2008 Kasım Anneleri

off sende mi kola tutkunusun yaa bende öleyimmmm
neysem çıkıorum birazdan kendimi taktığım kemerdenmidir nedir patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum yaaa yada çok kilo aldım mutsuzummmm

iyi aksamlar cikanlara..kola tutkunu ne demek sedos kola icin ölenlerdenim ben..bak yine canim cekti burnuma kokusu geliyor puffffffffffffffff

Merhaba canlar!Çok özledim sizi..Çok yoğun günler geçiriyorum.O yüzden sık giremiyorum ama hep aklımdasınız..

Piraye hediyeni cuma günü gönderdim.İnşallah tez zamanda eline ulaşır ve beğenirsin..

Hepinizi öpüyorum şekerler..

poff bende mutsuzum nedense bugün
çok fazla kanamam var ondan herhalde
kereviz yemeği yapıyorum çok özlemişim yavs burnumda tütüyo pişsede yesek hemen:)
benimkide garfield izliyo topunu kucaklamış oturuyo
bebeye bakmaya gittik biraz nce
2.750 doğdu kilosu iyi erken doğmasına rağmen ama öyle minikki Allahım ben bu mikroskobiğe nasıl bakmışım diyorum şimdi 2kg idi benim sıpa
bebiiiiy bebbiiiyyy diye inletti ortalığı oynuucam diyo Allahım deli oldum kalktım geldim hemen uyusaydı öyle gişdicektim ama uyumadıda eşşek
geçen sene pastamızı ben yapmıştım biliyosunuz devasa bi 1 di 40-50 kişi vardı hepside doydu 2. dilimi isteyenlere bile yetmişti
evde yapılan kendi emeğin olduğundanmı ama çok daha güzel oluyo herkesin hala tadı damağında benden bu senede pasta beklemişler ama avuçlarını yaladılar:))
bencede evde yapın kızlar

Çitom almış hediyeni Piroş, beğenmiş taytını filan:)

Maytabım Anılın d.gününe hazırlanamıyorum, pasta nasıl yapacam.Öyle yoğunum ki şaşırdım nereye yetişeceğimi(

Canlarım görüşürüz, herkese iyi akşamlar..

bende çikolatakoliğim tam bağımlıyım çok aşırdım kuzularınkinden hehehe:))
ama kola için aynı şeyi söyleyemeyeceğim netdeki haberlerini görüp nasıl yapıldığını okuduğumda gözümün önünde böcekler uçuştu ve kolaya veda ettim...ben sarıcıyım ama bu ara kan portakalına taktık karı koca...:))

bugün menüdeki kabak graten süper olmuş hakkaten çok sevdim hep böyle yapıcam artık kocamda beğendi..
maytabım kerevizide severim portakal varsa portakallı yaparım bende güzel oluyordu dur aklıma getirdin markette gördüm ama daha iyi değildi bu hafta bakarım artık afiyet olsun sizede..
çitom ve yasminim bu ara yoğunsunuz kolay gelsin..

benim kuzucum cok yemiyor cikolata onun ici nevdede yo kama kola varyaa olmazsa biterim ben..icinden canli canli fare ciksa yine icerim heralde:)

cılegım canlı farede cıksa ıcerım mı
aman allahım o kadar da degıldır canım ya

eve geldım yemegım yoktu
mantı yaptırmıstım gecen hafta onu attım ocaga
allahım nasıl mınık yapmıslar
gozlerıme ınanamadım sasırdım valla
ev hanımları bır araya gelerek haftada bır gun sabahtan aksama kadar mantı yapıp satıyorlar
temız temız aldım ama sasırdım acıkcası o kadar mınık yapmak ıcın ugrasmıslar
bravo dedım

bu arada ısten cıktıktan sonra oyuncak dunyasına gıttım
pastayı evde yaparsam suslemede ne kullanabılırım dıye baktım
bırkac parca begendım ve aldım
sanırım cuma aksamı ısten erken cıkıp pastamı kendım yapıcam
beceremezsem de kısmet artık gec vakıtte olsa pastaneyı arayıp sıparıs verırım dıye dusundum

Son düzenleme:
lorecim bendeki sevgi degil galiba bagimlilik canim..

ben cesaret edemiyorum kendim denemeye,heleki tr de olsa hayatta denemezdim o kadar cok cesit varki.

burda kisitli oldugu halde bile yinede deneyemiyorum.

cılegım bagımlılık evet
cok tuketıyorsun canım

bız gecen yıl ıkı dogum gunu kutlaması yaptık ve her ıkısınde de farklı cok guzel pastalar yaptırdık
bu yıl kendı aramızda sayılabılecek kadar kucuk bır kutlama yapacagız
ve pırostan heveslendım kendı emegımı koymak ıstıyorum ortaya
ınsa allah basarabılırım tabıı

insl. canim yaparsin eminim..

cok nee demek lorecimyaa ben sabah uyanip kola icen birisiyim.simdilik bi sorun yo kama yaslaninca kesin delincek bi tarafim..

canım onceden senın kadar olmasa da bende cok cola ıcerdım
ama hamıle oldugumu ogrenınce bır kez ıcmıcem dedım ve kuzumu emzırdıgım surecede hıc ıcmedım
canım cok ıstedı ama kuzum ıcın ıcmeyecegım dedım ve hıc ıcmedım
sonra sutten kesınce tatılde tek tuk otlanmaya basladım kocısten
sımdı hıc aramıyorum

hamilelikte ve emzirme doneminde bende icmedim hic ama bir iki defa kapagini acip koklamistim :)

o zaman iyiydi iradem ama simdi dayanamiyorum..kötü ama engel olamiyorum.

lorecim yap canım kendi pastanı ne güzel olur hem emek var, hem sevgi var, içinde ne var biliyorsun artı hesaplı...
ahh ahh bende hazır asta keki alıp yapıcaktım üzerinin süslemelerinide düşünmüştüm renkli şekerlerle isimlerini yazacaktım daha güzel bir kaç fikrim daha vardı ama uçtu gitti...sonuçta kendi aramızda olacaktı ne gerek var ben daha iyisini yaptırırım dedi gördük yine pastayı..

günaydın fıstıklar..

oo pastalar yapılıyor ellerinize sağlık..

ben sipariş vericem yine geçen yıl özsütte yaptırmıştık olağanüstü olmuştu..
yine orda yaptırırım ama sıkı pazarlık yapıcam bu sefer:)

çilekçim yarasın canım..
bende çok içerdim eskiden sonra 7 yıl ağzıma sürmedim..
şimdi ağır yemeklerle arada içiyorum ama 2 aydır yine ağzıma sürmüyorum..malum diyetteyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…