2008 Kasım Anneleri

Passino ben yapmasından anlamam ama çok iyi bir gurme olarak sana naçizane tavsiyem evde yapıcam diyosan o hazır pastabanlardan kullanma ben yaş pasta hiç sevmem konyanın isterse en iyi pastanesinden olsun yemem ama kayınvalidemin yaptığı yaşpastaların hastasıyım kremasını geç o tazecik mis kokulu keki herşeye değer kare borcama dök 2 kere 2 tane pasta tabanın olur mis gibide bi krema süs püs derken walla yiyen parmağını yer

içime sıkıntı çöktü yine..hava karışık yağmur yağacak gibi..
şimdi evde olmak vardı..sıcacık yatağında kıvrılıp yatacaktın..offfff offffff..çok şeymi istiyorum acaba:)))

Kız Polipe harbiden nasıl okudun nasıl anladın yavrum yazıları?? Ben geçinemiyolar dedim, parasal olarak yani.Bebesinin biri de okula başladı dedim.Elin işte gözün oynaşta hee:)))

Hilalim gelin niye uyumuyo?

valla guzel soyluyorsun da
hem pasta kekı tarıfım yok (nasıl da kalkıyorsam kendım yapıcam dıye)
hem de o kekı tutturabılecek becerım yok
ayy neyıme guvenıp kendım yapıcam dıyorum hayret valla
ama yıne de ıstıkrarlıyım kendım yapıcam en azından suslemesını kaydirigubbakcemile3

Söyledim cnm zaten diğer kişiye ben molamda yapıyorumdur oda görmüştür bu söz beni çok üzdü dedim oda farkında yaptığının yanlış bir kelime kullandığının senden çok memnun olduğunu dile getirdi falan dedi ne kadar terbiyesiz ve iğrenç bir şey bu ya insanlar mevkileri yükseldiğinde kendilerini nereye koyuyorlar yada sığdıramıyorlar anlamıyorum ben sorun kendini yükseltmek değil insanlığını korumak bence erdemli olmaktır kendi ayıbı hiç hoş değildi

tşkler polipemmm..kız bu yılda fatmagülün suçu neydi yi zilesin arda paşa :))) şaka bi yana benim kuzuda hiç izlemiyo tv..nerede yaramazlık orada..aman sağlıkları yerinde olsunda etsinler yaramazlıkk..kuzum süzüldü kaç gündürr...

Kız Polipe harbiden nasıl okudun nasıl anladın yavrum yazıları?? Ben geçinemiyolar dedim, parasal olarak yani.Bebesinin biri de okula başladı dedim.Elin işte gözün oynaşta hee:)))

Hilalim gelin niye uyumuyo?

haaaohaoldumsmilegeçinemiyorlar iki manadada olabilir ne biliyim canım:sinifsinif:Allah Allah neyse sevindim yani durumlarının kötü olmasına değildekaydirigubbakcemile3en azından aralarının iyi ama parasal olarak kötü olmalarına kız para kazanılır amannnn Allah aşk versin muhabbet versin opuyorumnanaktan

passino napcam kız aç aç diye tutturuyordu finalin reklamları çıktımı vc den duysun işini yarım bırakıp koşup geliyordu ne anlıyordu bilmiyorum ama e anasıda danasıda izliyordu

günaydınnn
yasminim bende de var baş ağrısı bu ara ben de fenalardayım canım geçmiş olsunnn...
gülizim hava soğudu kuzular hastalanmaya başladı canım inşallah iyileşir eylülümüz...
sedacım bence de üstlerine sen uygun bir dille anlat canım benim boşver kim surat yaparsa yapsın haklısın zaten istediğini yapsın:)
benimde işlerim var kızlar uğrarım yine ben...

Polipim ve diğer arkidşilerim günaydınn

Cnm benim yemek molam dışında günde 15 dkdan 3 kere molam var ve bu molalarda her hafta bir isim görevli bu haftada sevdiğim ama telefon aktarılmasını sevmeyen kompleksi bir arkadaşım var ve ona neredeyse her aktarışımda sorun oluyor ben aktardım sanıyorum o telefonunun fişini çekiyor dolayısıyla hatlar tekrar bana dönüyor ve sanki ben aktarmadan yerimi terketmişim gibi görünüyor o farkında değilim sanıyor ama onu aradığımda telefon bloke gözüküyor yani benim onu düşündüğüm kadar beni düşünmüyor o zannediyor ki telefonu kapatınca hatlar gidiyor ama bana geri dönüyor malesef neysem işte böle siszinde başınızı ağrıttım en iyisi konuşm ak yetkili kişiyle yoksa ben güme gidicem

lorem muzlu rulo pasta tarifim var..çok güzel oluyo..tadı aynı pastanedekileri gibi ..ama rulo yanlız..

Lorem Polipe bu mesajları kocasının kucağına oturarak yazıyo olabilir bencede.O yüzden sansürlü yazalım mesajları.Vay Polipe vaaay:)))

lorem muzlu rulo pasta tarifim var..çok güzel oluyo..tadı aynı pastanedekileri gibi ..ama rulo yanlız..

tsk ederım canım
goruntu ve servıs acısından kare ve ya dıkdortgen daha guzel oluyor
hemde dogum gunune daha cok yakısıyor dıye ıstıyorum
ama sen yıne de tarıfını ver mısafırım gelınce yaparım

kocayla aynı yerde calısınca oyle oluyor zaar sempatiksalakcinni

iftira kuru iftira
ben bu sene karalıyım bulaşmayacam dizilere psikolojimi bozuyolar bide programlarımı aksatıyorlar perşembe akşamları ılşıkları telefonları kapatıyordum biri arasa yalanın bini bir para yok hastayım ay arda uyudu çıkamayız kaçamayız ayyy daral gelmişti finalinde tatildeydik odadaki tvler küçük diye otelin bahçesinde bütün müşterilerle izlemeye çalışmam tam komediydi

bihter intihar ediyor benim herifin laptop da ezan vakitlerinde ezanı bildiriyor oda açmış laptobu hem çalışıyo hemde tv izliyo tam o sırada yatsı ezanı başlıyor müşteriilerden biri aaa bihterin selasımı veriliyo diyo 20 kişi başlıyo aynı anda gülmeye ben gözleri yaşlı yaw bi susun şurda ayda yılda bi duygusallaşcaz içine etmeyin diyom tabi içimden ayy rezillik

lorecim kare pata kekini bende aradım uzun süre sadece bimde vardı ama ona güvenemedim
bende 2 yada 3 pasta kekiyle bi kare yada dikdörtgen olur biz öyle yapmıştık 4 tane yuvarlak pasta keki birin ucu için ayrıca almıştık onu yarım kullandık
sen kalabalık olmucaksın 2 tane yuvarlaktan 1 dikdörtgen çıkar canım

ay poli öldüm kız gülmekten sen çok yaşa emi

kız polıp tum tatıl koyu bıther ıntıharı eslıgınde mı tatıl yaptınız
ne tatıl anlayısı amaaa

mmf bımde kare kek oldugunu bılmıyordum canım
nıye guvenemedın bır sebebı var mı
gecen arkadas bımın pasta kekınden yapmıstı cok tazeydı
bakayım oglen cıkınca bır goz atayım carsıya
annem hazır revanı kekınden de olabılır onlar kare oluyor dedı ama CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…