- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
- 681
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #89.521
Passino ben yapmasından anlamam ama çok iyi bir gurme olarak sana naçizane tavsiyem evde yapıcam diyosan o hazır pastabanlardan kullanma ben yaş pasta hiç sevmem konyanın isterse en iyi pastanesinden olsun yemem ama kayınvalidemin yaptığı yaşpastaların hastasıyım kremasını geç o tazecik mis kokulu keki herşeye değer kare borcama dök 2 kere 2 tane pasta tabanın olur mis gibide bi krema süs püs derken walla yiyen parmağını yer
tşkler polipemmm..kız bu yılda fatmagülün suçu neydi yi zilesin arda paşa :))) şaka bi yana benim kuzuda hiç izlemiyo tv..nerede yaramazlık orada..aman sağlıkları yerinde olsunda etsinler yaramazlıkk..kuzum süzüldü kaç gündürr...Herkeze günaydın güli bebişe çok geçmiş olsun passino sanada ve mmf nin kocasınada unuttuğum olduysa cümleten geçmiş olsun:kedi:
yasmin kolay gele anlaşamıyorlar fazla demişsin ya bende hiç anlamam o işi yapacak motivasyonu nerden buluyorlar?neyse boşver herkez eline beline diline sahip olsun
seda niye aktarıyosun teli anlamadım ona bi çare bulsan telsiz telefon falan en azından vc ye giderken götür.oda olmadı sen sen ol işyerinde bayanlardan yardım isteyeceğine git en suratsız herife rica et emin ol daha sağlıklı olur
başka ne diyecektim;konyada havalar soğuk evde sıcak benim oğlan akşamları dışarı çıkalım diye tutturmasa bi şikayetimiz yok çocuk bi kış moduna geçebilseydi dizide izlemiyor artık geçen sene ne güzel aşkı memnu falan vardı ahh ahh oturur 2 saat izlerdi:kedi:
Kız Polipe harbiden nasıl okudun nasıl anladın yavrum yazıları?? Ben geçinemiyolar dedim, parasal olarak yani.Bebesinin biri de okula başladı dedim.Elin işte gözün oynaşta hee:)))
Hilalim gelin niye uyumuyo?
Kız Polipe harbiden nasıl okudun nasıl anladın yavrum yazıları?? Ben geçinemiyolar dedim, parasal olarak yani.Bebesinin biri de okula başladı dedim.Elin işte gözün oynaşta hee:)))
Hilalim gelin niye uyumuyo?
lorem muzlu rulo pasta tarifim var..çok güzel oluyo..tadı aynı pastanedekileri gibi ..ama rulo yanlız..valla guzel soyluyorsun da
hem pasta kekı tarıfım yok (nasıl da kalkıyorsam kendım yapıcam dıye)
hem de o kekı tutturabılecek becerım yok
ayy neyıme guvenıp kendım yapıcam dıyorum hayret valla
ama yıne de ıstıkrarlıyım kendım yapıcam en azından suslemesını kaydirigubbakcemile3
lorem muzlu rulo pasta tarifim var..çok güzel oluyo..tadı aynı pastanedekileri gibi ..ama rulo yanlız..
kocayla aynı yerde calısınca oyle oluyor zaar sempatiksalakcinni
Lorem Polipe bu mesajları kocasının kucağına oturarak yazıyo olabilir bencede.O yüzden sansürlü yazalım mesajları.Vay Polipe vaaay:)))
Lorem Polipe bu mesajları kocasının kucağına oturarak yazıyo olabilir bencede.O yüzden sansürlü yazalım mesajları.Vay Polipe vaaay:)))
iftira kuru iftira
ben bu sene karalıyım bulaşmayacam dizilere psikolojimi bozuyolar bide programlarımı aksatıyorlar perşembe akşamları ılşıkları telefonları kapatıyordum biri arasa yalanın bini bir para yok hastayım ay arda uyudu çıkamayız kaçamayız ayyy daral gelmişti finalinde tatildeydik odadaki tvler küçük diye otelin bahçesinde bütün müşterilerle izlemeye çalışmam tam komediydi
bihter intihar ediyor benim herifin laptop da ezan vakitlerinde ezanı bildiriyor oda açmış laptobu hem çalışıyo hemde tv izliyo tam o sırada yatsı ezanı başlıyor müşteriilerden biri aaa bihterin selasımı veriliyo diyo 20 kişi başlıyo aynı anda gülmeye ben gözleri yaşlı yaw bi susun şurda ayda yılda bi duygusallaşcaz içine etmeyin diyom tabi içimden ayy rezillik
dervişin fikri neyse zikride öyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?