2008 Kasım Anneleri

ayy kızlar herkese merhabaa.s. nasılsınız bakalım ben aşırı şekilde uyuşuğum yaa saat 1 de kalktım ama
hala gözümden uyku akıyor mirmirmirmiruykuya çok düştüm nedense benim gibi olanlar parmak kaldırsınkaydirigubbakcemile3
ayy kızımda kıpır kıpır pek oynak bugün meleğim:ecrin_bebek: neyse işteee böyle kimse uğramamış anlaşılan
pazar ya bende kaçacağımda dedim şuraya yazayımm öyle çıkayım yoksa içim rahat etmezdi
ama sabahtan beri deniyorum ama giremiyorum sabahtan beri dene dene olmamıştı
sonunda olduuuhihoyyyt

selam kizlar..bakiyoorumda asortik hanim uykucu oluvermisiniz:) eeee dedim ben cok tatli geliyor diye ama duyan olmadiki:)

dün hic giremedim disardaydim,bugünde sabahtan buyana acmadi sayfayi..

insl.iyidir herkez,ben gidim azcik yataim belim cok agriyor yine ufff

ay çilekcim aynen bende her yerim ağrıyoo uykum var ama anneme gidicem yine de
kociş bugün çalışıyor evde durup ne yapacağım ayol sen de git yat hadee

dikkat et sende hayatim kendine yaa,iyice halsizmi olduk ne..elimi kolumu kaldiramiyorum cok fena yani..

hadi kactim ben cok optum herkezi..ha bu arada dün besigimiz geldi bi ara cekip eklerim resimi..

Ya kızlar nasıl uyuyabiliyorsunuz ben anlamıyorum. Sabahları 7 buçukta bir uyanıyorum sonra bir daha uyku girmiyor gözüme. Taki gece 12 ya da 1 e kadar. Gaz sancılarından, sağa sola dönememekten uyuyamıyorum. Gözümden uyku aksa bile. Nasıl uyuyorsunuz hayret edereeeek bakıyorum hepinize.

julicim gece bende rahat uyuyamiyorum,o yüzden zaten gün boyu kendime gelememem...

keske gece deliksiz uyusamda gündüz uyuklamasam..birde artik iyice halsiz olmaya basladim

uykusuzlukta olunca dayanamiyorum ben.

İşte ben de gece uyuyamıyorum ki zaten. Ama gündüz hiç uyuyamıyorum. Hiç olmazsa sabah uyusam hani 9 da kalkıp işe gelsem falan diyeceğim ama gün ışır ışımaz ben gözümden uyku da aksa uyanıyorum. Zaten gece kırk defa uyanmış ve kalkmış olan ben iyice şaşırıyorum. Önceden akşam tv karşısında falan uyurdum şimdi onu da yapamıyorum, böyle cin gibim bişey oldum :) Kızım desen o gündüz rahaat, ooh anne çalışsın o uyusun, gece kızım çalışsın anne uyuyamasın :)

Yok walla cilekcim ben hic diilim :)
Hatta artık o kadar sabırsızlanıorumki
gecen doktora gittim bana 8 haftan war dedi kadını
bogcaktım orda :)) Tamam 7 olsun dedi sonra zaten :))
Ama artık deliksiz uyumak kelimesi bizim icin bi hayal 1 kac seneye kadar :)

Ya deliksiz değil, sancısız ahsız vahsız uyumayı özledim ben kızlar. Yoksa kızım doğsun ona bin kere kalkayım geceleri. Ama şimdi tuvalet için yataktan kalkarken 6 hamle yapıyorum. Sola dön, destek al, bacakları aşağı sarkıt, kollarla yandan tutun aman dikkat karın kası çalıştırma, komidini tut ve kalk. Zaten sıkışmış oluyorsun ve onun sancısını çekiyorsun bu arada. Ay iki gıdım uykum olsun, benim olsun ama yok :))) Sadece geçen işten kaçtığım bir gün evde öğleden sonra 45 dakika falan uyumuştum o zaman kuş gibiydim. Demek ki evde olmak daha iyi kızlar, aman kıymetini bilin.

Ay juli güldürdün beni aynı bende senin dedigin gibi
6 hamlede kalkıorum yataktan :)) Hatta bazen koltukta yatıorum tekrar kalkamıorum
bide bel agrısı cekiorum ben cok bahsetmistim ilk zamanlardan beri
dewam edio gittikce dahada fazlalasıo agrılarım kitlenip
kalıorum nerde yatarsam sagolsun esim gelip kurtarıo beni
oda ögrendi artık kaldırma tekniklerini :)

7 ayı bitirmiş 8. ayın içerisinde oluyoruz kızlar, hatta benim 8. ayda bitmek üzere. 34+2 bugün, benim bebişin takviminde de gösteriyor ya 4-5 gün 8. ayd bitiyor. Uyku sorunu bende de var ve sanırım çresi yok artık doğuma kadar böle.Ama şimdi en azından evdeyim gündüzleri biraz kestiririm diye avutuyorum kendimi.

merhaba kızlar... geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir. bu arada biz sağsalim izmire vardık. umarım kazasız belasız da döneriz...

Dün doktorumuzla randevumuz vardı ve biraz kafam karıştı. bebişimin kilosu 2150 olmuş, boyu 10 gün, kafası 15 gün önde gidiyormuş. Doktora göre kafası bu şekilde gelişmeye devam ederse normal doğum imkansız dedi. Şu an kafa çapımız 8,5 cm. 9,5 cm'den itibaren normal olmazmış. Normal doğum isteyen biri olarak biraz moralim bozuldu açıkçası. doktoruma güveniyorum ama acaba işine geliyor diye sezeryana mı yönlendirmeye çalışıyor?

Kızlar, sizin bebişlerin kafa çapları? Böyle bişey duyan oldu mu? Bu saatten sonra doktor değiştirmek istemiyorum ama inanın sezeryan da hiç istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…