2008 Kasım Anneleri

gunaydın
nasılsınız guzeller

amıncım benım yabancı davetlım olmayacak kutlamamızda
benım aılem ve kuzumun bır arkadası
onun ıcın denemeye deger dıye dusunuyorum
cok heveslıyım su an cokk

Anıl iyi ,sadece hırçın bu aralar.Benim migrenim arttı biraz canım.Dün kardeşimin 3.çocuğu olacağını duyunca iyice sinirlendim.Zor geçiniyolar zaten.Oğlu okula başladı.Ne biliyim nasıl bilinçsizlik bu ya.Kaza olmuş, aldırmıcak hatun gelin.Allah yardımcımız olsun(

günaydın kızlar
yasmincim geçmiş olsun canım migren çok zordur
ama sen takma kafana bu kadar
hayırlısı olsun ne diyim Allah isteyene versin
bu konularda çok fazla yorum yapmak istemiyorum
dün akşam kocişim mağzanın cam kapısına vurmuş burnu kan revan içinde geldi elinde mendil kıpkırmızı olmuş kaza yaptı sandım önce sonra anlattı
ben panik halinde onunla ilgilenirken birden içim çekildi yığılıyodum yakaladı hemen beni sanırım kan tuttu beni
kendi kanım tutmaz aslında dün parmağımı doğradım bende baya kanadı bişey olmadı ama başkasının kanı tutuyo sanırım hastaneye yolladım eniştemle nolur nolmaz diye film fln çekmemişler bant yapıştırıp yollamışlar onu bizde yapardık:)
sonra bi süre kendime gelemedim bacaklarımı kaldırıp yattım hep havada komikti halim adam kendiyle uğraşcaana bide benle uğraştı:)

Gülizim yavruma geçmiş olsun, iyileşecek canım.Sen gül ki o da gülsün, keyfi kaçmasın..

Nazlım size de geçmiş olsun.Allah beterinden korusun erini...

Maytabım günaydın..

Herkese günaydın
Moralim bozuk dün ben molalara çıktığımda telefonları haftalık olarak kim sorumluysa ona aktarıp çıkıyorum yalnız burda sevdiğim bir arkadaş telefonların ona aktarılmasını istemiyor bu hafta sıra ondaydı dün molaya çıkarken ona aktardım aramızda ufak bi anlaşmazlık oldu o da bana wc ye gidicem ama kapa dedi bende aktar dedi die düşündüm ve aktardım aynı anda oda wc ye çıkmış o sırada da başkan aramış ve doğal olarak ulaşamamış olay bana patladı halbuki burada dönemselde olsa prensiplerim gereği yaptığım iş ne olursa olsun en iyiisini yapmaya çalışırım onlarda farkında ama bu arkadaşın telefona bakmak istemediğini bilmiyorlar hoş önceki arkadaşta aynı problemleri yaşamış ve şikayet etmiş ve aralarında problem çıkmış yüz asmalar tripler vs vs sevdiğim biri de olduğu için söylediğimde şikayet diye algılanıcak ve oda bunu duyucak şikayet ettim sanıcak ama bu şekilde davranması bnm işimi önemsemiyormuşum görüntüsünü yaratıyor ona ufaktan çınlattığımda da umursamıyor napıcam bimliyorum iyi niyetim su istimal ediliyor kimseylede kötü olmak istemiyorum ne yapmalıyım kızlarr zaten kendi dertlerim kendime yeter birde milletin yüzünü çekmek istemiyorum ama işte ben kötü durumda kalıyorum poffff

Mmmfecim pasta tarfiflerinizi yazsanıza bizde sebeplenelim belkim vakit bulursak deneriz
Pasinimmm valla hepiniz çok marifetlisiniz bende yaparım ama arda kesin rahat vermez zaten birgün öncesinden çalıştığım için telaş olucam bişeyler hazırlarken o yüzden ben yapamam sanırım hatta su böreğini bile siparişle getittiricem akşam erkekler için lahmacunu evde hazırlıyoruz fırına veriyoruz zaten iş çıkışı yoğun bir gece geçiricem die düşünüyorum birde pastayı yaparsam ertesi güne haşatım çıkar...
Dün akşam mado’ya baktım anlaştım istediğim şekli verecekler kayyu resmine bakıcaz beraber 2 gün önceden haber vericez bizde

gülizcim geçmiş olsun canım
nesi var boğaz enfeksiyonumu
evet canım..boğaz enfeksiyonu..teşekkür ederimm..

Gülizim yavruma geçmiş olsun, iyileşecek canım.Sen gül ki o da gülsün, keyfi kaçmasın..

Nazlım size de geçmiş olsun.Allah beterinden korusun erini...

Maytabım günaydın..
sağol canımm..insan bebesi hasta olunca gülemiyo ahretim ya..dün gündüz iyidi..gece yine aynı oldu...offffffff kış geldi başladıkk..

gulızım gecmıs olsun canım
kıs geldı yıne kuzular dokuluyor

mmf gecmıs olsun canım
nasıl kazaymıs o yaww
allah beterınden korusun

sedacım uzme canını
madem ıyı nıyetın suıstımal edılıyor gerceklerı sorumlulara anlat canım
zıra yalan soylemıyorsun sıkayet de degıl aslında
gorevını ıhmal sozkonusu yok yanı

benımde bugun programlarım vardı kendımce
ama sanırım sekteye ugruyor cunku ısımız yon degıstırdı bugun ıcın
ve ben bu ıse cok bozuldum

sedacım ne yapman gerekiyorsa onu yap
eğer o arkadaşının göreviyse ve yapmak istemiyorsa bu onun sorunu neden başkası yüzünden gözler sana çevrilsinki
ben olsam uygun bir dille anlatırdım sanırım yetkiliye

