısalı baygın bakan gozlerım
uzerıne hızlı hızlı eve gıttıgımden dolayı kıpkırmızı suratımı gorunce
gec kaldıgım ıcın kızmadı
aclıktann olduk doyamadın arkadaslarına dedı
bende uste cıkıp heee doyamadım dedım bır de ustune
neyse evımıze geldık
hem dısarısı kalabalık hem de zaturre atlatmak uzere donmus bır vazıyette oldugumdan hıc sesımı cıkarıp gezmeye gıdelım demedım
zaten kuzu da cok huysuzluk etmıs
ama sıfayı tam kaptım sanırım

valla mmf burnum fecı akıyor ve basım agrıyor
sanırım ıyı kaptım sıfayı ama dondum valla
ne soguktu hava heyecan ve sevıncten anlamadık ama donduk
neyse yapacak bır sey yok
dunden hapsırdıgımdan dolayı esım bugun gıttınde hasta oldun dıyemedı
ısın ıyısı bu dıye sevınıyorum
yoksa dılınden durulmazdı

bu arada gecmıs olsun dıleklerı tsk ederız teyzoslar
daha ıyı kuzum allahtan ama cok mızmız
herseye aglıyor

dıloksum ıyı olmana sevındım canım

selam canlar kk değişmiş biraz sanki nasılsınız herkes iyidir umarım geçmiş olsun hasta bebişlere
ayy daraldım bu maç muhabbetinden beaa fenevliler çok eminlerdi yeneceklerinden ama olmadı:))
zeyna zuzusu istanbula gitmiş zaar ohhh gez valla misle gibi resimlerinizi gördüm canlar facede .ok
güzel çıkmışsınız harikasınız mmmfcim zeynacım lorem fıstık gibisiniz zeynayı zaten gördük:))
neyse ben kaçayım kimse yok zaten iyi geceler

gunaydn mıllet
herkese ıyı haftalar
sabah sabah geldım ısımın basına
hastalık mastalık nafıle
cok onemlı bır odemem var bugun dıye erkenden kalkıp geldım
ıslerımı halledersem gıdıp yatıcam
cunku fecı burnum tıkalı nefes alamıyorum

kuzum daha ıyı
ama dun gece kalkıp yanımıza geldı
hastayım zaten bır de aramızda yatınca bel agrısıyla uyandım
oksurugu henuz bıtmedı ama ılaclara devam edıyoruz

herkesler ıyı mı

günaydın hanımlar...

hastalara acil şifalar dilerim..

lorecim evet eşim söyledi ama sen bende kayıtlı nodan aramadın sanırım..
seninle adaş bi arkadaşım var ben o aradı sandım:))
döndüm ona ama o olmadığını söylemedi arayanın:)))
çok komik gerçekten..
aklımın ucundan bile geçmedi senin olduğun..
çok şaşırdım ya..
bende eşime sordum ne diye kayıtlı diye no çıktı dedi..
çünkü senin yanında kk yazıyor:)
buluştunuz mu kim kim nerde ne zaman benim olmadığım zamanımı buldınuz:)

canım esıne sordum ne zaman musıat olur ne zaman arayayım dıye
sıze bu numaradan doner deyınce tamam dedım ve bekledım
ama donmeyınce dusundum acıkcası ama kısmet

cumartesı gunu ben bulusmaya katılamadım
cunku hem kuzu sabaha kadar uyumamıstı
hemde bulusma noktasını ben bılmıyordum
mmf goturecektı benı o gelemeyınce ben de gıdemedım
dun ıse zeyna anıden gelmıs
mmf benım oturdugum yere cok yakın bır mesafeye gelıyoruz deyınce cok kısa surelı katıldım ben
sonra ayrılmak zorunda kaldım malum hafta sonu kocıs evde hasta cocukla dıye

[Bgünaydın kızlar
bu hafta kk istanbul buluşma haftasıydı sanırım
seda,eylül ve derin bakırköyde buluştu ona katılamadım maalesef başta çocukları bırakamadım saat 11e kadar bişey belli değildi
sonra eşim 2 saatliğine birini bul ben gelince çocukları alırım dedi hazırlanıyodum artık kimseyi bulamazsam memoyuda alıp gidicektim herşeyi göze alıp :)
ama aniden eşimin kuzeninin doğum haberi gelince gidemedim
bide arayıp evdende eksikleri istediler benden o zaman tamamen yattı ,çok üzüldüm gidemediğime
dünde hastaneye gideriz diye zeynanın geliceni biliyodum ama kimseye bişe söylemedim zeynayada gelemiyorum demiştim
evden çıkarken mesaj attım ben geliyorum diye
otobüsle giderkende loreyi aradım
benim buluşmalarım hep ani oluyo zaten
bi kerede planlı programlı bişey yapamadım:)
amincim lore seni aradığını söyledi sendede karışıklık olmuş
biz eşinin unutmuş olabileceğini düşünmüştük
neyse başka seferede seni görürüz inş
[/B]

Günaydın kızlar.Büyü bozuldu yine ve işyerindeyim.Oğlumu, kuzumu bırakıp geldim.Ooov burnumda tütüyo.Ne güzel yavrumla herşey..Bu ara hırçınlaştı biraz diğer çocuklara karşı.Gözüne birini kestiriyo ve hırpalamak istiyo.Cumartesi günü annemlerde kuzenlerimle bir araya geldik.8 Çocuk vardı.İçlerinden birini, 2 yaş büyük olanı tartaklamak istedi hep(((( Tanıyamadım bebemi... Sendrom değildir umarım..

Lorem geçmiş olsun.Benimde migrenim var.2 Gündür baş ağrım var ve midem bulanıyo(

Amincim günaydın..

Bu arada buluşma fotolarına sonra bakacam.Öğle arası yorumlarım::))

günaydın,
bende haftaya iyi başlamadım yine yaa.. dün kerem iyiydi ama bugün bir tuhaf hallaeri var.. ateşi yok ama sabah bana bez getirmiş değiştir diye geceki bezini açtım bir baktımki kup kuru.. neyse artık tekrar kapadım bezi ma oturtuyorum kıçının üzerine oturmuyor felan 1 saat kadar geçti kahvaltı yaptık bağrış çığrış zorla iki patates yedirdim.. sonra altını değiştireyim dedim 3-4 gündür hastaydıya hep sıvı beslendi yemek yemediği için az çiş kaka yapıyordu ama yapıncada ishal gibi ilaçları çıkarıyor sadece yine öyle kaka yapmış ama kıçı kızarmış şeyin ucu kızarmış sanki öbür şeyleride şiş gibi altını zor değiştirtti krem süreyim dedim el dedirtmedi zorla sürdüm baya kızarıktı casnı yanıyordu sanırım acaba antibiyotikmi yaptı hani büyüklerde antibiyotik kullanınca idrar yolları iltihaplanır ya..
ay biraz karışık yazdım ama bende kaç gündür onunla kollarımın dermanı kalmamış kafamı bile toplıyamıyorum..
ay hadi bana akıl verin sizin kuzulardanda iştahsız bir kaç gün böyle aç kalan oldumu yaaa...zaten yine yemezse yarın dra götüreceğim yine...

nazlıcım geçmiş olsun canım bişey yemediği için o şekilde kaka yapmış olabilir
memo değilde fatih öyle olmuştu bikeresinde
ilk defa kullandığı bi antibiyotikmi dokunmuş olbilir

GÜNAYDIN kızlar nazlı geçmiş olsun walla bi fikrim yok iştahsızlık normaldirde kızarıklık şişlik dr görse iyi olur arkadaşım dikkat et öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…