2008 Kasım Anneleri

sedoş evet bencede çok sarartma kız bak polipin resimdeki renk fena değil koyu kumralda olabiler ..
sana herşey yakışır kuzum..
lorem sanada geçmiş olsun.. buluşmada daha çok üşütmüşün ama yinede iyi olmuş buluşmanız yine yapın anacım yakınsınız siz...
çileğim temiz hatun kolay gelsin..
akşama yemeğim yok ne yapıcam bilmem kabağım var benimki pek yemeğini sevmez gratenmiydi neydi onun tarfini bir araştırım ggle amcada..:)) sizinde güzel kabak tarfiniz varsa alayımm...

benimde ezo gelin çorbam var tavuk ciğeri aldımdı onu sote yapcam bide kış salatası hç kızartma sevmemde şu kabağında en güzel hali kızartması bol sarımsaklı yoğurtlu bide dolması nazlım ama sen ggle amcanada bi sor

Patroniçemisin nan öle kafa iznine ayrılıyonsun :)heee söle bakem
Burda da genelde izin olmaz çok fazla yada yarım gün our ama şuan çalıştığım yer prosedürcü ve çalışanın haklarını sonuna kadar yaşatan bir yer bırak 29 ekimi 28 ekimde yarım gün süperr :)

sela millet bir ara buldum iki dakka bakayım dedim herkes iyimi bakalım
bizde 29 ekimde tatiliz ve geleneksel egeliler buluşmasını gerçekleştireceğiz inşallah bi aksilik olmazsa
dişimin ağrısı hafifledi biraz ama sürekli ağrı kesici kullanıyorum nereye kadar gider böyle bilmiyorum
dersler tam gaz devam ediyor son günler artık pazardan sonra biraz rahatlarım artık inşallah

yok burda patron herif, ben ameleyim :sinifsinif:öyle işyerlerini olduğunu duyunca içimde ki umut bitmiyor insanlık hala yaşıyor be diyor insanakannehir

yok burda patron herif, ben ameleyim :sinifsinif:öyle işyerlerini olduğunu duyunca içimde ki umut bitmiyor insanlık hala yaşıyor be diyor insanakannehir

Olsun kuşum patron karusu olmak patroniçe olmak sayılır bak adam acımışta sana izin bilem vermiş hangi patron hadi gitte sen 29 ekimde dnlen der :)zemuszemus

piroşşşummmm hoşgeldin şekercimm gittinmi haftasonu eminönüne pastada neye karar verdiniz ayy merak ediyorum çatlarım ben karar veremedim daha pasta konusunda kayyulu mu yaptırsam yoksam şekilli mi diee hade yazz bekliom :)

slm kızlarrr
nasılsınız kk'nın gülleri:)) özledim sizi giremiyorum hiç
geçen hafta annemdeydim c.tesi döndüm yoğunum baya malum piroşun d.günü yaklaşıyo derin bir temizlik yaptım çamaşır suyu kokuyor heryerim:)
şimdide d.günü için hazırlama gereken şeyler var onlarla uğraşıcam biraz

herkes iyidir inş.
kızlar buluşmuşsunuz sanırım sonunda yanii:) ben yoktum ama olsun bidahakine inşallah

Hosbuldum sedosum,tombalak iki daka izin verdide bi bakim dedim..

simdi yemegin iyiycek ve insl.uyuycak..uff uyusada bi dinlensem.

yivvrummm fıstığım hoşbuldum
gidemedik cnm yaa( sinirden deli oldum varya
c.tesi biz çatalcadan gelene kadar saat 3 oldu ee o satte de kapalı orda heryer o tarafta çalışan arkadaşıma sordum kapanıyo ydükkanlar dedi gidemedik
sonra ben üzülünce kocişte netten baktı bakırköyde var mı pasta malzemeleri satan yer diye buldu biryer ordan aldık işte bişeyler
bu akşamda belki süs filan alırız dışarı çıkıp...

pastayı kendim yapıcam sanırım pasta malzemesi aldığım kadın aklımı çeldi:)
daha önceden zaten şeker hamurlu pasta yapıyordum çok güzel yeğenleriimin d.gününe filan güzelde oluyordu bakalım yapıcam bişeyler

hacı sayide gidip konuşmadım henüz ortak pasta için ama hallederim onu kolay:)

Yaaa inanmıyorum sen mi yapıcaksınnn süperrr hamarat hatunsun valla bizde bakırköydeydik hemde saat 4 gibi buluştuk keşke gelseydin yanımıza çok takılamadık zaten kocişlerde vardı görmüş olurduk seni ayy sen yapta resimlerden bakalım nasıl birşey yapmayı düşünüyorsun cnm daha da merak etim bgak şimdi

piroşum kolay gelsin canım benimmm eee 4 gün kaldı şunun şurasındaa demi:))
ohh pastayıda sen yapacakmışsın piroş şanslı annesi döktürecek kesin:))

pıros hosgeldın canım
pastayı kendın yaparsan hazır kek mı kullanacaksın
yoksa kendın mı yapacaksın
susleme ıcın neler dusunuyorsun

oglen cıktıgımda bır katalog aldım pastaneden modellere bakmak ıcın
ama hıcbırını begenmedım
caılolu yapmak ıcın de pc cıktısını gofrete basarak yapıyorlarms
ona da ıcım sınmedı
acaba dıyorum nasılsa kalabalık olmayacagız kendım mı yapsam dıye dusunuyorum bende

kola gelsin pirosss..benim arkadasim tavsanli pasta yapti ogluna ve harika oldu.sakizdan disten sekerden biyiklar filan inanilmaz orjinal bisi oldu.ama ben cesaret edemiyorum denemeye.üzerini seker hamuruyla diilde tamamen kremsantiyle kucük toplar halinde kaplamis harikaydi görüntüsü.

kızlar şimdi ggle amcadan bulduğum kabak graten tarfifini yaptım kolaydıda kıyma çözülürmü hemen dedim ama ben kabakları haşlayana kadar çözüldü..kuzular uyurken çok süper oldu çabucak bitti bir fırına verilecek...:)) ben kabaklı karnıyarık gbi yapıyordum zaten arada da bu sefer beşamel sos kaşarda ekledim bakalım inş. güzel olur..
bu arada karışık kabaklı felan kızartmayıda yoğurtlu sarımsaklı severim,ayrıca üzerine domatesli sarımsaklı sos yaparımda bu sefer değişik bişey olsun dedim..

meleğim hadi sıra sizde egelişler buluşmasını ve resimleri bekliyoruz.. inş bir aksilik çıkmaz..
dişin geçmemiş ya inş. geçer de şu sınavını rahat verirsin..
piroş sende hoşgeldin kolay gelsin d.günü hazırlıkları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…