sedacım benim kekim hazırdı unonun kini almıştım 4 tane
içinin kremasını evde yaptım
yalancı tavuk göğüsü diye bişey var biliyormusun onun daha katısını yaptım ona 1.5 ç fincanı un konuyo ben 2.5 çay fincanı koydum
içinede 1 tane falım sakız attım :)
piştikten sorna blendırdan geçirirken içine muz doğradım onunla çırptım harika oldu krema yemede yanında yat hesaaaabı:)
pastanın şeklini ayarlayıp içine kremasını koyup üzerinede beyaz krem şantiyi az gıda boyasıyla açık maviye boyayıp onu sürmüştüm valla gerisi süslemesi sana ait
şeklinden belliydi profesyonel ellerden çıkmadığı pastacılar nasıl yapıyolar öyle tornadan çıkmış gibi bilmiyorum ama tadını alan evde yaptığıma inanamadı:)kremanın üzerine yani pastanın arasına ayrıca muz armut ve kivi dilimlemiştim karışık oalrak pastaya çok yakışıyo bu meyveler tavsiye ederim

günaydın kızlar..
hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun diyorum..
benim kuzuda iki gündür yine uyumuyor ve ben kafamı koyacak yer arıyorum..çok uykusuzum çookkk(

Pasinim eğer söylersem işte yüz asıcaklar tripler vs bende bunu istemiyorum ya kimseyi çekemem zaten bnm sorunlarım bana yeter birde iş yerindeki tripleri
Kaldıramam şimdi bana dioki sorumlu kişi aktarırken daha dikkatli ol vs halbuki benden kaynaklı değilken ben suçlu duruma düştüm dikkatsiz konumunda oldum birde dün başkan grup başkanına sinirlenmiş bişeyler sölemiş o da kalkıp yanıma gelip kozmetik işlerinizi 17:30 dan sonra yapın vs dedi şok oldum millete bak yememiş içmemiş neyi söylüyor eğer ben makyaj tazeliyorsam bunu molamda yapıyorum kimseyi ilgilendirmez bu değil mi sinirlerim alt üst oldu terbiyesizlik benden yetkili kişi izinde bir altı burda oda dikkat et diyor ne yapacağımı şaşırdıım ya

sedacım kozmetık ısıne karısan ısle alakalı konuda gelıp kozmetık ımasında bulunan dengesıze ısını yapıp molaya cıkma hakkın oldugunu ve cıkarkende nobetcıye aktardgını anlat canım
hakıkaten sınır bozucu

mmf bende hazır kek kullanmak ıstıyorum ama tum hazır kekler yuvarlak
bana ıse kare veya dıkdortgen seklı lazım
nasıl yapıcam kı

Herkeze günaydın güli bebişe çok geçmiş olsun passino sanada ve mmf nin kocasınada unuttuğum olduysa cümleten geçmiş olsun:kedi:
yasmin kolay gele anlaşamıyorlar fazla demişsin ya bende hiç anlamam o işi yapacak motivasyonu nerden buluyorlar?neyse boşver herkez eline beline diline sahip olsun

seda niye aktarıyosun teli anlamadım ona bi çare bulsan telsiz telefon falan en azından vc ye giderken götür.oda olmadı sen sen ol işyerinde bayanlardan yardım isteyeceğine git en suratsız herife rica et emin ol daha sağlıklı olur

başka ne diyecektim;konyada havalar soğuk evde sıcak benim oğlan akşamları dışarı çıkalım diye tutturmasa bi şikayetimiz yok çocuk bi kış moduna geçebilseydi dizide izlemiyor artık geçen sene ne güzel aşkı memnu falan vardı ahh ahh oturur 2 saat izlerdi
:kedi:

O zaman şimdi çağırayım sorumlu kişiyi uygun bir dille benim işimi ne kadar önemsediğimi az çok biliyorsunuz dönemsel olmama rağmen asla bir gün olsun şikayet etmedim ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım şimdi size söyleyeceğim şeyi lütfen şikayet olarak algılamayın insanların bana surat asmasını istemiyorum ama daha önce bu sorunu songül arkadaşımızda yaşamış bende yaşıyorum dolayısıyla eğer bu yaşadığım şey işime olumsuz olarak yansıyacaksa söylemek istedim dicem
Aylin arkadaşımız telefonlara bakmak istemiyor aktardığım zamanlarda da sorunlar yaşıyorum mesela telefonların aktarmama rağmen geri dönmesi gibi dolayısıylada ben yerimde yokken telefonlar bana düşüyor ve sanki telefonları aktarmadan yerimden kalkıyormuşum gibi oluyor ama gerçek sorun bu açıkcası iyi niyetim su istimal ediliyor sizden ricam bu söylediklerimi aylinni benim tarafımdan size ilettiğimi bilmemesi eğer duyarsa bana karşı tavır alabilir bu da beni üzer sizin farklı bir zamanda izlenimlerinizle farkına vardığınızı iletebilirseniz sevinirim

polipe lafları nereden okuyon kuzum sen
yanlıs anlamıssın ama soylemeyeyım en ıyısı kaydirigubbakcemile3
yasmın ve seda gelır acıklar

askı memnu mu ızlıyordu harbıden arda
ve sen de ızletıyormuydun yanı
yoksa ben yıne mı kefal oldum CADIARZU

tşkler loremmm..
bazen plan program yapıyonnn akşamdan..ertesi gün hiç birini yapamıyonn..napalım sağlık olsun ..üzme tatlı canını...

günaydın kızlar..
hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun diyorum..
benim kuzuda iki gündür yine uyumuyor ve ben kafamı koyacak yer arıyorum..çok uykusuzum çookkk(
günaydın hilalcimm..

sedacım hangisi yaparsan rahat edeceksen onu yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…