2008 Kasım Anneleri

sedoşum,lavişim sağolun yapıcam bakalım bişeyler güzel olur inş:)
daha önce ablamın oğluna sünger bob ve örümcek adamlı yapmıştım
kocişime de kalpli yapmıştım güzel olmuştu bunuda becerebilirim inş

lorecim hoşbulduk cnm
kekinide kendim yapıcam cnm dikdörtgen borcama... normal yaptığım tarifin 2 katı ölçüsünü yapıcam yalnız daha kabarık olsun diye
üstüne çiçek ve kelebek yapıcam cnm kurabiye kalıbıyla kesip yerleştircem onları uğur böceği olucak birde
yapabilirsem kız olucak birde üstünde:)

Son düzenleme:
Nazlım kabak gretenin üstünede biraz salçalı sos yap ama salçayı fazla sulandırma öylede çok güzel oluyor
Akmerkezde yediğim graten içi bezelye küp patates havuçtan yapılıyor üzerine salça sos katı beşamel sos ve kaşar koyuyorlar süper oluyor tavsiye ederim

piroş selam canım
valla sünger bob yaptıysan herşeyi yaparsın aferim kız sana:))
bende bi düşündüm yapayım diye vazcaydım sonra:))
hiç tecrübem yok
şimdi telaşeden ölürüm ben
en iyisi boşverdim:))
buğra tutturdu micky mouse lu pasta diye
öyle yaptırcam galiba

vayyy beee piroşummm sen yap bi bakalım sünger bob ve örümcek adam sende ne marifetler vqrmış kuzumm maşallah valla heyecanla bekliorum kurabiye yapıcakmısın renkli merak ettim olmadı tarifleri verirsin bende öle şekilli kurabiyeyi denerim :)

sen yaparsın pırosum daha evvel yapmıssın

bız sadece 10 kısı olucaz
acaba dıyorum taze hazır pasta kekı alıp
uzerının suslemelerını kendım mı yapsam dıyorum
hem o kadar ara verıp hem de begenmedıgım bır model olmasındansa daha ıyı mı olur acaba dıyorum
bılemıyorum kararsız kaldım
aslında benım elımde hazır wınnıe ve tas devrı suslemelerı var
ama degısık seyler olsun ıstedıgımden dısarı cıkıp bakmam lazım nelerle susleyebılırım dıye

bır de hazır pasta kekı kac kısılıktır sızce

Ay bende çok meraklıyım ama uğraşamam heralde Pirayecim eminim güzel olur pastanız geçenlerde bebek kurabiyesi tarifi veriyorlardı aslında yapımı çok basitti şekiller kalıplardan çıkıyor sadece

lorem sende kendin yap o zaman pasta malzemesi satan yerlerde var değişik süsler alırsın onlardan da
kendi zevkine göre yaparsın
hazır kekler 8kişilik sanki hiç üstüne de dikkat etmedim ama öyle gibi geldi,dilimlere de bağlı 10 kişilkte çıkabilir

8 kısılık olması da bızı kurtarır aslında
bılemıyorum
heveleslendırdın benı sımdı aksam cıkıp bakayım bır kac yere bende

micky mouse u tanıması şaşırttı beni o kadar sıkda çıkmıyor sanırım tv de aaahh nerde o eski çizgi filmler red kit ,tom jerry ,bugs bunny hepsi burnumda tütüyor son zamanların en favori ismide cedric ama 1586.tekrarını izliyom :umursamaz:

polipecim
pijamasında birde bardağında vardı
biz söyledik ona mıcky mause diye
anam bir gördüklerini bir duyduklarını hiç unutmuyorlarki
pasta kataloğu aldım bulvardan
onda da gördü
onu istiyo şimdi:))
nasıl pasta istiyosun deyince..

bende tarif vardı seda ama evde galiba
hırsız karıştırdı oraları attım mı ne yaptım bilmiyorum
eve bakarım gidince

Ok derinim olmadı nettende araştırırım ablama desem beceriksiz karı ben yaparım der puhahahhh yok amma bu sefer kalıp alıcam ve oğluşumun kurabiyelerini ben yapıcam tabii rahat bırakırsa :)

sağol nazlımeleğim düşünceli arkadaşım benim inşallah

bende hala doğum günüyle ilgili hiç birşeye karar verebilmiş değilim düşünüyorum pastayıda diğer olaylarıda pofff :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…