2008 Kasım Anneleri

maytabım sağol ilk defa kullandı bu antibiyotiği hep bilinen şeylerdi verdikleri buda büyük bir ilaç şirketinin ilacı hatta adına alışkınız kaynım bu ilaç firmasında çalışıyor eşantiyonlardan adına alışığızda ilk defa kullandı kerem...
yüzü bembeyaz ya iyice çıbık kırakere döndü 12 civarı olmuştur diyordum ama11,500 felandir artık tartmaktan alnlıyorum kucağımda kemikleri değiyor koıllarıma..

Nazlıcım Anıl pişik olmaz pek ama 1-2 kere oldu.O da antibiyotikten sonra oldu.İştahsızlıkta ise Anıla 4 gün sadece mama verdiğimi biliyorum o da diş yada boğaz enfeksiyonundan oluyodu.Diyet mamalar var ishale karşı da.Eczanelerde satılıyo, barsaktaki su durumunu dengeleyerek ishali kesiyo.Geçmiş olsun canım.

slm kızlarrr
Bizde eylül ben derin Cumartesi buluştuk süper bir gündü çok eğlendik çok takılmadık 2 saat falandı ama ii oldu mmmf ve pasin gelemediler anlatmışlar nedenlerini zaten onlarda Pazar günü buluşmuşlar az da olsa eğlenceli geçmiş mobil zeyna yollardaymış yine süpriz yapmış ayrıda olsa güzel oldu bir dahakine inşallah toplu şekilde buluşuruz
Buluşmadan sonra biz eşimle biraz daha takıldık ardayı oyun parkına soktuk dışarda dolaştık gece 10 du eve girdik ertesi gün bu sefer ablam ben yiğenlerimide alıp tekrar gittik bakırköye eğlensinler die oyun parkına soktuk onları saat 7 de eve girdik abimler bizdeydi maç vs derken 22:30 da gittiler bende nete takıldım gece 00:30 du yattım resmen bir Pazartesi sendromu yaşıyorum iğrençç hem yorgunluk hem tuhaf gıcık bir duygu var üzerimde iş moduna giremedim sanırsam daha

Diloksum senden iyiym haberleri almak çok güzel cnm bnm tunacığı çok özlemişsindir yavruşum oda nasıl özlemiştir kimbilir allah kavuştursun biran önce cnm bnm
Pasincim geçmiş olsun
Nazlıcım geçmiş olsun pişik çok acı verir canım bnm nasılda canı acıyordur kuzunun yıka bol bol cnm ben krem sürdürtmediğinde bol bol yıkıyorum

seda sizin fotolarıda görecekmiyiz?diloks iyileşmene çoook sevindim umarım yawrularınla kısa sürede bi araya gelirsin

yumurtaya can veren Allahım hay maşallahyeni aldığı pantolonunuda giymiş seda süslüsü derin cahilliğimi hoşgörde sen hangi çıtır sın en soldaki kumralmı yoksa ortadaki esmer bombamı:kedi:

polipim hatunum bizde seni öptükkk
gördünmü pantolonumu hemende giyiverdim :) saçlar nasıl sarı yapiim demi ne dersin bi sen kaldın yorumsuz puahahhh hade sende söle de sarıya döneyim haciii :)

ben geldımmm
dısarı cıktım ıslerım vardı hallettım
kocısle bulustum
sıcacık bol lımonlu mercımek corbamı tursu eslıgınde ıctım daha ıyıyım ama
dınlenmeye ıhtıyacım var

nazlımelek gecmıs olsun kuzuya canım

derın maasallah hepınız ayrı guzelsınız

polipim hatunum bizde seni öptükkk
gördünmü pantolonumu hemende giyiverdim :) saçlar nasıl sarı yapiim demi ne dersin bi sen kaldın yorumsuz puahahhh hade sende söle de sarıya döneyim haciii :)

gördüm donunu yakışmış wallasaç rengine gelince bana sorma ya ben sarı saç pek sevmem ama yakışanada karışmam Allah için saçının şu anki rengi sarıdan daha hoş illa değişiklik yapcam dersen ben az daha koyulaştır derim yada burenk gölge gibi kalsın altlar fındık kabuğu olsun du ben bi foto buluyum sanayerimseniben

Donumu puhahahhh allah cezanı virmesin deliiiii bende pek sevdim bu rengi amma bi kaç beyazım çıktı sarıyıda özledim bakalım biara bişeyler düşünücez:)

bi koyusu dediğim böle bişeydi
beyazlar için feda etme bu rengi beyazlar arttı yaş kemale erdimi sararırsın bu renk çok genç dinamik duryor bana göre ama sen bilirsin aynada ne gördüğün daha önemli yorumlardan

Eklentiler

• $03qn5aw4.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 23
seda sana sarıyı en çok yakıştıranlardan biri benim canım ama bu renk de çok yakıştı sana hatun güzel olunca herşey yakışır benim tatlımaaa:)
lorecim güle güle kullansın emiralp ama çok yakışacak inşallahh
olmaz diye değiştirme kartınıda eklettim tatlımm:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…